Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 34 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χαιρετω ολους τους παιχτες. Ενα μεγαλο μπαβο σε ολες τις κορασιδες που τοσο χαρα δινουν στο τοπο μας. Το σκινικο με τη Χριστινα εγινε τελη γεναρη. Βασικα πηγαινα για την Alexa αλλα λογω μη διαθεσιμοτητας την ωρα που ηθελα επελεξα την χριστινα. Οι λεπτομερειες περιγραφονται παρακατω.

ΗΛΙΚΙΑ. Η χριστινα εχει σιγουρα πατησει τα 35 το οποιο φενεται και απο το προσωπο της. Ειναι ομορφη αλλα οσοι ψαχνετε πιπινι δεν θα το βρειτε σε αυτην. Εχει εναν ωραιο αερα, καλο ντυσιμο και καλη εμφανιση.

ΑΓΓΛΙΚΑ. Τα αγγλικα της ειναι πολυ περιορισμενα και δυσκολα θα κανετε κουβεντα. Παρολο που προσπαθει και εχει διαθεση δεν τις βγαινει η κουβεντα.

ΔΙΑΘΕΣΗ. Η διαθεση για σεξ και συμμετοχη ειναι μεγαλη. Δεν προσποιηται ουτε κλεβει χρονο και θελει να απολαυσει την ωρα που ειναι μαζι σου. Οση ωρα καναμε σεξ η ιδια το απολαυσε και καταλαβα οτι η γυναικα ηταν πεινασμενη. Δεν ξερω τι γινεται στη Ρωσια αλλα δεν μπορει τοσες κορασιδες ολες να προσποιουνται τοσο τελεια.

ΣΩΜΑ. Το σωμα της ειναι τελειο. Στα βυζια εχει βαλει σιλικονη. Εχει υψος κοντα στο 1,75 και το μερος μπουτι, κωλος και μεση ειναι ενα εργο τεχνης. Παρολο την ηλικια της η κορασιδα εχει τελειο σωμα.

ΥΠΕΡΕΣΙΕΣ. Η κορασιδα διαφημιζεται σαν PSE αλλα ειναι GFE. Μολις μπηκε στο δωματιο εβγαλε απο την τσαντα gel και δονητη. Λιγο κομπλαρα οτι μπορει να μην μπορω να τη πηδηξω σε ρυθμους PSE. Οταν αρχισαμε το σεξ αρχισε να μου λεει να πηγαινω πιο αργα ωστε να το ευχαριστηθει περισσοτερο. Αμεσως εκοψα στροφες και συνεχισα να τη γαμαω σε πολυ χαμηλες στροφες. Πραγματικα η κοπελα το ευχαριστηθηκε στο επακρον. Μεχρι που εφυγε απο τον δωματιο μου ελεγε ποσο καλα περασε. Οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω την εβαλα να με τελειωσει με το στομα της. Λιγο πριν ερθω τραβηξε το στομα της και τελειωσα πανω στη κοιλια μου. Παρολο που η κορασιδα λειε οτι κανει anal και cim αυτα δεν ισχυουν. Δεν λεει οχι σε τιποτα, δεχεται ολες τις στασεις, δαχτυλο στο μουνι της και χαιδεμα κολωτρυπιδας. Φλωσσοφιλα στο φουλ και χωρις ενοχες.

Να περνατε καλα και γαμηστε οσο περοσσοτερο γινεται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 25, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
3 Μαρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
483
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 arwstaki10, hornyasfuck, mancunian1986 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού