Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 101 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Στην αγροικία ενός ευκατάστατου πατριάρχη, η οικογένεια Πόλιτ συγκεντρώνεται για να γιορτάσει τα 65α γενέθλια του. Κατά την διάρκεια της γιορτής ο Μεγάλος Μπαμπάς, ο οποίος αγνοεί ότι είναι βαριά άρρωστος, ανακαλύπτει μέσω μιας αλληλουχίας γεγονότων το γιατί ο μικρός γιος, Μπρικ, δεν κάνει παιδιά με την πανέμορφη σύζυγό του Μάγκι και έχει επιλέξει για μόνιμη συντροφιά του το ποτό, ενώ μεγάλος γιος, Γκούπερ, ετοιμάζεται να γίνει για τέταρτη φορά πατέρας και ζητά το μερίδιο της κληρονομιάς που θεωρεί ότι του αναλογεί. Οι ενδοοικογενειακές διαμάχες και κυρίως η σφοδρή σύγκρουση του Μπιγκ Ντάντι με τον Μπρικ θα αλλάξει τις ζωές όλων. Το θεατρικό Cat on a Hot Tin Roof του Τενεσί Ουίλιαμς, είναι ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας. Ένα έργο τρυφερό όσο και σκληρό, ερωτικό όσο και ρεαλιστικό, όπου αναβλύζει η ποιητικότητα της γραφής του Ουίλιαμς και που φαινομενικά δεν έχει καμία σχέση με την συνάντηση μιας εταίρας με έναν πελάτη. Και γράφω ¨φαινομενικά¨ διότι αυτό με το οποίο καταπιάνεται κατά βάθος ο ταλαντούχος συγγραφέας, είναι ο τρόπος που επιλέγει ο καθένας από εμάς να δραπετεύσει από μια πραγματικότητα που τον ταλανίζει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα και στην προκειμένη περίπτωση, οι ήρωες του Ουίλιαμς επιλέγουν τον κόσμο της φαντασίας και της ψευδαίσθησης. Η ¨Λυσσασμένη Γάτα¨ λοιπόν, εκτός του ότι ήταν μια κλωτσιά στο στομάχι των θεατών με τις πρωτόγνωρες για την εποχή της ομοφυλοφιλικές αναφορές της, προχωρά ακόμα παραπέρα και ταράζει περισσότερο τα νερά εξετάζοντας σε βάθος τις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των θεσμικά σχηματισμένων διπόλων. Και, σπάζοντας με ρηξικέλευθο τρόπο τα στερεότυπα καταδεικνύει πως μόνο με την αποδοχή της προσωπικότητας, εν πρώτοις της δικής μας και, εν δευτέροις του άλλου, μπορεί να προχωρήσει εποικοδομητικά η οποιαδήποτε τριβή, σχέση, συναλλαγή μεταξύ δυο ατόμων. Πράγμα που φαίνεται να γνωρίζει καλά η Ιωάννα, εφόσον αποδεικνύει εμπράκτως πως έχει αποδεχτεί πλήρως την λύσσα που την διακατέχει για τα αντρικά μόρια.

Και αφού αναλύσαμε αρκετά το θεατρικό έργο, ας πούμε και δυο λόγια για την συνεύρεση.

Η Ιωάννα είναι μια μινιόν περιποιημένη και πεντακάθαρη κοπέλα,με πολύ επιμελημένη εμφάνιση. Στο συμπαθέστατο πρόσωπο της, για το οποίο έχουν γραφτεί διάφορα, κυριαρχούν όμορφα τονισμένα ζυγωματικά (που παραπέμπουν σε βορειοελλαδίτισσες), το γλυκύτατο της χαμόγελο, και ένα ζευγάρι μάτια με υπέροχο πράσινο χρώμα. Σίγουρα δεν είναι η παρουσία που μόλις την αντικρίσεις θα μείνεις άναυδος, αλλά είναι η τσαπερδόνα κουμπάρα ή φίλη της νύφης, που στο γλέντι του γάμου θα σέρνει τον χορό, και με τα καμώματά της θα σου τραβήξει σιγά σιγά την προσοχή τόσο πολύ, ώσπου στο τέλος θα θέλεις να την ξεμουνιάσεις. Από τα πρώτα λεπτά κιόλας του ραντεβού, ακόμα και οι πιο άπειροι, θα αντιληφθούν ότι η Ιωάννα δεν προσήλθε στο ραντεβού με σκοπό να κάνει απλώς έρωτα, αλλά να γαμηθεί σκληρά με όλη την σημασία της λέξεως. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κινηθεί σε φιλεναδίστικους ή αγαπουλίστικους ρυθμούς. Τουναντίον δέχεται άμεσα τις υποδείξεις, και προσπαθεί να συμβαδίσει με τον ρυθμό που θα της ζητηθεί. Φρονώ όμως πως αν την αφήσετε να είναι ο εαυτός της της, τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα και για τους δυό σας. Κατά τα άλλα δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο από αυτά που είχαν την καλοσύνη να μας κοινοποιήσουν οι προγενέστεροι κριτικογράφοι. Καλοσχηματισμένο κορμί με μικρό στήθος και στρογγυλά οπίσθια, πίρσινγκ σε θηλές, αφαλό και κλειτορίδα, καθώς και δυο δερματοστιξίες, εκ των οποίων η μια στο μπράτσο, και η άλλη γύρω από την μέση της. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επιβεβαιώσω και εγώ με την σειρά μου, ότι πράγματι το γλυκό μουνί της κερνάει γενναίες ποσότητες υγρών. Ντεσού της υπόθεσης, όχι το πρωκτικό, όπως πολλοί από εσάς θα σπεύσουν να φανταστούν ένεκα της γνωστής μου απαίτησης από τα κορίτσια του χώρου, αλλά η στιγμή που η βάλανος από το εφταμισάποντο πέρναγε από τις αμυγδαλές της και δεχόταν τα χτυπήματα του λάρυγγά της ενόσω αυτή ήταν σε σημείο σχεδόν πνιγμού. Όσο για τον κώλο της… μην ανησυχείτε καθόλου. Και να μην τον θέλετε, αυτή σίγουρα θα βρει τρόπο να σας τον δώσει. Κατά τα άλλα, ευχάριστη κατά το κοινωνικό διάλειμμα και ευγενέστατη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.536
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Νίο, company of heroes tho, borbi2525 και 42 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2022
Εύγε μεγάλε άγιε θα πάρουμε και εμείς.
review reaction 1 The Saint*
23 Μαρτίου, 2022
Ευγε Σεβασμιε !!! Ευγε ΠροσκύνημαΈτσι!
review reaction 1 The Saint*
23 Μαρτίου, 2022
Διάβασα την κριτική για το θεατρικό έργο και τη συνέχεια δεν τη διάβασα!

review reaction 3 The Saint*
23 Μαρτίου, 2022
Που θα βρω το τηλέφωνο της τελικά ρε παλικάρια;;; θα βοηθήσει κάποιος;;;
23 Μαρτίου, 2022
Αυτό το σάιτ δεν σταματάει να με εκπλήσσει! Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα διάβαζα τέτοια ανάλυση της "Λυσσασμένης γάτας" μέσα στη κριτική των υπηρεσιών ενός call girl! Το αποτέλεσμα; Ανυπομονώ να παρακολουθήσω μια παράσταση του έργου περισσότερο από το να συναντήσω την Ιωάννα!
review reaction 1 The Saint*
27 Μαρτίου, 2022
Πολυ καλή κριτική και πολύ ωραίο θεατρικό έργο , που, όπως και τα περισσότερα (όχι μονον του Τενεσσή Γουιλ.) έχουν ανακριβή ή εσφαλμένο τίτλο στα Ελληνικά. ... . https://en.wikipedia.org/wiki/Cat_on_a_Hot_Tin_Roof_(1958_film)
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6