Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 3 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
το γυναικείο μυαλό λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που κάνει τους άνδρες να μένουν απλά με ανοιχτό το στόμα… Η συμπεριφορά των γυναικών πολλές φορές μοιάζει ακατανόητη στο ανδρικό μυαλό, δύσβατο μονοπάτι που μάλλον δεν έχει τέλος! Ζήτησα την Dana από το γραφείο, διαθέσιμη την ώρα που ήθελα και μου την έστειλαν στην ώρα που συμφωνήσαμε.

Πανύψηλη, περίπου στο ύψος που αναγράφεται στο σαητ. Πολύ μα πάρα πολύ κοντά στις δικές της φωτό και όχι τις επαγγελματικές. Είχε όρεξη και για πλάκα, δεν είμαι η Ντάνα μου είπε, μόλις της είπα ότι είναι πανέμορφη χρησιμοποιώντας το όνομά της. Μόλις είδε το βλέμμα μου, έβαλε τα γέλια και αμέσως με βούτηξε στα φιλιά με γλώσσα σε στόμα και λαιμό. Καλώ την ρεσεψιόν να φέρει τα ποτά μας και με ξανά βουτάει αφού πρώτα μου ζήτησε να χαμηλώσω τον κλιματισμό. Τον έκλεισα τελείως, άνοιξα και για δυο λεπτά την μπαλκονόπορτα.

Της δείχνω το κομοδίνο που είναι απλωμένο το δώρο της για να μου απαντήσει με ένα βλέμμα, σαν να μου έλεγε, κάτι προβλήματα που έχεις ρε φίλε τώρα... Βγάζει το μαύρο φόρεμά της και μένει με τα μαύρα εσώρουχα και τις κάλτσες σιλικόνης. Ένα ημίγυμνο, ψηλό κορμί, και όλα δικά του, καθαρό, με στήθος σφιχτό στο A+ και με ωραία ρόγα είχε καβαλήσει επάνω μου και φιλούσε, χάιδευε ενώ με είχε καθίσει στο κρεβάτι. Είτε όρθια είτε ξαπλωμένη μπρούμυτα, το θέαμα είναι καταπληκτικό. Εντάξει, έχει και λίγο μπυροκοίλι αλλά δεν είναι κάτι το αποκρουστικό. Τόσο όσο μακιγιαρισμένη και σωστά, όχι δηλαδή ξεκωλιαρικ ντυμένη. Αν ντυθεί και μακιγιαστεί; Θα σέρνει στρατό πίσω της. Αλλά και έτσι, την ζημιά την κάνει.

Χωρίς να είναι και πολύ περήφανη για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών για την πατρίδα της, δηλώνει Μοσχοβίτισσα. Την καθησύχασα ότι δεν έχω κανένα θέμα με τους ανθρώπους αλλά με εκείνους που κάνουν το κουμάντο γι αυτούς. Είχα βάλει μουσική κάτι deep house που αρέσει στις πουτάνες. Αυτή μόλις είδε το νταραβέρι που παίζει ήθελε Ρώσικη μουσική. Της το έδωσα στα χέρια και έβαλε μόνη της ότι ήθελε. Μόνο αυτή άκουγε, και μόνο αυτή καταλάβαινε. Εγώ πήγα όπως είναι με το ποτήρι στο χέρι να ξεκινήσω τον αγώνα. Μου είχε δώσει και άριστα διαπιστευτήρια, άλλωστε στο ξεκίνημα της συνάντησης, όπως περιέγραψα πιο πάνω που με όλα αυτά τα παιχνίδια που έκανε και μάλιστα σωστά, είχαν αρχίσει να με πιάνουν τα διαόλια μου χαμηλά. Καλά θα περάσουμε απόψε, λέω, θα μας βγει το κασκαντεριλικί στο απόλυτο.

Νιετ! Πρώτα λίγο ποτό και μετά σεξ, μου λέει, μόλις πήγα να την ξανά φιλήσω. Την αφήνω. Περνάει κανά πεντάλεπτο και κατεβαίνω χαμηλά να ξεκινήσω. Πάω να ξανά φιλήσω στο στόμα. Τραβιέται λες και πήγε να την φιλήσει λύκος. Ξανά εγώ, τα ίδια αυτή. Τι ρωτάω τι έπαθε και μου απαντάει ότι την ενοχλούν τα γένια μου. Ενώ πριν έδινε πόνο η ίδια. Σε ερώτησή μου, δεν έχεις ξανά φιλήσει άντρα με γένια; Μου απαντάει ότι ΟΚ την επόμενη φορά θα αφήσω αξύριστο το μουνί μου. Κάτι μας είπες τώρα, ακόμα καλύτερα της λέω. Που να ξερε, πως όταν αυτή γεννιόταν, εγώ έγλειφα ήδη μουνί με τρίχα. Η συνεννόηση με μεταφραστή, μιας και δεν την γνωρίζει καλά την Αγγλική.

Με βάζει κάτω, πάω να πάρω τον έλεγχο ξανά, με ξαπλώνει κάτω, this is my time μου λέει. Πάνω που άρχισε να τον ξανά σηκώνει, και επιτέλους την έχω βάλει σε 69 γυρνάει και κοιτάει το κινητό της παίρνοντάς το στα χέρια της και κοίταγε μηνύματα στο whatsup. Της το βούτηξα από τα χέρια για να το παρατήσει.

Η επόμενη ώρα κύλησε, πότε να φιλάει βαθιά και με πάθος, και πότε να την ενοχλούν τα γένια. Πότε να μου τον σηκώνει και πότε να μου τον αφήνει μέχρι να πέσει. Πότε ήταν ερωτική και δοτική, πότε με αντιμετώπιζε σαν παρακατιανό που ούτε την χάρη δεν ήθελε να μου κάνει. Δέκα λεπτά πριν την λήξη, της είπα να πάρει τα λεφτά της και να φύγει. Αγάμητος την υποδέχτηκα, αγάμητος την άφησα να φύγει. Κρίμα τα νιάτα της το κορμί της και την ομορφιά της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
25.559
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, HoneyVoskos, maradona7 και 41 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2022
Χάρη στην κριτική σου, μόλις εισήλθε στην blacklist μου. Λυπάμαι που σε ξενέρωσε η τυχάρπαστη...
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu
01 Μαρτίου, 2022
Γιατι μου φαινεται οτι εχει ξαναρθει πολλές φορές με αλλα γραφεια η ως σιτι τουρ?
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu
01 Μαρτίου, 2022
Έπρεπε να την στείλεις με το πρώτο.
Παίχτη με γλύτωσες από μια φόλα.
Κρίμα τέτοιο μουνι...
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu
01 Μαρτίου, 2022
Μισαωρο σε ξενοδοχειο αδερφε και αμεσως πιανουν δουλεια
αλανθαστο συστημα imop Καπέλο
G
geroksouras
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu
01 Μαρτίου, 2022
Πω ρε φίλε μου έχει τύχει πολλές φορές . Ότι χειρότερο .
Καλομαθε από τα 10ρια των Τούρκων στις κριτικές μόνο που εμείς δε γαμάμε με τα μάτια .
Ας της το πει κάποιος με έργα γιατί μας έφαγε η ευγένεια .
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu
01 Μαρτίου, 2022
Μια κυκλοθυμικη κοπελιτσα δυστυχως! Προχωραμε... Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu
01 Μαρτίου, 2022
Αλλοπρόσαλλη... τέλος πάντων και εμένα γνώριμη φάτσα και γενικά κορμοστασιά μου φάνηκε.
Κρίμα που δεν σου έκατσε γιατί ξεκίνησε υπέροχα η συναναστροφή και κατέληξε σε τραγωδία... και αυτό πονάει περισσότερο.
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu
17 Μαρτίου, 2022
Την ειδα να βγαινει απ' το χοτελι, την ωρα που εμπαινα εγω. Καρφωθηκα και κοντεψα να κουτουλησω τη πορτα.
Ρε π...στη μου, τετοια μουναρα και να μη ξερει να γαμηθει..... Κριμα απ' το Θεο
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8