Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 17 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με τη Lili μια από τις πρώτες ημέρες του tour της πριν να έχει ακόμη ανέβει κάποια κριτική.

Με υποδέχεται με εσώρουχα και ένα ριχτό ημιδιάφανο baby doll που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της. Ζωγραφισμένο στο όμορφο προσωπάκι της ένα υπέροχο χαμόγελο που σε συνδυασμό με τα μπλε μάτια της δημιουργούσαν ένα πολύ ελκυστικό σύνολο. Στο δωμάτιο έπαιζε μουσική και είχε ανάψει πλήθος ρεσώ που δημιουργούσαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μια πολύ θετική αρχική εντύπωση.

Ψηλή γυναίκα ίσως με μερικά κιλά παραπάνω αλλά σε καμμία περίπτωση κάτι υπερβολικό. Συνεπώς για μοντελάκηδες μάλλον δεν συνίσταται. Βυζάκι πλούσιο στο οποίο έχει γίνει αρκετά καλή δουλεία. Κωλαράκι με καμπύλες, σφιχτό και ωραία αίσθηση. Πόδια καλλίγραμμα, μακριά και αδύνατα. Επιδερμίδα βελούδινη, κατάλευκη, καθαρή χωρίς tattoos. Το πρόσωπο όμως εντυπωσιάζει, με προσεγμένο μακιγιάζ, φρέσκο και με καταπληκτικά μάτια.

Συνέχεια χαμογελαστή και φιλική, επαναλάμβανε συνέχεια my pleasure. Ουκρανή από το Κίεβο, με καλά αγγλικά, που όμως ακόμη και όταν χαμογελούσε διέκρινονταν μια ανησυχία και ότι η σκέψη της ήταν αλλού. Πρέπει να έχει εμπειρία στο άθλημα αλλά δεν την έχει φθείρει εμφανισιακά ούτε στη συμπεριφορά.

Στα του αγώνα τώρα πολύ ωραία φιλάκια, χαδάκια και στησίματα. Ο πρώτος γύρος είχε μόνο ιεραποστολικό γιατί δεν χόρταινα τα φιλιά της, να κοιτάζω αυτό το πρόσωπο και τις κραυγούλες ευχαρίστησης. Ο δεύτερος γύρος είχε περισσότερη ποικιλία όπου συνέχεια ακολούθουσε με άνεση my pleasure ...

Μια πολύ καλή GFE συνάντηση με μια γοητευτική και προσεγμένη γυναίκα που όμως απόλυτα δικαιολογημένα το μυαλό της ήταν μάλλον αλλού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
152
Likes:
10.876
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, andronikos3, Annapurna και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού