Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 101 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η συνάντησή μου με την Ιωάννα έγινε στις αρχές Μαρτίου, οπότε η ημερομηνία είναι ενδεικτική, και μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, παρόλα αυτά όμως δεν αξιώθηκα ως τώρα να γράψω τις εντυπώσεις μου απ' αυτήν λόγω φόρτου δουλειάς. Να ευχαριστήσω μέσα από εδώ και το μέλος (ξέρει ποιος είναι αυτός) που, χωρίς να γνωριζόμαστε, μου έστειλε το τηλ της, ώστε να μπορέσω να επικοινωνήσω πιο άμεσα μαζί της, απ’ ο,τι μέσω pm από εδώ.
Πρόκειται λοιπόν για μια κοπέλα που μολονότι δεν είναι για τα δικά μου δεδομένα από τις οικονομικές περιπτώσεις κοριτσιών του χώρου, εντούτοις τιμάει τα χρήματα που ζητάει και με το παραπάνω και γι’ αυτό θα επιδιώκω να την συναντώ συχνά, όσο και όποτε μπορώ και για όσο είναι κι αυτή ενεργή.
Εμφανισιακά, όπως έχει ήδη γραφεί, το κορμί της είναι καλύτερο από το πρόσωπό της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το 2ο είναι άσχημο, απλά το κορμί της για όσους αρέσκονται στις μικροκαμωμένες κοπέλες, όπως ισχύει και για μένα, είναι καλοσχηματισμένο, αρμονικό και πολύ θηλυκό, ειδικά όσον αφορά το κωλαράκι της που είναι και το ένα από τα τρία ατού της, και ίσως το πιο δυνατό. Τα άλλα δύο είναι τα γαλαζοπράσινα μάτια της και (απορώ πώς δεν έχει αναφερθεί ως τώρα!) τα πανέμορφα και πολύ περιποιημένα δάχτυλά της, χεριών και ποδιών. Ιδανικά για ποδολάγνους και τους λάτρεις του είδους, όπως η αφεντιά μου.
Στα μείον της θα κατέτασσα μόνο το piercing που έχει στις 2 θηλές της και κυρίως στη κλειτορίδα της, αλλά καθαρά για προσωπικούς λόγους, γιατί δεν μπορούσα να τις πιπιλίσω όπως ήθελα και ξέρω, και ιδιαίτερα την τελευταία, αλλά άλλους αυτά μπορεί να μη τους ενοχλούν ή και να τους εξιτάρουν κιόλας. Αντίθετα βρήκα όμορφα και καλαίσθητα τα 2 (αν θυμάμαι καλά) τατού που έχει στο κορμί της.
Επίσης να αναφέρω ότι είναι πεντακάθαρη και μοσχομυριστή, ενώ η επιδερμίδα της είναι ερεθιστικά απαλή και όσο πρέπει σφριγηλή για την ηλικία της.
Εκεί που όμως δεν υπάρχει κανένα μείον, κατά τη προσωπική μου άποψη πάντα, είναι στο τρόπο που δίνει και δίνεται στο σεξ. Είναι ξεκάθαρα από εκείνες τις λίγες περιπτώσεις cg, που όπως έχει ήδη αναφερθεί, θέλει να περάσει καλά και ο πελάτης της αλλά ει δυνατόν και η ίδια σε κάθε συνάντησή της, που είναι "αρρωστάκι με τον πούτσο", και που με την δραστηριότητά της αυτή συνδυάζει το τερπνό (και για τους 2 συμμετέχοντες) με το ωφέλιμο για εκείνην.
Το highlight της δικής μου συνεύρεσης μαζί της ήταν την ώρα που της έσκιζα την πίσω σφιχτή και αχόρταγη για πούτσο τρυπούλα της σε στάση ιεραποστολική και ταυτόχρονα έχωσα τα δάχτυλά μου στο γλυκό μουνάκι της, που ανάβλυζε από τα υγρά της! Αυτή η αίσθηση εκείνη τη στιγμή, ήταν που με έκανε να παραδώσω, όπως ήταν αναμενόμενο, πνεύμα και σπέρμα στην γλυκειά ανάφτρα.
Τελειώνοντας να αναφέρω ότι πέρα από cg, και σαν άνθρωπος είναι συνεννοήσιμη, πολύ συμπαθής και επικοινωνιακή, τόσο-όσο όμως, ώστε να μην φάει τον διαθέσιμο χρόνο του ραντεβού εις βάρος του πελάτη της. Μιλώντας για χρόνο, θα την ήθελα ένα κλικ πιο χαλαρή με αυτόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και με το ρολόι στο χέρι, αλλά εντάξει, δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.
Συμπερασματικά, θα είναι κρίμα και μέγα σφάλμα, αν κάποιος για να εξοικονομήσει κάποια χρήματα συναντήσει την Ιωάννα και δεν χαρεί το κωλαράκι της, άλλωστε η επιβάρυνση είναι σχετικά μικρή, συγκριτικά με άλλες κοπέλες, και ο λόγος γι' αυτό πιστεύω ότι είναι ότι και η ίδια το χαίρεται και το θέλει πολύ το πρωκτικό σεξ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.767
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, koumanidas, Alexander81 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαρτίου, 2022
Μπορει κάποιος ρε μαγκες να μου δώσει το τηλέφωνο της κοπέλεας εν τέλει... Το εχω ζητήσει τόσες φορές
27 Μαρτίου, 2022
Τα μάτια νομίζω γκριζοπρασινα
Το πρόσωπο της μου άρεσε πολύ,πιο πολύ από όλα!
review reaction 1 Baby face, ic3manxxx
27 Μαρτίου, 2022
Όπως σου έδωσαν το τηλέφωνο της δεν το δίνεις και σε μας που έχουμε ξεροσταλιασει τρεις μήνες???
27 Μαρτίου, 2022
Στείλε και σε έμας το τηλέφωνο της ρε συ μύστη!!
27 Μαρτίου, 2022
καλησπερα μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο της κοπελας;
28 Μαρτίου, 2022
Φίλε μου καλησπέρα, είναι εύκολο σε παρακαλώ να μου δώσεις το τηλέφωνο της Ιωάννας; ευχαριστώ.
28 Μαρτίου, 2022
Αν υπάρχει η δυνατότητα θα το ήθελα και εγώ το τηλ. Σε ευχαριστώ πολύ.
29 Μαρτίου, 2022
Δωστο ρε φιλε το τηλέφωνο να γαμησουμε και μης
02 Απριλίου, 2022
Εξαιρετική κριτική ευχαριστούμε
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9