Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 15 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Bella, Δεν προτείνεται για σκληροπυρηνικούς παίχτες, ίσως να μην καταφέρει να σας ικανοποιήσει. Της αρέσει και της ίδιας αυτό που ονομάζουμε στην πουτανική γλώσσα, "φιλεναδίστικο" Ο όρος "κορίτσαρος" της ταιριάζει γάντι μιας και μιλάμε για ένα κορίτσι στο ύψος, ίσως και λίγο παραπάνω, που αναγράφεται στο σαητ. Πρόσωπο όμορφο και γλυκό, μάτια επίσης όμορφα και έξυπνα, όπως απεικονίζονται στις φωτογραφίες της. Χαμογελαστή, ευγενής σαν χαρακτήρας και ευχάριστη στη συζήτηση με άριστα Αγγλικά.

Λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία, από όσο αναφέρει το πρακτορείο. Μπήκε για μπάνιο μετά τις απαραίτητες πρώτες συστάσεις και χωρίς να σπαταλήσει χρόνο βγαίνει φορώντας τα εσώρουχά της. Δεν νομίζω να πέρασε παραπάνω χρόνος από τα τρία λεπτά που μου ζήτησε να καπνίσει ηλεκτρονικό τσιγάρο, το άφησε, και όπως ήμουνα δίπλα της ξαπλωμένος με τα χέρια μου να χαϊδεύουν το κορμί της με έπιασε από τον αυχένα φέρνοντάς με στα χείλη της. Φιλάει ωραία με καλή χρήση της γλώσσας. Από το μπάνιο δεν βγήκε τελείως γυμνή ή με πετσέτα τυλιγμένη αλλά φορώντας τα ολόλευκα εσώρουχα της. Ωραία στιγμή να ανταλλάσεις φιλιά με πάθος και ταυτόχρονα να ξεντύνεις μια γυναίκα.

Ωραίο λευκό κορμί, μεταξωτή επιδερμίδα, το στήθος της είναι μικρό αλλά στητό, εξαιρετικής αισθητικής, το τίμησα με ποικίλους τρόπους καθόλη της διάρκεια της συνάντησης. Άλλο τόσο τίμησα γλείφοντας και το καλοσχηματισμένο αιδοίο και με χρήση δαχτύλου μέσα στον κόλπο της. Αδίστακτα και με μαεστρία χρησιμοποιούσε και ή ίδια το χέρι της στο δικό μου ευαίσθητο σημείο, μέχρι που κατέβηκε και τον έβαλε μέσα στο στόμα της με την ίδια ακριβώς μαεστρία με λίγη χρήση χεριού, ίσα να τον κρατάει. Μου πέρασε η ίδια το προφυλακτικό, ανέβηκε επάνω μου και με αργές κινήσεις τον έπαιρνε μέσα της. Σεξ κάναμε σε τρεις στάσεις. Ιεραποστολικό, cow και στα τέσσερα. Στις πρώτες δυο στάσεις δεν σταματούσε να φιλάει. Είδε ότι μου άρεσε και φαίνεται της άρεσε και αυτής.

Δεν θα σε κάνει να ξεχάσεις πως σε λένε ή που βρίσκεσαι αλλά κατατάσσεται στα καλά κορίτσια της δουλειάς που τα ενδιαφέρει να περάσει καλά ο εκάστοτε ωριαίος σύντροφος τους, σε σχέση με άλλες που αδίκως κυκλοφορούν, σε τιμές μάλιστα ίδιες, ή και παραπάνω...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
25.557
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Don Pornos, Διαγραμμένο μέλος 163859, maradona7 και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαρτίου, 2022
ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν υπάρχει πρόβλημα...μυρίζει κ ωραία....η άλλη η μαλακία το iqos είναι πρόβλημα που βρωμάει σαν ψοφίμι...έλεος δλδ...χίλιες φορές μπάφος να κάνουμε κ ατμόσφαιρα....άσε που μοσχοβολάει ...χα χα..
review reaction 3 review reaction 1 gpd, TOMCRUISE, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1