Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όταν έχεις πολύ καιρό να πηδήξεις αρχίζουν όλα να σου φταίνε… σε πιάνει μία ζάλη… μία σκοτοδίνη ρε παιδί μου… ένας ντουβρουτζάς, ιδιαίτερα δε όταν βλέπεις το ψηλό αγέρωχο κωλαράκι της γυμνάστριας να κουνιέται εμπρός στα μάτια σου κάνοντας βυθίσεις squat……..
Οιμέ…. ο δύσμοιρος υποφαινόμενος έχοντας φθάσει στο αμήν και μην βλέποντας φως στο τούνελ…. δηλ. βόλτα στην πόλη της αμαρτίας Αθήνα αποφασίζω να δω τις όποιες επιλογές μου στην Πάτρα.
Το γνωστό γραφείο έχει την Μόνικα….. τα σχόλια της είναι αρκετά θετικά…. και αποφασίζω στο επόμενο βήμα για επίσκεψη στον χώρο της κοπέλας. Η συνεννόηση αρκετά εύκολη με μνμ στο viber και το rdv κλείστηκε άμεσα σε 20 λεπτά με συνοπτικές διαδικασίες. Γιούπιιι!
Αυτή την φορά το διαμέρισμα είναι εκτός του κέντρου της πόλης σε περιοχή όπου δύσκολα θα σε δουν αδιάκριτα βλέμματα κάτι πολύ θετικό. Η Μόνικα μου άνοιξε την πόρτα φορώντας μόνο τα απαραίτητα, μία μεταξωτή ρομπίτσα όπου άφηνε όμορφα να φαίνεται το πλούσιο στήθος της να ξεχειλίζει μέσα από το μαύρο αραχνοΰφαντο δαντέλα κορμάκι….. Εμμμμ Το όλο σύνολο πάνω στα 10ποντα ήταν άκρως ερεθιστικό…..και μετά το απαραίτητο φιλάκι τρύπωσα στα ενδότερα. Ωραίο χαρούμενο με έξυπνο βλέμμα πρόσωπο χωρίς την λάμψη των φωτό, πλούσιο σφιχτό σώμα με έντονες καμπύλες θα έλεγα 5 έως 6 κιλά σε σχέση με τις φωτό, αρκετά σέξυ, σκέτο θηλυκό. Ευγενική..μου πρότεινε καφέ σοκολάτα νερό .. και πολύ καθαρή σε ένα διαμέρισμα όμορφα τακτοποιημένο και ζεστό κάτι το οποίο δείχνει ακόμη μία πτυχή του χαρακτήρα της.
“ Sex is Art not just money and I love making sex! “ μου δήλωσε και πόσο δίκιο είχε..!!
Μετά το απαραίτητο ντουσάκι με πήρε από το χέρι και αφού με εξέτασε κλινικά μου ζήτησε να αφεθώ στα χέρια της…μάλλον στο στόμα της…… Εντάξει το κορίτσι τόχει….Bj από τα λίγα χωρίς χέρια μέχρι την ρίζα…..σίγουρα δεν την δυσκόλεψε ο οκτάποντος borbinio….και με εμένα να παίζω με το στήθος και τις σκληρές από την καύλα ρώγες της..! Οταν σιγουρεύτηκε ότι ήμουν αρκετά σκληρός για αυτήν μου ψιθύρισε........
“ Now fuck me…. “ ψέλλισε αργά αισθησιακά και στήθηκε στα τέσσερα προτείνοντας προκλητικά τον πωπούλι της….. Η κοπέλα το ζεί και μαζί της το ζείς και εσύ, ανεβάζει στροφές και από ένα σημείο και μετά καρφώνεται μόνη της επάνω σου όσο πιο βαθιά γίνεται……Της αρέσει να τον αισθάνεται μέσα της.....
“ Do you feel it…..” μουρμουράει, γρυλίζει, και επιζητά όλο και περισσότερο…. Το θέαμα πολύ ερωτικό και οι δύο γύροι πέρασαν τόσο γρήγορα που ούτε που το κατάλαβα.
Η Μόνικα είναι μία σύγχρονη Ουκρανέζα εταίρα αφοσιωμένη στον άνδρα και το sex και σίγουρα η συνάντηση μαζί της ήταν μία αποκάλυψη. Με έντυσε...μου έφτιαξε το μπουφάν...το πουκάμισο...όμορφα...ήρεμα...από μέσα της έβγαινε μία ψυχική ηρεμία..... Τώρα εάν για όλα αυτά υπαίτιος ήμουν εγώ και το διαστημικό sex που κάναμε Χαχαχα!Χαχαχα! αυτό θα επιδιώξω να το μάθω την επόμενη φορά που θα βρεθώ μαζί της.
Ομολογώ πως δεν είμαι και τόσο οπαδός αυτού του είδους σωματότυπου, όμως η Μόνικα με τον τρόπο της με έκανε να μην δώσω καμία σημασία και αυτό από μόνο του δείχνει την αξία της! Μου άφησε υπονοούμενα για νέα κόλπα για την επόμενη φορά που θα βρεθεί στη πόλη και ομολογώ πως θα την έβλεπα πάλι με μεγάλη μου χαρά. Δεν σκοπεύει να φύγει από την Ελλάδα ειδικά τώρα μετά τον κακό χαμό που γίνεται στην χώρα της και σε περίπου ένα μήνα θα είναι πάλι εδώ.
Υ.Γ. Ακούει το Zeboudi ? Σε ένα μήνα ετοιμάσου για κάθοδο….το μωράκι είναι ακριβώς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου….
Ενα μπράβο στο γραφείο της για τις επιλογές και την συνέπεια του, επιτέλους λίγο φως στην Πάτρα και την ταλαιπωρημένη επαρχία!
Εις το επανιδείν !!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Πάτρα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
borbi2525
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Νοε 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
6.773
Πόντοι:
5.696
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, trikimia, sotosdep2 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2022
Και νωρίτερα θα έρθω από μήνα. Έχει κάτι καλά κορίτσια εκεί πέρα από όσο είδα.
review reaction 1 borbi2525
22 Φεβρουαρίου, 2022
Zebu...
Έλα κάτω και θα σε σιαξω εγώ...Γιούπιιι!
review reaction 1 Zebu
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2