Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 101 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, δεν ήξερα τι θα έπρεπε να γράψω στη κριτική. Είναι βέβαια καθαρά υποκειμενική άποψη κι όχι αντικειμενική.
Η Ιωάννα είναι αυτό που λέει και ο τίτλος. Το θέμα είναι αν φτάνει μόνο αυτό ή χρειάζονται και άλλα. Το ιδανικό θα ήταν να έχει όλο το πακέτο δηλ και εμφάνιση. Όχι πως δεν την έχει, αλλά δεν είναι κάτι που ξετρελαίνει. Είναι στο μέσο όρο δηλαδή.
Είναι κοντούλα (όχι κακό αυτό) πρόσωπο αρκετά κουρασμένο, σώμα αδύνατο και με λίγη χαλάρωση, όπως και το στήθος (μικρό και σε καθοδική πορεία) Άφησα τελευταίο το πίσω σύστημα, το οποίο όταν στήνεται είναι φανταστικό.
Η διάθεση ήταν στο peak από τη πρώτη στιγμή, μέχρι που έφυγε. Δεν κοιτάζει να φάει χρόνο, αλλά πως θα γαμηθεί απ τον κώλο (αυτό το κάνει πολύ καλά) Τρελαίνεται και κατεβάζει υγρά, πολύ εύκολα, μαζί με επιφωνήματα και αναστεναγμούς. Μιλάμε γίνονται όλα μούσκεμα
Στη πίπα δεν έχει πρόβλημα να το πάρει όλο βαθιά και επίσης ασχολείται με όλη τη γύρω περιοχή.
Το καλύτερο της είναι τη στιγμή που το βάζεις πίσω. Εκστασιάζεται και αυτό φαίνεται έντονα. Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένη!!!!! Θέλει συνέχεια κώλο!!!!! Κάποια στιγμή κλατάρεις δεν αντέχεις, ειδικά αν είσαι και σε προχωρημένη ηλικία. Πρέπει να πας προετοιμασμένος.
Σαν συμπέρασμα, αν θες δυνατό pse (κι αντέχεις) και δεν σε ενδιαφέρει και τόσο η εμφάνιση, πηγαίνεις και θα περάσεις καλά.
Μια αναφορά που έγινε για τη Ναγια, θα πω ότι η Ναγια είχε όλο το πακέτο, ήταν κορυφή και ήταν σε άλλη κλάση. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια νέα έκδοση μιας κοπέλας που δεν έμεινε πολύ… Υβονη 29 (αν τη θυμάστε)
https://www.bourdela.com/call-girls/ivonni-29/

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Marcus77
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.362
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 slaviani, LanciaRallye037, Elganador και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2022
Που την βρισκουμε την κοπέλα ρε μάγκες;;;;
24 Φεβρουαρίου, 2022
Δεν την βρίσκουμε, μας βρίσκει...
24 Φεβρουαρίου, 2022
Πολύ καλή κριτική, γιατί σου δίνει να καταλάβεις και τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της κορασίδας, μένει να το δούμε και στην πράξη
review reaction 1 Marcus77, Leon k
25 Φεβρουαρίου, 2022
Η Ναγια τυπε μου, σταματησε τελειως τα ραντεβου τελος 2016, αντε βαρια βαρια αρχες 2017. Εσυ εκανες εγγραφη εδω μεσα, Αυγ. 2019, δλδ κοντα 3 χρονια μετα. Πως και εχεις αποψη λοιπον, αφου σιγουρα τη Ναγια ΔΕΝ θα την ειχες δει ποτε. Εκτος και αν ησουν εδω με αλλο ονομα χρηστη.
ΥΓ. Παντως απο δυο φιλους, που ειχαν παρει Ναγια και τωρα την Ιωαννα34, οντως καπως ετσι εχουν τα πραγματα. Αλλη κλαση η Ναγια, τουλαχιστον απο θεμα εμφανισης.
25 Φεβρουαρίου, 2022
Καλησπερα αδερφε.ειμαι απο επαρχια θα μπορουσα να εχω το τηλ της.;;ευχαριστω πολυ
25 Φεβρουαρίου, 2022
Κουραστικά είδη … Είναι το εύκολο για όλες της τανες το γρήγορο πσα .. Αργά στον κωλο δέχετε ; Να την έχω μπρούμυτα να το μπαινοβγαζο αργά το σαν μάρμαρο στραβω καβλι μου ; Και να την γλυφω στο λαιμό και τα σάλια μου να τρέχουνε στο αυτι της ;; Θα το άντεχε ;; Δρν νομίζω …
25 Φεβρουαρίου, 2022
@AlexEasyRider Όντως είχα άλλο όνομα χρήστη, που το άλλαξα για δικούς μου λόγους. Είχα δει και Νάγια και Μαριαλένα και μάλιστα σε duo, που ακόμα το θυμάμαι!!!! Και οι δύο έχουν σταματήσει και ήταν 2/3 κλάσεις πάνω (τουλάχιστον σε εμφάνιση)
25 Φεβρουαρίου, 2022
Γιατί δεν ανεβάζει το τηλέφωνο της στην αγγελία;
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8