Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 17 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πεσανε τα ματια μου πανω στα βυζια της και αυτο ηταν.. δεν μπορουσα να παρω αλλη, το μυαλο μου κολλησε και σκεφτηκα ελευθερη ωρα για να την συναντησω. Η εμφανιση απο κοντα περιπου ιδια με λιγα κιλα συν αλλα ακομα φρεσκο κοριτσι οχι πανω απο 25 με 26 χρονον. Εκτος απο τα βυζια που ειναι απο τα μεγαλυτερα και πιο ομορφα που εχω δει, εχει και καλο προσωπο και σε ολο το σωμα βρισκεις και κατι που να σου αρεσει, ποδια, κωλος, χερια, παντου... Αριστη στην καθαριοτητα και ευγενικη με αυτοπεποιθηση ειδικα για τα βυζια της (που ειναι λογικο).
Στην συνενοηση ευστροφη με καλο επιπεδο στα αγγλικα και χαμογελο οσο πρεπει για να δειξει συμπαθητικη. Ολο το πακετο μου αρεσε και πανω στην συζητηση επεσε και το πρωτο φιλι το οποιο συνεχιστηκε με ακομα περισσοτερα με γλωσσα και βαθια.
Απαραιτητα η επομενη κινηση ηταν να παω στα βυζια τα οποια περιποιηθηκα με την γλωσσα μου. Τα εγλειψα οπως εχω γλυψει λιγα βυζια με μαλακο πιπιλισμα στις ρωγες και φυσημα για να κρυωσουν και να σκληρυνουν, εναλλαξ… Την εφερα σε μια κατασταη γαληνια, απολαμβανε και με κοιταζε στα ματια.
Χωρις να της πω τιποτα περασα πιο κατω στο μουνι και με τροπο την εβαλα να μου κανει ταυτοχρονα πιπα. Εγλυφε τον πουτσο μου χωρις να ακουμπαει τα δοντια και τον επερνε ολο και πιο βαθια μεχρι που εφτασε η μυτη της στα αρχιδια μου.
Ειχα πολλες μερες να κανω σεξ και εχυσα αρκετα γρηγορα την πρωτη φορα.
Τον δευτερο γυρο τον αρχισαμε με φιλια και ελαχιστη πιπα. Μετα το περασμα της καποτας αρχισαμε με ιεραποστολικο κατα το οποιο εσφιγγα πανω μου τα βυζια της, μετα με καβαλησε για μερικα λεπτα με τις βυζαρες να χτυπανε μεταξυ τους σαν καμπανες και τελικα αρχισαμε το πισωκολλητο οπου την γαμησα καλα και δυνατα. Για το μουνι της εχω να πω οτι εχει περισσοτερο απο ικανοποιητικη αισθηση παρολο που λογικα τρωει πολλες πουτσες και ακομα ενα καλο χαρακτηριστικο της ειναι οτι βογγαει οσο πρεπει οπως θα βογγουσε μια γυναικα που πραγματικα το ευχαριστιεται.
Εχει ταιριαξει πολυ καλα τα πλουσια προσοντα της με την ευγενια και την θηλυκοτητα.
Ευχομαι να πανε ολα καλα στον κοσμο μας και να εχουμε παντα τετοια κοριτσια στα κρεβατια μας.
Καλη συνεχεια σε εσας!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, mancunian1986, piko και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού