Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 11 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δεύτερη συνάντηση μέσα στο ίδιο 24ωρο. Άφιξη στην Αθήνα την Πέμπτη βράδυ, το πρώτο ραντεβού στις πρώτες ώρες της Παρασκευής 01:00 μέχρι το πρωί 06:00 η δεύτερη συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο. (Δυστυχώς είχε κλεισμένη συνάντηση από την προηγούμενη και δεν μπόρεσα να την έχω από ποιο νωρίς). Λόγο πολύ πρωινής πτήσης που είχα περιοριστικά στις 3 ώρες Κεφάλι σε τοίχο! Κεφάλι σε τοίχο!
Να ξεκαθαρίσω το 9 στο σώμα και πρόσωπο είναι βάση της ηλικίας της. Δυνατό σεξ, άψογη συμπεριφορά. Έτσι πρέπει να είναι μια σύνοδος. Για τα γούστα μου το πρόσωπο σε συνδυασμό με το καρέ μαλί ήταν μια χαρά. Το σώμα για την ηλικίας ακόμα καλύτερο. Το στήθος μικρό, στητό με την ρώγα να ερεθίζεται. Ούτε σιλικόνη, ούτε αλλά περίεργα στα χίλια, όλα όπως την έπλασε η φύση! Βασικά η κοπέλα είναι σκέτη κόλαση. Δεν ξεκολλάει από πάνω σου, πάθος στο φουλ. Στον αγώνα δεν κωλώνει πουθενά (στάσεις, ανοίγματα, ακροβατικά -στο ντους στο όρθιο! -). Βγάζει από την τσέπη τις δυο «στραλετιτσες, καβαλημένες» που μας έρχονται συνήθως, με τα γνωστά «αχ μεγάλο είναι» «αχ πονάω» «όχι σε αυτή την στάση» «όχι έτσι αλλά γιουβέτσι» ούτε καπρίτσια ούτε να ζαλίζει τον πελάτη. Πίπα καλή, φιλότιμες προσπάθειες για dt. Σχεδόν τερμάτιζε, μόνο η προσπάθεια και ο ζήλος ήταν άξιο αναφοράς. Το πολυπόθητο κωλαράκι το ευχαριστήθηκα, στενό και σιγά σιγά να ανοίγει η πύλη του παραδείσου! Τέτοιο πρωκτικό με πάθος πρέπει να είναι από τα λίγα που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια! Το γλείψιμο που έριξα στο μουνακι, στο κωλαρακι και να σπαρταράει από ηδονή.
Δυο τινά προκύπτουν. Ή Το ζει στο φουλ και το τερματίζει ή είναι υποψήφια για όσκαρ γυναικείου ρόλου.
Πεντακάθαρη, προσεγμένη, ηλικία πρέπει να είναι 30+ αλλά στο σεξ βγάζει από την τσέπη της κάτι «στρατλετ» νεαρές και μένουν και ρέστα. Αγριάδες με σκαμπίλια, μόνο κανα δυο στο κωλαράκι της όταν ήταν στα τέσσερα, δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά και εγω δεν το παρα έκανα. Δεν ιδρώνει την φανέλα αλλά τις φανέλες! Στις συνολικά 8 ώρες σοσιαλ είχαμε 1:30 ώρα! Για εμένα μια από τις ελάχιστες (ήταν και μια ακόμα φέτος που πέτυχα σαν σημείο αναφοράς στο εσκορτινγκ) που θα πρέπει να είναι σημείο αναφοράς! Απίστευτη! Αν αξίζει; με τα χίλια!
Δεν καπνίζει, δεν είναι πολύ του ποτού.
Υ.Γ. 1 Σε κανένα σημείο δεν χρησιμοποιήθηκε τζελ και άλλα λιπαντικά !!! Σάλιο και μόνο.
Υ.Γ. 2 ευτυχώς είχα και εγώ στοκ από προφυλακτικά! Μετά την πρώτη συνάντηση μου είχε μείνει ένα από τα δυο κουτιά! Την επόμενη μέρα πρώτο πράγμα ήταν να πάω να αναπληρώσω το απόθεμα σε προφυλακτικά!
Πάλι σεντόνι έγραψα Χεχε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2022
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
490€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
80
Likes:
7.193
Πόντοι:
17.356
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, TOMCRUISE, eridon1877 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2022
Συγνώμη, να ρωτήσω...από πότε βαθμολογούμε με βάση την ηλικία?
Κάποιοσ που θα μπει δλδ και θα δει γενική βαθμολογία "9" και θα βαριέται να διαβάσει όλες τις κριτικές....που θα ξέρει ότι βαθμολογήθηκε η συγκεκριμένη με βάση την ηλικία της και όχι της αντικειμενική ομορφιά της?
Εσύ δλδ θεωρείς ότι αν πάει κάποιος με μια 80 χρονών (λέμε τώρα) και αντί για 80 κιλά είναι 70 ή αντί να είναι πολύ ρυτιδιασμένη είναι λίγο...πρέπει να της βάλουμε 10 γιατί με βάση την ηλικία της είναι καλύτερη απ'τις άλλες?

Χμμμ;
review reaction 1 kamikaze73
07 Μαρτίου, 2022
Για τα 30+ που είναι ενδέχεται να βάζει κάτω από σώμα (και διάθεση) κάτι πιτσιρίκες που έρχονται (21-23) και είναι με ραγάδες και κυτταρίτιδα. Οποίος βλέπει την γενική βαθμολογία και δεν διαβάζει λόγο βαρεμάρας συγνώμη αλλά κακό του κεφαλιού του. Επόμενος και εμείς να μην γράφουμε για να μην χάνουμε και χρόνο και βαριόμαστε. Όσο για τα γούστα του καθενός άστο καλύτερα, γιατί είδαμε και κάτι «ντίβες» με ακμή και πρόχειρο στοκάρισμα με μέικ-απ. Στην τελική και η δυο φορές που την συνάντησα πέρασα σούπερ.
Μια 25 άρα με γέννα και πεσμένο στήθος αλλά σχετικά καλό διατηρημένο σώμα πως θα το βαθμολογήσεις; μπροστά σε μια 30+ που δεν έχει κάνει γέννα και το στήθος είναι στην θέση του με καλό σώμα;
review reaction 1 Aragorn135, hornyasfuck
07 Μαρτίου, 2022
δεν διαφωνώ....αλλά αν υποθέσουμε ότι οι φωτό ειναι κ λίγο φτιαγμένες...9άρια??
Παρασύρθηκες ίσως λίγο απ'το πόσο καλά πέρασες και "κέρασες" βαθμούς!

Τέσπα, κουβέντα να γίνεται!

Καπέλο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3