Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 1 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Οι παροιμίες σε όλες τις χώρες είναι απόσταγμα της πολύχρονης λαϊκής σοφίας. Σύμφωνα με μία από αυτές…….
«Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του» Και τι εννοώ…..πως ήθελα εδώ και πολύ καιρό να γλείψω ένα πιπινάκι..μικρό..τρυφερό..και τσαχπινογαργαλιάρικο…. Προτίμησα την Emily λόγω των γνώσεων εις την Αγγλικήν αλλά όπως φαίνεται δεν θα μου γλιτώσει και η φιλενάδα της η Adele.

Η Emily εμφανισιακά είναι “what you see… it’s what you get..!” Χαριτωμένη φατσούλα όχι κάτι το ιδιαίτερο με ωραία πονηρή, εκφραστική ματιά , ακμή στο πρόσωπο που τονίζει το μικρό της ηλικίας της και μόνιμο πλατύ χαμόγελο. Εκεί που την αδικεί ο φωτογράφος είναι στο σώμα και εξηγούμαι……. Είναι αδυνατούλι αγύμναστο αλλά με σφιχτό σώμα, μικρά εφηβικά στηθάκια, στενή μεσούλα και πωπουδάκο τόσο όσο χρειάζεται ένας παππούλης όταν τον καρφώνει στα τέσσερα…….. Μόνη ίσως παραφωνία είναι μία αίσθηση σκληρότητας στο δέρμα παρά το μικρό της ηλικίας.

Με υποδέχτηκε φορώντας τα απαραίτητα μαύρα εσώρουχά της σε ένα πραγματικά πολύ ωραίο διαμέρισμα κοντά στο κέντρο της πόλης. Αφού ακολουθήθηκαν οι γνωστές διαδικασίες – δεν μπόρεσα να της αρνηθώ τα έξτρα 30 € για τα ρουφηχτά φιλιά, μου τα ζήτησε ντροπαλά, σθέρτιι μου είπε - το μωρό ξεδιπλώθηκε και άρχισε το χαμούρεμα…..χαιδεύοντάς με στα μεσοχαμηλά…..
Πολλά φιλιά , άλλωστε αρέσουν στα μικρούλια αλλά και σε εμένα και πολύ σύντομα το μωρό με κλειστά τα μάτια είχε αφεθεί στην περιποίηση της γλώσσας αλλά και του μέσου και του παράμεσου και του αντίχειρα.. Γιούπιιι! Το bj της απαλό, παιχνιδιάρικο με μικρές δόσεις μπουκώματος και με eye contact βασανίζοντάς με και πολύ σύντομα με είχε καβαλήσει σε ένα ανελέητο κάρφωμα …….σε βαθμό που φοβήθηκα ότι θα μου τον σπάσει….

Είναι πολύ δραστήρια δεν κώλωσε πουθενά σε ότι και εάν της ζήτησα στα πλάγια….στα τέσσερα….από πάνω…από κάτω ανοίγoντας διάπλατα τα πόδια μόνη της….ψαλιδωτά….και ουφ στο τέλος κουράστηκα…… Ειδικά στο δεύτερο γύρο είχε αρπάξει φωτιά – κλασσική Σκορπίνα – και είχε αρχίσει τα da..da..da.. σφίγγοντας τα σεντόνια καρφώνοντας μόνη της….. Στο τέλος αφού έχω αρχίσει να παίρνω ανάσες της λέω για πλάκα να συνεχίσουμε και τρίτο γύρο και ενθουσιάστηκε... αλλά εγώ φεύ…. Γερο-μύστης Καλά έλεγε η γιαγιά μου ότι το πηγάδι δεν παθαίνει τίποτα, μόνο ο κουβάς….. Κεφάλι σε τοίχο!

Πέρασα πολύ ωραία με ένα φρέσκο sexy κορίτσι, επικοινωνιακό, χαρούμενο, ευδιάθετο, ορεξάτο για σεξ, με πολύ καλούς τρόπους, το οποίο δεν δυσανασχέτησε πουθενά και προσπάθησε να ικανοποιήσει όλα τα θέλω μου. Εχει σταθερούς πελάτες και γι αυτό μένει αρκετό καιρό στην πόλη όταν έρχεται. Κάτι μου λέει πως την δεύτερη φορά έχει να ξεδιπλώσει κι άλλα στοιχεία του χαρακτήρα της στο κρεβάτι και ίσως επιδιώξω να την συναντήσω πάλι.
Ελπίζω να μην κούρασα, καλή συνέχεια σε όλους και καλό Σ/Κ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Πάτρα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
borbi2525
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Νοε 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
6.773
Πόντοι:
5.696
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, trikimia, TOMCRUISE και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού