Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 101 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 300078
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπαθειες για ραντεβού με την Sienna επιτέλους στις 13/3/22 και ώρα 17:38 κατάφερα να επιβεβαιώσω ραντεβού για τις 23:00.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις 29/11/21 έχω ξανακλείσει ραντεβού μαζί της το οποίο και ακύρωσε το γραφείο λίγο πριν φτάσω στον χώρο της , με την αιτιολόγηση ότι δεν θα προλάβαινε να γυρίσει στην ώρα της καθώς υπήρξε καθυστέρηση.
Ενώ λοπόν έχει κλειστεί το ραντεβού από νωρίς, στις 20:38 ξαναστέλνω μήνυμα στο γραφείο ζητώντας μια διευκρίνιση για το ραντεβού, που μέχρι εκείνη την ώρα μου είχε διαφύγει. Άμεση απάντηση από το γραφείο που επί της ουσίας επιβεβαιώνει ξανά το ραντεβού.
Στις 21:30 δέχομαι μήνυμα από το γραφείο ότι η κοπέλα είχε κάποιο ατύχημα και ότι δεν θα κάνει άλλα ραντεβού για το υπόλοιπο της ημέρας. Παρά την απογοήτευση δέχτηκα αδιαμρτύρητα την ενημέρωση.
Η έκπληξη που ακολούθησε όμως 20 λεπτά αργότερα ήταν μεγαλύτερη από την απογοήτευση. Εντελώς τυχαία μου στέλνει μήνυμα φίλος με σύνδεσμο της κοπέλας για να δω το ραντεβού που έκλεισε για τις 02:30 και προς μεγάλη μου απορία βλέπω την Sienna. Πολύ γρήγορα τον ενημέρωσα για την ακύρωση που έφαγα. Αμέσως ο φίλος ρωτάει το γραφείο ξανά αν είναι οκ το ραντεβού στις 02:30 και η απάντηση ήταν "μπορεί".
Με την σειρά μου λοιπόν επικοινωνώ ξανά με το γραφείο ρωτώντας αν μπορώ να κλείσω ραντεβού για άλλη ώρα και μου απαντούν ότι δεν θα κάνει άλλα ραντεβού.
Το επόμενο μληνυμα προς το γραφείο λοιπόν είναι ότι γνωρίζω ότι έδωσαν άλλο ραντεβού στις 02:30 γιατί το έδωσαν σε φίλο.
η απάντηση του γραφείου ήταν ότι η κοπέλα σταμάτησε απο 20:00 εώς 00:00 και ότι μετά θα κάνει ένα και μόνο ραντεβού και θα σταματήσει.
Από εκεί και μετά ξεκινάει μία συζήτηση με το γραφείο όπου προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Ότι με ενημέρωσαν αμέσως μόλις έμαθαν το πρόβλημα ( προσέξτε λίγο τις ώρες , 20:00 σταμάτησε η κοπέλα, 20:38 εγώ μίλησα με το γραφείο και δεν μου ανέφεραν τίποτα, 21:30 ενημερώθηκα για το πρόβλημα και 21:45 έδωσαν άλλο ραντεβού στις 02:30 ).
Θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά του γραφείου και για την ακύρωση του ραντεβού (που προφανώς έδωσαν κάπου αλλού) αλλά κυρίως για τον τρόπο που επέλεξαν να το διαχειριστούν. Οι δικαιολογίες που ακολούθησαν ήταν η μία χειρότερη από την άλλη.
Αναγνωρίζω ότι η κοπέλα δεν φταίει σε τίποτα και για αυτό δεν βάζω βαθμολογία τέτοια που να τη χαλάσω όμως θεωρώ ότι και η ίδια έχει δικαίωμα να ξέρει την απαράδεκτη συμπεριφορά του γραφείου με το οποίο συνεργάζεται και πόσο εύκολα χαλάνε την εικόνα της, αν διαβάζει τις κριτικές της, και φυσικά νομίζω ότι από εδώ θα ενημερωθούν περισσότεροι για το πως αντιμετωπίζει τα εν λόγω γραφείο τους πελάτες του.
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 13, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
557
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, djantonis666, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαρτίου, 2022
Γιατί τέτοια κάψα ρε παίχτη?. Ο σοφός λαός λέει με τα λεφτά μου γαμω και τη κυρά μου, και να ξέρεις ότι οι κοπέλες σχεδόν όλες είναι κυκλοθυμικες και αλλάζουν άποψη συνέχεια αυτά καλό βόλι παίχτη
review reaction 1 TOMCRUISE
15 Μαρτίου, 2022
Ἡ κριτική αὐτή πάει στό "λῆμμα" γιά τὸ γραφεῖο, ὄχι γιά τὴν κοπέλα
review reaction 1 gpd, Bartender 74, ctlover και 5 άλλα μέλη
15 Μαρτίου, 2022
O διαχειρστής @antisthenis πρεπει να βγάλει την κριτική απο την κοπέλα αφου δεν εγινε το ρεντβου . Η κριτική παει στο γραφειο ....
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
15 Μαρτίου, 2022
ρε φιλε, ξερεις ποσες ακυρωσεις εχω φαει τελευταια στιγμη απο γραφεια κ ποσα ψεματα μου εχουν πει ???
Ειχε τυχει να κλεισω πορνη incall που την ειχα συναντησει αρκετες φορες , παω κ μου το ακυρωσαν ενω ειχα φτασει στο ξενοδοχειο κι ημουν μεσα κ μαλιστα ημουν ηδη στον οροφο εξω απο το ασανσερ και καθομουν σ ενα καναπε γιατι ηξερα το δωματιο της..
Ειχα φτασει 10 λεπτα πριν.
Τελος παντων, αφου εφαγα ακυρο, εψαχνα στο site να δω καμια αλλη πουτανα για να κλεισω αμεσα κ τσουπ, βλεπω την πουτανα σειναμενη, κουναμενη στην τριχα να ειναι ετοιμη για ραντεβου...
Με φιλησε και μου λεει " ποια ηρθες να γαμησεις " ???
Ψιλιαζομαι τη φαση, δεν απανταω κ της λεω εσυ που πας ???
Εχω long date μου λεει, 12 ωρες....
Οπως καταλαβαινεις, ειναι προφανες τί συνεβη...
12*140>>>>> 1*140... απλα μαθηματικα.
Εχω κι αλλα πολλα παραδειγνατα αλλα δε θα μπω σε περαιτερω λεπτομερειες γιατι δεν εχει νοημα..Και δε φταινε μονο τα γραφεια αλλα φταινε κι οι πουτανες γιατι ειναι κυκλοθυμικες κι εχουν πολλα ψυχολογικα προβληματα.

Εδω μιλαμε για χρημα..Ολα τα αλλα μπαινουν στο περιθωριο.
2 επιλογες εχεις..
ή δε δινεις σημασια, αποδεχεσαι την ολη σαπιλα κ ξερεις οτι θα φας ακυρα ή δεν ξαναγαμας πουτανα γιατι αυτο συμβαινει σ ολα γραφεια, σε αλλα λιγοτερο, σς αλλα περισσοτερο
review reaction 1 srek7, gpd, hornyasfuck
17 Μαρτίου, 2022
Ούτε καμία κάψα έχω αλλά και ούτε κάτι με την κοπέλα με την οποία δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ομως με την συμπεριφορά του γραφείου που θεωρεί ότι μπορεί να μας δουλεύει με τις απαντήσεις που δίνει φυσικά και έχω θέμα και καλό θα είναι νομίζω να γνωρίζουν όλοι την τακτική που ακολουθεί. Είμαι σίγουρος λοιπόν ότι εδώ το διάβασαν αρκετοί κ φυσικά ελπίζω να το διάβασε και η Sienna. Εξάλλου δήλωσα ότι δεν έχω καμία πρόθεση να της χαλάσω την βαθμολογία.
review reaction 1 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5