Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Χώρος στο ξενοδοχείο Prive Athens
Συνάντηση λίγο καιρό πριν ,κριτική σήμερα και η αιτία ήταν να διαπιστώσω και να επιβεβαιώσω την πολύ όμορφη συνάντηση μου με την Γιολάντα ότι δεν ήταν απλώς " μία τυχαία καλή στιγμή " ,αλλά δεδομένη και σταθερή .
Σαν μέλος που δεν βρίσκεται μονίμως Αθήνα συνηθίζω πριν την επισκεφτώ να κάνω ένα μικρό προγραμματισμό με ανεξάρτητες μασέζ , πολύ λίγα γραφεία μασάζ κατ ' οίκον ,μασατζίδικα ή ανεξάρτητες γνωστές μου call girls ,έτσι και τώρα το έκανα. Έφτασα Αθήνα αλλά δυστυχώς λόγοι ανωτέρας βίας ανάτρεψαν το πρόγραμμα και έτσι σερφάροντας για πρώτη φορά στην σελίδα του Magic είδα ενδιαφέρουσες κριτικές για τα κορίτσια του και ειδικά για Σοφία ,Γιολάντα και άλλες .Μου τράβηξε την προσοχή ο τρόπος που η Γιολάντα κινείται στην σελίδα με τις φωτογραφίες και μικρά βιντεο που ανεβάζει ,με τις αντιδράσεις της σε γραφόμενα μελών , σε απαντήσεις της..."παιχνιδιάρα " που παίζει πολύ καλά .
Μήνυμα στο Magic , ερώτηση για διαθεσιμότητα Γιολάντας και μετά από λίγο θετική απάντηση για την συνάντηση μας.Χρόνος 1.30 ώρας για να υπάρχει αρκετός χρόνος .
Άφιξη στο Prive , κλείσιμο δωματίου και αποστολή στο γραφείο .Προετοιμασία και αναμονή Γιολάντας .
Μετά από λίγο ήχος τακουνιών στον διάδρομο , κτύπημα της πόρτας και όταν την άνοιξα είδα την Γιολάντα ! ?? Ψηλό κορίτσι ,όμορφο πρόσωπο με χαμόγελο , μάτια πανέμορφα με ματιά πολλά υποσχόμενη , σώμα όμορφο με καμπύλες στα σωστά σημεία , και ένδυση μαύρο ημίπαλτο , μαύρη κοντή φούστα , μαύρο μπλουζάκι με ακάλυπτη μέρος της κοιλιάς της , μαύρες κάλτσες και μπότες .
Είσοδο στο δωμάτιο ,ερώτηση εάν θέλει κάτι από το μπάρ , αρνητική απάντηση και προσπάθεια αφαίρεσης των ρούχων της με δική μου ενόχληση για αναγνωριστικά φιλιά τα οποία κατέληξαν σε έντονα γλωσσόφιλα . Έδωσα χρόνο στην Γιολάντα να αφαιρέσει τα ρούχα της ...αφαίρεση μπλούζας με αποκάλυψη όμορφου στήθους με ωραίες θηλές , αφαίρεση φούστας με αποκάλυψη έκπληξης που μάλλον έγινε και είναι το "σήμα κατατεθέν " της , δηλαδή η απουσία εσωρούχου και η αποκάλυψη της ερωτογενούς περιοχής . Αφαίρεση καλτσών και κατάληξη στο κρεβάτι για την συνέχεια συνάντησης .
Θερμό σώμα ,μυρωδάτο ,καθαρό , απαλό δέρμα , πολύ ευχάριστη επαφή .
Πολλά φιλιά που σιγά σιγά επεκτάθηκαν παντού ! Περιποίηση δακτύλων χεριών και ποδιών της Γιολάντας , περιποίηση στήθους και θηλών με πολύ καλή ανταπόκριση , περιποίηση δέρματος κοιλιάς και ειδικά του piercing ομφαλού με ωραία αίσθηση του μετάλλου στο στόμα , και μετά κάτω κοιλιά με κατάληξη στην ήδη υγρή περιοχή της ανάμεσα στους μηρούς. Το σώμα της Γιολάντας χαλάρωσε , έκλεισε τα μάτια της και όσο προχωρούσα στην περιποίηση μου μικρές σιγανές χαλαρές αναπνοές που σιγά σιγά έγιναν πιο συχνές ,πιο κοφτές ,πιο έντονες που μετά από λίγο κατέληξαν σε έντονους σπασμούς των κοιλιακών της μυών ... Σταδιακή λήξη , χαμόγελο από τους δύο , πολλά έντονα φιλιά και αλλαγή ρόλων με το πάνω χέρι στην Γιολάντα ...
Φιλιά σε όλο το σώμα μου με κατάληξη στην δική μου περιοχή ! Ωραία ζεστή , υγρή αίσθηση στο στόμα της με παιχνίδια της γλώσσας και σταδιακή αύξηση της libido και ερωτικής διάθεσης μου . Ενημέρωση ότι το τέλος έρχεται , χαμόγελο και έντονη ματιά με τα υπέροχα μάτια της και συνέχισε ακάθεκτη μέχρι την " έκρηξη " ! Ωραίο αίσθημα ... Ξανά αγκαλιά ,ελαφριά φιλιά και λήξη της συνάντησης με υπόσχεση για επανάληψη στο μέλλον .
Μία όμορφη ερωτική συνάντηση με ένα δοτικό όμορφο κορίτσι όπως η Γιολάντα magic . VFM για εμένα στην πρώτη μου εμπειρία με

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
225€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
4.832
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, koumanidas, company of heroes tho και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού