Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 6 10
Call-Girls 16675
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είχα πει ότι θα έπαιρνα κάποια κοπέλα αφού τελείωνε η κατάσταση στην Ουκρανία, σκεπτόμενος ότι θα ήταν ρίσκο να βρεθώ με Ουκρανή ή Ρωσίδα γιατί ίσως να είχε αλλού το μυαλό της και όχι στο σεξ. Όλα αυτά βέβαια με το πάνω κεφάλι γιατί το κάτω είχε άλλη άποψη. Ειδικά όταν είδε τις νέες φωτογραφίες της Vika. Τηλέφωνο στο γραφείο και το ραντεβού κλείστηκε.

Στην ώρα της η κοπέλα με διάθεση και ένα πλατύ χαμόγελο. Φορούσε το φόρεμα που έχει στις φωτογραφίες και από πάνω ένα μαύρο παλτό, καλσόν με σχέδια και μποτάκια. Οι απαραίτητες συστάσεις με σταυρωτό φιλί και χειραψία. Βγάζει το παλτό, με αγκαλιάζει και αρχίζουμε βαθιά φιλιά με γλώσσα. Νόμιζα ότι συνάντησα την κοπέλα μου μετά από καιρό. Της βγάζω το φόρεμα, βγάζει το καλσόν και μένει με τα ροζ εσώρουχα της πρώτης φωτογραφίας. Κάθισα στο κρεβάτι και έκατσε επάνω μου για να συνεχίσουμε το μπαλαμουτι. Με το που της ακούμπησα την κλειτοριδα άρχισε να υγρενετε και να βγαίνουν φωνούλες καυλας. Ζητάει να πάει στο μπάνιο για φρεσκάρισμα. Γυρίζει γυμνή. Βλέπει και εμένα γυμνό και πιάνει αμέσως το τζελ και βάζει λίγο στο αιδοίο της. Κατάλαβα ότι πήγαινε αμέσως για σεξ. Δεν με ενόχλησε γιατί ήμουν έτοιμος. Χάσιμο χρόνου η πιπα σε αυτή φάση.

Το πρόσωπό της είναι πολύ όμορφο. Έχει λεπτό, στεγνό σώμα με μικρό στητό στήθος και δεμονισμενο στητό κωλαράκι. Εν ολίγοις μοντελε.

Βάζω καποτα και μπαίνω ιεραποστολικα. Τα fuck me fuck me και κάτι στα ρώσικα έδιναν και έπαιρναν. Τα yes yes ήταν επίσης στο μενού. Την τραβάω από το κρεβάτι και τη γυρίζω όρθια μπροστά στον καθρέφτη. Έδινα πόνο απο πίσω ενώ η Vika είχε σηκώσει το ένα πόδι και το κρατούσα. Κάποια στιγμή την πιάνω από τα μαλλιά και της τραβάω το κεφάλι επάνω για να με κοιτάω στον καθρέφτη. Είχα το ένα χέρι στα κεφάλι της και με το άλλο της κρατούσα πάνω το πόδι. Γούσταρε τρελά. Φωνές όλη την ώρα. Ξαπλώνω και την φέρνω από πάνω μου. Δεν την άφησα να κάνει παιχνίδι, ανέλαβα εγώ όλη την δουλειά. Δυνατές και βαθιές διεισδύσεις με σκαμπιλια στο κωλαράκι της όπου κάποια στιγμή ήρθε το τέλος.

Με πέθανε. Δεν μπορούσα να κουνηθω. Μου έβγαλε την καποτα, με σκούπισε και ξάπλωσε δίπλα μου. Σου αρέσει το μασάζ, με ρωτάει. Φυσικά της λέω. Ωραία μου λέει γύρνα. Μου βάζει λάδι και αρχίζει ένα πολύ καλό μασάζ. Τύφλα να έχουν οι επαγγελματίες. Το έχει, το κατέχει. Μετά από λίγο πάμε για μπάνιο εναλλάξ. Μιλήσαμε κανένα 5λεπτο (μιλάει καλά αγγλικά) και πριν προλάβω να τελειώσω το τσιγάρο (δεν πίνει, δεν καπνίζει, πάρα μόνο που και που ναργιλέ) αρχίζουμε πάλι τα φιλιά. Με το ίδιο πάθος και διάθεση. Αυτή τη φορά όμως είχε και πιπα το μενού. Αρκετά καλή με λίγο χέρι. Ασχολείται και με τις μπάλες. Την γυρίζω σε 69 για να γευτω το υγρό και καλοσχηματισμενο της νινακι. Εύγευστο και πεντακάθαρο, με μεγάλα χείλη. Όταν ήμουν έτοιμος έβαλα καποτα και την βλέπω να πιάνει το τζελ. Άστο κάτω της λέω δεν το χρειάζεσαι. Λίγο μου λέει. Καθόλου της απαντάω και αμέσως υπάκουσε. Μπαίνω πάλι ιεραποστολικα και γατζωνεται επάνω μου με χέρια και πόδια. Πότε φιλιά, πότε fuck me fuck me. Φωνές, yes yes, ξανά fuck me ξανά φιλιά. Το ζούσε, το γούσταρε. Την γυρίζω στα 4. Έτρεχαν τα ζουμιά της με αποτέλεσμα να γλιστρήσει αχόρταγα μέσα της. Εδώ ζορίστηκε λίγο αλλά δεν είπε κουβέντα. Έκατσε και τον έφαγε. Τη γαμησα δυνατά και τα σκαμπιλια στο κωλαράκι της ήταν συνεχόμενα. Όσο περνούσε η ώρα στηνωταν και τουρλωνε τον κωλο της ακόμα καλύτερα. Όταν ήρθε το τέλος ξεράθηκε στο κρεβάτι και έμεινε για λίγο ακίνητη. Κάποια στιγμή σηκώνει το κεφάλι αναμαλλιασμενη και μου λέει, you killed me. Σειρά μου ήταν τώρα. Στον πρώτο γύρο η Vika εμένα, στον δεύτερο εγώ την Vika. Δεν κουνιόταν. Την έκανα λίγο μασάζ με το λάδι και πήγα για μπάνιο. Βγαίνοντας μπαίνει εκείνη. Καθίσαμε στο κρεβάτι και από το πουθενά αρχίσαμε πάλι τα φιλιά. Κάποια στιγμή της λέω ντύσου γιατί έχει περάσει η ώρα. Κατεβάζει το κεφάλι και ψέλλισε ένα στεναχωρο και απογοητευτικο οκ. Ντύνετε και αρχίζουμε πάλι τα φιλιά. Ο χρόνος είχε περάσει, ο οδηγός να κάνει αναπάντητες και εμείς εκεί, να φιλιωμαστε. Μου λέει φιλάς πολύ ωραία. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας και έφυγε.

Πρόκειται για GFE κοπέλα που όμως την ώρα του σεξ μεταμορφώνεται και έχει πολύ καλή συμμετοχή. Ακολουθεί τα θέλω σου χωρίς μα και μου. Είναι εκεί για να γαμηθει και να περάσετε και οι 2 καλά. Ακόμα και όταν ζορίστηκε δεν προσπάθησε να το αποφύγει. Δέχεται δάχτυλα μπροστά, πίσω όχι. Η κλειτοριδα της είναι πολύ ευαίσθητη και ανταποκρίνεται αμέσως. Γενικά όσοι θυμάστε την Gianna6 από το ίδιο γραφείο (έχω γράψει κριτική) είναι στο ίδιο μοτίβο όσον αφορά τις υπηρεσίες, τη διάθεση και τη συμμετοχή αλλά και σωματικά, όπως είπα μοντελε σώμα. Αν περάσατε καλά με την Gianna, θα περάσετε και με την Vika. Το μόνο που ίσως να χαλάσει κάποιους είναι κάποιες ελιές που έχει στην πλάτη. Εμένα δεν πείραξαν καθόλου από την στιγμή που ήταν σε όλα άψογη. Θα μείνει ένα μήνα εδώ οπότε πάτε άφοβα. Λεφτά στο τέλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 13, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.447
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mysterious, monstercock greece, mancunian1986 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού