Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 9 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Άψογη η επικοινωνία με το γραφείο με μηνύματα στο whatsapp και το κορίτσι στην ώρα της. Express service. Φωτογραφία αληθινή.

Εξωτερικό ντύσιμο σεμνό και διακριτικό, σημαντικό κι αυτό.

Για 140 ευρώ κόστος μόνο (μαζί με ταξί), φοβερό πρόσωπο και σώμα. Υψος πάνω και από το αναγραφόμενο (1.70) και skinny, όπως μ' αρέσει, να υπάρχει ένα μικρό κενό ανάμεσα στα πόδια και στο μουνάκι της όταν είναι όρθια. Κώλος στήθος και λεκάνη σωστά, φτιάχνουν ωραίο γλυπτό όταν κάνει στάσεις και δε βλέπεις κοκαλιάρικο σώμα κι αυτό είναι σπάνιο σύντροφοι στα skinny κορίτσια. Ντάξει για τα δέκα ευρώ ρέστα που ήθελα (έδωσα 150) δε μπορώ να πω κάτι, έπρεπε να 'χα φροντίσει να τα χω ακριβώς. Με τα ψιλά δίπλα μου συν 135 τελικά θα έβγαινε ακριβώς αλλά πού μυαλό τέτοια ώρα.

Στα αρνητικά να πω οτι μου χουν πάρει και καλύτερη πίπα. Καλή μεν αλλά. Αχ Κατερίνα IND που γυρνάς Αθήνα σε μια βδομάδα, μας έχεις καταστρέψει. Όπως είπαν και άλλοι το στήθος είναι μικρό και πεσμένο, αλλά μην τα θέλουμε κι όλα. Να κάνω εδώ μία παρένθεση και να πω, ακρίβεια ακρίβεια αλλά τα 100 ευρώ πριν από 7 χρόνια τώρα είναι 140, ε μη δω τη Sonia με πλαστικές και στα 200 τον χειμώνα, δε βγαίνω μάνα μου.

Ότι περίμενα να κάνει το έκανε. Δεν βαριότανε, πράγμα σπάνιο στην εποχή μας. Θες πολλή ώρα φιλιά για ζέσταμα; Μέσα. Θες να τη γδύνεις εσύ; Μέσα. Θες να της βάζεις δάχτυλα; Μέσα. Θες να τουρλώνει τον κώλο της στα 4 με το μουνί της μια παλάμη από το κρεβάτι; Μέσα.

Μου έκανε εντύπωση που δεν την έχει ανακαλύψει ο κόσμος. Σαββατόβραδο και να την πετύχω διαθέσιμη επιτόπου?! Ρε στηρίξτε οτι παράγει η Ουκρανία. Κάντε δωρεά αυτό που έχετε. Συμπεριφορά ευγενική και φιλική. Ντάξει δεν είναι άνετη όπως μία περίπτωση που μου χει τύχει από Λατινική Αμερική και μία από Ασία, αλλά δεν είναι και Ρώσικο παγόβουνο. Άρα ο Putin κάνει λάθος κύριοι οι Ουκρανοί δεν είναι Ρώσοι, είναι Ευρωπαίοι. Γαμάτε γιατί χανόμαστε. Make love not war.

Πρώτο μου post, γι αυτό και εφτάρια από μένα, αλλιώς θα έβαζα δεκάρια. Ένα εξάρι (μικρό το κακό) το βάζω γιατί θα ήθελα κι άλλο πάθος από την συγκεκριμένη κοπέλα. Το χει. Μπορεί. Την επόμενη φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
45
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 arwstaki10, Antonis_Greece4, doc_lin και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού