Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 15 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οπως λεει κ ο τιτλος με ενα μικρο reference στην αγαπημένη ταινία "Ας περιμένουν οι γυναίκες" έχουμε να κάνουμε με μια κοπέλα η οποία εχει ολο το πακέτο του escort girl.

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λιγάκι σκεπτικος γτ το 22 δν ειχε μπει καλα και ημουν επιφυλακτικός σχετικά με τις φωτογραφίες καθως κατι με χαλουσε στο πρόσωπο.

Ολα ξεχαστηκαν οταν ακουσα το τακούνι καθως πλησιαζε να μ ανοιξει κ την ειδα. Η κοπέλα ειναι πανέμορφη,την αδικούν στο πρόσωπο οι φωτογραφίες. Προσωπικά έχει πολυ όμορφο κ γλυκό πρόσωπο. Με υποδέχτηκε με μια σατεν μαυρη ρομπα και κοκκινα εσώρουχα vixen κ εγω να εχω παθει την πλακα μ με αυτό π εχω αντικρύσει ( αφου οταν εφυγα παραμιλουσα τι μουνι ηταν αυτο ). Μοντελε κορμι αλλα οχι τελειως στεγνο.Περα απο το πρόσωπο το κορίτσι επισης εχει κορμαρα,ειναι ψηλη με ατελειωτα πόδια,μπουταρες,ωραιο κωλο και αψεγάδιαστη λευκη επιδερμίδα.Μην ξεχασω το πιο σημαντικό, πεντακάθαρη,με ενα μουνακι ονειρο κ κατι χειλη γ ρουφηγμα. Επισης μετα απο καιρο μια κοπελα π μπορείς να συννενοηθεις στα αγγλικά χωρις να χρειάζεται να παιξεις παντομίμα.

Στα του αγώνα φιλια εδωσε και με το παραπάνω κ παντού. Της αρεσει να την περιποιούνται χαμηλα,υγραινεται το απολαμβάνει και δεχτηκε κ δαχτυλο. Πιπα την αφησα να κανει οτι θελει( γτ εγω ακομα σκεφτομουν τι μουνι εχω στα πόδια μου), λίγο mt επεσε, dt δν ειχαμε αλλα δν πιεσα κιολας, επισης δεν εβαζε δοντι ουτε πολυ χερι. Όσον αφορά τις στασεις στο κρεβάτι ,το στήσιμο της στα 4 ειναι για σεμινάριο κ για να ευχαριστηθεις να ζουλας(σε καποια φαση τουρλωσε το κωλαρακι και ξαπλωσε τελειως στο κρεβάτι απο μονη της όπου κ παραδόθηκε τελείως στις ορεξεις μου).Δεχτηκε και σφαλιάρες στο κωλαρακι της αλλα σε νορμαλ πλαισια και είναι φουλ υποτακτική. Επίσης αξιζει να την βαλεις να κατσει κ πανω σου, ξερει να καβαλαει κ το ζει.

Συνολικά ηταν μια πολυ καλη εμπειρία,η κοπέλα είναι πρόθυμη να σε κανει να περάσεις καλα και το κανει καλα. Ακολουθαει τα θελω σου χωρις να δυσανασχετεί πουθενά. (εκτός αν είσαι κανας Βησιγότθος κ θες να βγάλεις απωθημένα)

ΥΓ. Δε συστήνεται για βυζολαγνους καθως είναι μικρο (η ρωγα παντως καγκελο αν της δωσεις σημασία) και για τυπους που θελουν pse κ αγριαδες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Michael Scott
Ανώτερος
Εγγραφή:
5 Νοε 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
23.379
Πόντοι:
8.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Stef68, anon. και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2022
Το στήθος όταν λες μικρό εννοείς πλάκα ή έχει έστω και λίγο;
review reaction 1 hornyasfuck
01 Μαρτίου, 2022
Ειναι όπως ακριβώς το βλέπεις στην εικονα νο.10
Δν ειναι flat τελειως έχει μια μικρη καμπυλη
review reaction 1 Mr_Mental, hornyasfuck, Thundercat
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2