Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
μετά απο κατ ιδίαν συναντήσεις λοιπόν με τα κορίτσια και τις σχετικές αναφορές που είχα κάνει για την κάθε μια ξεχωριστά το θηρίο αναζητούσε όλο και περισότερη τροφή . είχε φτάσει λοιπόν η ώρα για ένα σπέσιαλ μενού για το θηρίο με αφθονο κυρίος και ελάχιστα συνοδευτικα .
είχε έρθει η ωρα για την παρτούζα της ζωης μου . η επιλογή δεν έγινε τυχαία τις κοπέλες τις είχα γνωρίσει κατ ιδίαν μιλόντας μου η μια για την άλλη μου είχαν δωσει να καταλάβω πόσο καλή χήμεια είχαν μεταξί τους .
το ραντεβού κανονίστηκε στον πρίαμο στο παγκράτι σε μια ευρίχωρη σουητα . Τα κορίτσια έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα μπήκαν μέσα με αέρα και άνεση με απλό καθημερινό ντύσιμο και οι δυο χαιρετισιμος λίγο κουβεντούλα και μετά μπάινουν και οι δυο για φρεσκάρισμα μπήκα και εγώ μσζί τους μιας και δεν ήθελα να χάσω τίποτα μόνο μπάνιο δεν θα το έλεγα αυτό οι κοπέλες παίζανε μεταξί τους χαιδεύοντας μου την πούτσα στα ενδιάμεσα βγήκαμε και οι τρείς απο το μπάνιο με τις πετσετούλες μας να στεγνώσουμε και να απολαύσουμε το ποτό μας αυτο ήταν και το μόνο ορεκτικό στο γεύμα μου μετά μπηκαμε στο κυρίος κατ ευθείαν . Ιολη Αννα λοιπον δυο κοπέλες με εντελος διαφορετικό σωματότυπο αλλα με πολλους κοινούς παρανομαστές η μέν Αννα γυνακάρα με τα όλα της σχεδόν 1.80 με βυζάρες μακρυά πόδια γαλανά μάτια σε προιδεάζει για μεγάλη μάχη η δε Ιόλη εντελώ πετιτ μικροκαμομένη μικρό στήθος και καλογυμνασμένο σώμα και τουρλοτο κωλάρακι ελληνικού τύπου και ενα γλύκο μπε μπε προσωπάκι διαφορετικες στην εμφάνηση αλλα με έναν κοινό παραμομαστη την αγάπη τους για την πούτσα .
Αρχίζει λοιπόν το γεύμα αρχιζουν τα κορίτσα να χαιδεύονται μεταξι τους και μετα ορμανε επάνω μου να με κατασπαράξουν τωρα εγω είχα γίνει το γευμα τους φιλόντας με και οι δυο σιγά σιγά κατεβαίνουν στην μικρή περιοχή και αρχίζουν την ποιο τρέλη περιποιηση που έχω ζησει στην πορνοκαριέρα μου . μια μου έπαιρνε πίπα η άλλη μου έγλυφε τα αρχίδια εν αλαξ
μετα πέσανε και οι δυο πάνω στην πίπα και ανταγωνιζόταν η μια την άλλη ποια θα τον ρουφίξει ποίο βαθειά με μικρά διαλύματα . βάζω την Ιόλη στην μούρη μου να της γλύψω το μουνάκι και ταυτόχρονα να παίζει με τα βυζία της Αννας αποτραβω την Ιόλη σιγά σιγά και τις γονατίζω για την πρώτη κατάθεση δινοντάς τους πουτσοσκαμπιλα έτσι ήρθε η πρώτη κατάθεση στο στόμα και τον δύο .
πήγαμε πάλι για μπανάκι και οι τρείς μαζί κάτσαμε πάλι για ξεκούραση και στο ενδιάμεσο απόλαυσα ένα χαλαρωτικό μασάζ και απο τις δύο ομολογώ οτι το είχα μεγάλη ανάγκη το κατέχουν τα κορίτσια πέραν απο τον καλό χειρισμο της γλώσσας .
μετα την ολιγοδιαρκη μου κούρα λοιπόν έναρξη β γύρου μας βρήκε στο κρεβάτι κατι τους τρεις να χαιδεύω και να φιλάω και τις δύο ταυτοχρονα σκηνη απο άλλα έργο όσοι έχουν δει την τριλογία της ταινίας ερωτικα παιχνίδια θα καταλάβουν . πάλι παρτουζοπιπα και απο τις δυο πέρασμα σκούφου έβαλα να γαμίσω την Ιόλη στα 4 με την Αννα ξαπλωμένη να την γλύφει η Ιολη μιας και ήθελα να γαμησω λίγο κώλο περιτό να πω πόσο την βρισκει η Ιόλη να την γαμάς απο κώλο αυτο είναι άλλο θέμα μετά το σφυροκόπημα Αλαγη σκούφου για να γαμίσω κσι λίγο την Αννα με οσες δυνάμεις είχα . Αννα με τα πόδια της στους ώμους μου και την Ιόλη στην μούρη της να την γλύφει μόλις κάταλαβα το τέλος βγάλσιμο σκούφου και κατάθεση πάλι και στις δυο στο στόμα τους όπου για άλλη μια φορά με ξεζουμίσανε . και πήγανε διακριτικα στο μπάνιο για κατάθεση .
κάπως έτσι έφτασε το τέλος αυτού του γεύματος με δυό υπέροχα κυριός πιάτα πραγματικά του γάλακτος !!!
δυο απλές καθημέρινες και καυλιάρες κοπέλες έτοιμες για όλα πράγματικα με όλη την διάθεση εαν τους φερθείς όμορφα να σε απογειώσουν σίγουρα θα το επαναλάβω στο άμεσο μέλλον .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2022
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
T
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 TOMCRUISE, koumanidas, monstercock greece και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού