Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 13 10
Call-Girls 26329
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κλείνω InCall συνάντηση με την Kali στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο, στέλνω μήνυμα επιβεβαίωσης και μου αλλάζουν ξενοδοχείο. Σκέφτομαι που να μπαίνω στη διαδικασία και να στέλνω ένα σωρό μηνύματα για να αλλάξω κοπέλα. Ευτυχώς !

Φτάνω στο ξενοδοχείο, χτυπάω την πόρτα και περίμενα στην καλύτερη περίπτωση να ανοίξει μια απλή, συμπαθητικής εμφάνισης και περιποιημένη γυναίκα. Η εικόνα που αντίκρισα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ανοίγει μια ψηλή γυναίκα, πανέμορφη με ένα κατακόκκινο μισάνοικτο νεγκλιζε που από μέσα διακρίνονταν ποιοτικά εσώρουχα και ένα αδιανόητο σώμα. Τα καλά συνεχίζονται, καλά Αγγλικά, πολύ καλή διάθεση χωρίς ίχνος τουπέ.

Μετά από το απαραίτητο φρεσκάρισμα, αρχίζουν οι εναγκαλισμοί, φιλάκια που γρήγορα εξελίχθηκαν σε παθιασμένα γλωσόφιλα ενώ παράλληλα εξερευνούσα ένα πραγματικά αψεγάδιασο νεανικό κορμί. Στα θετικά καθαρή επιδερμίδα χωρίς tattoos, μαυρισμένη από το ήλιο του Dubai, φυσικό στήθος και χωρίς αντιαισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Πολύ καλή και η συμμετοχή και τα στησίματα στη διάρκεια του αγώνα. Στο social πολύ ευχάριστη με αγκαλίτσες, χαδάκια και φιλάκια οπότε δεν άργησε να ξεκινήσει και ο δεύτερος γύρος.

Συνοψίζοντας μια πολύ καλή συνάντηση με μια classy σε εμφάνιση, συμπεριφορά και παρουσία γυναίκα την οποία θα ήθελες να έχεις για πολύ χρόνο δίπλα σου για να την χορτάσεις!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
152
Likes:
10.876
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, George_1969 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού