Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εδώ έχουμε να κάνουμε με κοπέλα που είναι όπως ακριβώς δείχνουν οι φωτογραφίες. Όμως και εδώ τα στοιχεία από το γραφείο έχουν 2 ανακρίβειες: το στήθος είναι σιλικόνης και η ηλικία γύρω στα 30. Επίσης τα κιλά της μπορεί να είναι λίγο κάτω από τα 50 που αναφέρει.

Ως πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής έχει και το ανάλογο σώμα αλλά και τη χάρη. Λεπτή και αέρινη από την πρώτη στιγμή σε μαγνητιζει. Χαμογελά συνέχεια και εκπέμπει θετική ενέργεια. Από την άλλη έχει και έναν επαγγελματισμο και επιδιώκει να μην κάνει οτιδήποτε που θα μπορουσε να σε χαλάσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι με ερωτησε ακόμα και για να ανοίξει τα φώτα.

Στο σεξ σε ακολουθεί παντού και δε λέει ποτέ όχι. Σε εμένα η μοναδική στάση που μου ζήτησε και φάνηκε να το ευχαριστιεται είναι το cow girl. Σου μεταφέρει ομως την αίσθηση οτι είναι εκεί κατά κύριο λόγο για να σε υπηρετήσει και να περάσεις εσύ καλά. προσωπικα στο σεξ απόλαυσα το γλύψιμο στα αρχιδια και την πίπα της.

Γενικά έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο και αυτό φαίνεται. Από ότι μου ανάφερε δεν κάνει καποια δουλειά στη χώρα της. Τα μοναδικά της έσοδά είναι από τα τουρ της. Ίσως αυτός είναι και ένας από τους λόγους που φαίνεται ότι τιμάει τα λεφτά που παίρνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
3.721
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, doc_lin, Elganador και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού