Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 17 10
Call-Girls 52262
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Την είχα πάρει στο προηγούμενό της τουρ,, προς το τέλος του. Διαβάζοντας τις ομολογουμένως καλές κριτικές περίπμενα να δώ κάτι καλύτερο σε εμφάνιση. Σε μια εποχή που ερχόντουσαν κοπελάρες και ζήταγαν 140 περίμενα και εγώ να δώ τουλάχιστον κάτι καλό. Αυτό που αντίκρισα είναι ένα συμπαθητικό πρόσωπο και ένα σώμα κατώτερο της μέσης ελληνίδας. Σύγκριση με τη μέση ρωσίδα φυσικά δε μπορεί να γίνει. Η ηλικία της δε μπορεί να το σώσει γιατί εκτός από τα κιλά στα πόδια και την περιφέρεια είχε και χαλαρή επιδερμίδα.

Πολύ πιθανό να διάβασε την αντίδρασή μου και δεν έβγαλε καλή συμπεριφορά από την αρχή. Θα μπορούσα να την έδιωχνα αλλά ακόμα πίστευα ότι η παρτίδα θα έφτιαχνε στην πορεία, πράγμα όμως που δεν έγινε.

Όσον αφορά το σεξ, σίγουρα ήξερε να γαμιέται αλλά αυτό που έλαβα ήταν μηχανική συμπεριφορά. Πρόγραμμα κασσέτα. Ίσως και να είχε βαρεθεί την πούτσα και να ήθελε να φύγει. Δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Εν κατακλείδει εκτός εαν τους τελευταίους 6 μήνες έκανε εντατικά cross fit και αυστηρή διατροφή αυτό που θα αντικρίσετε είναι ένα χαλαρό και γεμάτο σώμα και ένα συμπαθητικό πρόσωπο. Με τόσες επιλογές που υπάρχουν δε θα την πρότεινα ακόμα και αν το κατέβαζα στα 130 ευρώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
3.745
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Elganador, TOMCRUISE και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού