Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 71 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Θέλω να είμαι δίκαιος και αν όχι, τουλάχιστον ειλικρινής.
Πέρασα πολύ καλύτερα από ότι είχα φανταστεί.
Θες οι λίγες απαιτήσεις που είχα λόγω κούρασης, (ραντεβού αμέσως μετά το σχόλασμα) θες η τύχη ή η αποφασιστικότητα ότι παρόλο που δεν είχα δει πρόσωπο δεν θα υποχωρούσα, η όλη φάση κύλησε παραπάνω από καλά, κάποιοι το λένε χημεία.
Η Ελένη δεν είναι 20αρα ή 30αρα του ανατολικού μπλοκ είναι μια καθημερινή γυναίκα 40αρα που κρατιέται καλά. Προσοχή! Με το καλά εννοώ ένα σώμα με ότι συνεπάγεται από τα χρόνια και τα βιώματα της κοπέλας (δεν θα αναφέρω τα προσωπικά της) το οποίο δεν είναι του μπαλέτου ή του γυμναστηρίου και φυσικά δεν είναι 20χρονης ή εκδιδόμενης σε στούντιο 30αρας. Έχει την φυσιολογική χαλαρότητα και είναι το original καθημερινό. Πρόσωπο ενδιαφέρον, δεν την λες άσχημη, αλλά ούτε όμορφη, σίγουρα όχι αδιάφορη. Αν τη γνώριζες έξω θα ήθελες να πας μαζί της, αν δεν σου κάθονταν αυτές που λογικά σε φτύνουν. Οπότε ελαφρύ βάψιμο, μαλλιά κοτσίδα, περιποιημένα άκρα και χαμόγελο που την έκανε να λάμπει.
Ντύσιμο απλό θα έλεγα, μαύρο φόρεμα, καλσόν, λίγα κοσμήματα και το κλασικό βαλιτσάκι. Δεν ζήτησα κάτι συγκεκριμένο στην επικοινωνία μας. Καθαρή, ευδιάθετη, πρόθυμη, συνεργάσιμη. Ήρθε 15 λεπτά νωρίτερα και μου έδωσε χρόνο να ετοιμαστώ αφού όταν ήρθε ήμουν ήδη στο μπάνιο. Οπότε έκανε τις ετοιμασίες της ενώ μου προσέφερε τα αφρόλουτρα που έχει σε περίπτωση που δεν μου άρεσαν αυτά του ξενοδοχείου. Ότι ζήτησα το πραγματοποίησε στο παραπάνω. Ήθελα να χαλαρώσω και όχι να ξεδώσω. Οπότε ξεκινώντας ντυμένοι όπως ζήτησα (μετά την καθαριότητα και των δύο) με φιλιά και χάδια στην πολυθρόνα αναγνωριστικά, τη σήκωσα και την πήγα στο κρεβάτι. Το γδύσιμό αργό και αισθησιακό όπως ήθελα χωρίς τα στόματα μας να σταματούν λεπτό να φιλούν και να γλύφουν ο ένας τον άλλον. Σιγά σιγά όσο ανάβαμε γδυθήκαμε και αρχίσαμε τις δοκιμές μας. Μπόλικο 69, ιεραποστολικό, cowgirl για λίγο, ξανά ιεραποστολικό επειδή τα στόματα μας επιζητούσαν ο ένας τον άλλο και κάποια στιγμή ήρθε το τέλος και μαζί του έφυγε, πέρα από μπόλικο σπέρμα (της έκανε εντύπωση), τουλάχιστον 10 κιλά βάρους της καθημερινότητας. Μπάνιο και κουβεντούλα ενώ με ρώτησε αν ήθελα να συνεχίσουμε. Ήμουν τόσο χαλαρός και ανακουφισμένος που θα ήθελα να κοιμηθώ (κατά προτίμηση στην αγκαλιά της) οπότε δεν παίχτηκε ούτε 2ος γύρος ούτε συνέχιση του ραντεβού αφού χρόνο δεν είχα και να ήθελα.
Η Ελένη είναι πολύ καλή για αυτό που είναι. Έδινε την εντύπωση της ερωτευμένης της γυναίκας που της έλειψε η παρουσία σου και δεν θέλει μόνο να σε ικανοποιήσει, αλλά και να σε νιώσει. Μέσα από αυτή τη ψευδαίσθηση θέλω να πιστεύω ότι περάσαμε και οι δύο παραπάνω από καλά. Έχουν γραφτεί πολλές κριτικές και πολύ περισσότερα στο νήμα της. Μου έδωσε την εντύπωση ότι άμα θα ήθελα να ξαναεπαναλάβω τα ίδια ή και άλλα, θα έμενα πάλι ευχαριστημένος, οπότε τη θεωρώ μια ασφαλή επιλογή για συγκεκριμένες καταστάσεις. Ήταν σεξ που τελειώνοντας νόμιζες ότι έκανες το απόλυτο χαλαρωτικό μασάζ!
Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία!

υ.γ δεν ξέρω πόσο σύντομα θα την ξανασυναντήσω αλλά αν θελήσω κοντά στα ίδια, θα είναι η πρώτη μου επιλογή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
70€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Yatoputso
Ανώτερος
Εγγραφή:
9 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.341
Πόντοι:
5.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Annapurna, maradona7 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2022
ρε παιδια τοσο χαλια ειναι το προσωπο της,γιατι πολλες χαμηλες βαθμολογιες βλεπω.
18 Μαρτίου, 2022
Ναι είναι χάλια το προσωπο, διαβεβαιώ κι εγώ. Επίσης είναι πατημενα 50 σίγουρα.
Παρόλαυτα είναι πολυ προθυμη για να κάνει τον πελατη πασά και Κυρία με Κ κεφάλαιο!
review reaction 1 Makis99
18 Μαρτίου, 2022
το προσωπο της και κυριως η αυρα που εκπεμπει ειναι μια χαρα,σιγουρα οχι απλα ενδιαφερον
.Εμενα μου αρεσει πολυ,δεν ειναι η κλασσικη bimbo και αυτο ειναι το μεγαλο της ατου!
review reaction 3 Makis99
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3