Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
H Alexandra όταν μπήκε μέσα αμέσως μου συστήθηκε

Συνάντησα μια κοπέλα χαμογελαστή κι ευχάριστη με πολύ καλή γνώση των Αγγλικών.

Στην αρχή ανησύχησα διότι έχει αρκετά παχουλά μάγουλα και δεν έχει το σώμα που μου αρέσει (είναι "μπαμπάτσικη")

Αν συνυπολογίσει κανείς την εφηβική της ρόγα ηλικία μπορεί να είναι γύρω στα 22-23. Η 2 σέλφι που έχει ειδικά η πρώτη ανταποκρίνεται εντελώς στην πραγματικότητα. Αυτό με κανε να το ξανασκεφτώ. Γιατί πάνω απόλα εμένα με κερδίζει η χαρακτήρας.

Η Αλεξάνδρα είναι λοιπόν ένα μπαμπάτσικο κορίτσι με εφηβικό στήθος και την αθωότητα (βλέπε ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ) μιας έφηβης τόσο στους τρόπους όσο και στο σεξ.

Ντύσιμο επίσης φυσικό, τίποτε το εξεζητημένο αλλά ούτε και φτωχικό. Αν την συναντήσεις στον δρόμο δεν είναι από τις κοπέλες που θα γυρίσεις να κοιτάξεις επειδή σε καύλωσε.

Μου έπιασε μόνη της κουβέντα για τα προσωπικά της αφού της έφερα ένα ποτήρι νερό που μου ζήτησε.

Εξαιρετικά φυσική στην επικοινωνία, χωρίς δραματοποιήσεις και συναισθηματισμούς (πόσο σπάνιο ΟΧΙ μόνο για γυναίκα στην σημερινή εποχή!) μου είπε που μένει τα τελευταία 5 χρόνια, πως ξεκίνησε αυτήν την δουλειά εξαιτίας του Covid και της κρίσης που δημιούργησε παντού, μου κι άλλα πουχουν ήδη αναφερθεί.

Την άφησα να μου τα πει, μου άλλαξε ΕΝΤΕΛΩΣ την αρχική μου εντύπωση με τον χαρακτήρα της. Ο τρόπος που με ρώτησε για την δουλειά μου ήταν επίση διαφορετικός από εκείνον που μεχουν συνηθίσει άλλες συνοδοί.

Ένας υπέροχος χαρακτήρας, ήρεμη, φυσική, χωρίς ίχνος δηθενιάς ή άλλης νευρικότητας.

Αφού ταπε αποφάσισε μόνη της να σταματήσει «και να πιάσει δουλειά».

Ζήτησε τα χρήματα γιατί «την ελέγχει το γραφείο» (μόνο εκεί της βγήκε μια ελάχιστη ένταση) και πήγε αμέσως για ντους όπου δεν έφαγε ούτε λεπτό!

Την ρώτησα ήρεμα αν «τα κάνει όλα», αν δεν της αρέσει κάτι μου απάντησε «όλα» με την ίδια φυσικότητα.

Την πήγα στην κρεβατοκάμαρα όπου ξεκινήσαμε με αγκαλιές, φιλιά επιφανειακά και χαμουρέματα.

Η θερμοκρασία ανέβηκε σταδιακά έτσι όπως πρέπει σε μια GFE εμπειρία.

Η πίπα της είναι μέτρια αλλά μπορεί να την προσαρμόσει αν της δοθούν οδηγίες.

Την έβαλα σε στάση 69 με μένα από πάνω τα υγρά της δεν άργησαν να κατέβουν. Της έβαλα απαλά έως 2 δάκτυλα μπροστά πίσω δεν της αρέσει μόνο πούτσα φχαριστιέται εκεί …

Γενικά δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες ακόμη και στις στάσεις φαινόταν η σχετική της απειρία όμως ακολουθούσε σε ό,τι την έβαζα να κάνει.

Πάντα με το μαλακό και πάντα ΑΦΟΥ πρώτα της είχα εξηγήσει ή δείξει ήρεμα τι σκοπεύω να κάνω.

Κι εμένα αυτού του είδους η συμμετοχή με φτιάχνει πολύ … όπως αποδείχθηκε από την συνέχεια κι εκείνη φτιαχνόταν ιδιαιτέρως χωρίς όμως να το δείχνει.

Ούτε φωνές ούτε τίποτα υπερβολικό και ψεύτικο.

Την έβαλα doggy όπου μπήκα πολύ άνετα αν και στενούτσικη γιατί είχε υγρανθεί πολύ χωρίς καθόλου τζελ.

Έκατσα εκεί για μερικές πολύ πολύ αργές διεισδύσεις. Εκείνη όταν έφθανα σχεδόν τέρμα μόνη της μου ριχνε μια κωλιά να πάει εντελώς τέρμα … κι εγώ επίτηδες την άφηνα να μου τον καρφώνει εκείνη και κρατιόμουν ? Μας τρέλαινε και τους δυο αυτό το παιγνίδι … αφού το κράτησα λίγο έτσι της είπα να πάμε για πρωκτικό όπου με άφησε να της βάλω το ειδικό λιπαντικό.

Η σούφρα της ήταν λίγο νευρική στην αρχή ακόμη και με το άγγιγμα του δακτύλου με το λιπαντικό, ήταν πιο χαλαρή όταν της έβαζα λιπαντικό με τον πούτσο. Στην αρχή δεν έμπαινε με τίποτα, προσπάθησε κι εκείνη να με βοηθήσει αλλά μάταια. Τελικά με τα πολλά πέρασε μέσα κι έτσι σιγά-σιγά ξεκίνησε μια διείσδυση η οποία όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και καλύτερη …

Την γάμησα αρκετή ώρα εκεί το απολαύσαμε και οι δυο

Γγενικά ΔΕΝ μου αρέσει το πρωκτικό διότι ή θα πάει πολύ καλά ή άπατο, δεν υπάρχει μέση κατάσταση για μένα κι απαιτεί πολύ καλή χημεία με την γυναίκα, μόνο με 2 κοπέλες το 2021 το φχαριστήθηκα και με μια σχέση που είχα πριν πολλά χρόνια πριν αρχίσω σε συνοδούς.

Η Αλεξάνδρα είναι η πρώτη του 2022. Μετά δοκίμασα να τελειώσω στο στόμα της αλλά όπως είπα είναι μέτρια στην πίπα, οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω με ιεραποστολικό κι ευτυχώς!

Εκείνη ακριβώς την στιγμή χτύπησε το κινητό …

Τέλος χρόνου ; Την ρωτάω.

Έχουμε 10 λεπτά μου λέει αλλά σταμάτησέ το γιατί θα συνεχίσει να χτυπάει.

ΜΠΡΑΒΟ κορίτσαρε, ΔΕΝ με έκοψες πάνω στο καλύτερο ούτε με το ύφος σου όπως άλλες ούτε σε έπιασε κάποια νευρικότητα ή άγχος να μου μεταφέρεις !

Τι υπέροχη αίσθηση! Άνοιξε μόνη τα πόδια της ήταν πολύ υγρή, τα έβαλα στους ώμους μου και απόλαυσα μια υπέροχη αίσθηση διείσδυσης, ίσως έπαιξε ρόλο το ταίριασμα σωματικά κι εκεί κάτω, αυτό που ξέρω είναι ότι είχα ένα μοναδικό οργασμό με δικά μου μουγκρητά που ‘χω να θυμάμαι χρόνια … εκείνη αισθάνθηκε ότι φθάνω στο σημείο μη επιστροφής και τρυφερά με το χέρι της μου λέγε «έλα» αν και παρέμεινε αμίλητη χωρίς τίποτε ψεύτικα απλά ήταν εκεί φυσική και άφηνε το σώμα της να ακολουθεί. Αγκαλιαστήκαμε για λίγο μόνο διότι ήταν μεγάλη η ένταση της στιγμής κι έπρεπε να φύγει. Ένα τρέμουλο στα πόδια και γενικά το είχα και μετά μέχρι να φύγει Πλατύ χαμόγελο

Πρόκειται για ένα υπέροχο κορίτσι, φυσικό χωρίς τίποτα ψεύτικο πάνω της ή μέσα της

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την οικογένειά της και η ίδια ναναι πάντα καλά!

Εκτιμώ πως μόνο ήρεμοι άνδρες που θα την προσέξουν θα περάσουν εξίσου τέλεια με μένα. Δεν είναι για σκηνές από πορνοταινίες αν κι αντέχει σε όλα και τα απολαμβάνει όλα όπως θα άντεχε μια κοπέλα με την οποία έχουμε σχέση ή κάποιο είδους ανθρώπινο δέσιμο. Κι ο επαγγελματισμός που της βγήκε το τελευταίο 10λεπτο κι αυτός είναι της ίδιας μορφής, δεν ήθελε ούτε εκείνη να χάσει ένα μεγαλοπρεπές τελείωμα όπως δεν θαθελε ούτε μια σχέση μου ?

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 07, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2.321
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, elpotero, kwstasxat και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2022
Δεν γνωριζω τι δουλεια κανεις αλλα , ειλικρινα ενω δεν ειναι του γουστου μου η κοπελα , με εχεις κανει και θελω να την δω μονο και μονο απο την περιγραφη .
Εξαιρετικος.
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1