Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 33313
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Τοποθεσία:
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Πρόλογος:
Επιλογές πολλές για την ώρα που ήθελα, αλλά φυσικά όχι αυτές που έχω βάλει στο μάτι. Τελικά επιλέγω Maria καθώς είχα και καταπληκτική διάθεση για μοντελέ καταστάσεις... Milena δεν γινόταν την ώρα που ήθελα.

Κορασίδα:
Βγάλτε όλη τη λάμψη από το πρόσωπο και στα 30+ ηλικιακά φαινόταν. Σώμα διαφορετικό από τις φωτό κυριώς στο ότι ήταν αρκετά λεπτότερη στη μέση με αποτέλεσμα να φαίνεται κάπως περίεργο στο ιεραποστολικό, σαν να μην υπήρχε σωστή κατανομή. Χμμμ;
Λογικά μαμά και έχει χάσει τελευταία αρκετά κιλά. Επιδερμίδα αρκετά απαλή και χαλάρωση υπάρχει μικρή και φαίνεται στον κώλο της. Φορούσε δερμάτινο παντελόνι, παπούτσια ότι να ναι και γκρι πουλοβερομπλούζα, τίποτα το αισθησιακό. Στήθος σιλικονάτο, μεγάλο και αρκετά πετυχημένο όπου ήταν ημίσκληρο σε αφή, έχουμε δει και πολύ χειρότερα. Άκρα πάνω κάτω οκ αλλά μπορούσε και καλύτερα. Συμπεριφορά λες και είμαι ο απέναντι γείτονας, αδιάφορα χωρίς θυληκότητα και αματουριλίκι δεν έβγαζε με την καμία. Μου θύμισε τη Valeria10 από το ίδιο γραφείο η συμπεριφορά της καθώς τείνει προς χωριατοπούλα. Καθαριότητα όλα οκ εκτός από στόμα που μύριζε καπνίλα.

1ος γύρος ,μοναδικός και ανεπιτυχής:
Γδύνεται απλά και ανίερα μπροστά μου, αγγλικά γιοκ, μίλαγε ρώσσικα και δεν καταλάβαινα τίποτα και λέω θα μιλήσει η γλώσσα του σώματος , δεν με νοιαζει. Κάθεται, μου κάνει νόημα λες και είμαι παιδάκι, λέω από μέσα μου... δεν θα τα πάμε καλά, άντε να δουμε τι γίνεται. Φιλί δεν έχει πέσει ακόμα και απλά με ένα γεια και το όνομα της στη πόρτα που είπε. Βγάζει πετσέτα και πάει για πίπα.. ωχ λέω, τη σταματάω και ξεκινάω φιλιά.. τίποτα το συνταρακτικό. Λέω η τύπισα θέλει να γαμηθούμε ψυχρά... πάμε έτσι. Την αφήνω για πίπα, κάτι κάνει αλλά απλά τον έβαζε μέσα, δεν τον ρουφούσε..τι μαλακία είναι αυτό έλεος Κεφάλι σε τοίχο! Με το χεράκι για λίγο έπαιζε με τα μπαλάκια όπως και cowgirl. Πάω να σηκωθώ λίγο να ξεκινήσω γλείψιμο και έχει βγάλει καπότα για να προχωρήσουμε... λέω από μέσα μου, έχω τέρμα καλή διάθεση, ψυχρός εκτελεστής... δεν με νοιάζει. Cowgirl όπου έκανε ωραίες κινήσεις, δέχτηκε και λίγο ρυθμό... sta 4 όπου στηνόταν για να κλέψει στις διεισδύσεις. 2 λεπτά διάλειμμα και ον τοπ πάλι με ιεραποστολικό και κάπου εκεί σταμάτησα εγώ την όλη φάση. Ο λόγος οι γκριμάτσες της και η ξινίλα που έβγαζε κάθε φορά που προσπαθούσα να περάσω καλά.... προσπάθησα να κλείνω τα μάτια αλλά μάταια. Κεφάλι σε τοίχο!

Σόσιαλ:
Ο γκούγκλης είναι ο σωτήρας μας... αρχίδια όμως σε αυτή τη περίπτωση. Βοήθησε αλλά όχι τόσο. Δεν καταλαβαίνει τίποτα και σε μερικές περιπτώσεις φάνηκε να το κάνει επίτηδες. τα τελευταία 28 λεπτά τα περάσαμε στον γκούγκλη μπας και καταλάβω τι θα κάνουμε. 7 λεπτά πριν τη λήξη μου γράφει ότι αυτή φταίει... αλλά τώρα τι εννοούσε ο ποιητής δεν ξέρω. Ξεκινάει τα φιλια.... και 10 δεύτερα μετά χτυπάει το ξυπνητήρι... μπάνιο και δρόμο.

Γραφείο:
Συνενόηση οκ αλλά αντιμετώπιση για το συμβάν κακή κατά τη γνώμη μου όταν ενημέρωσα. Δικαιολογίες που τις έχω ακούσει δεκάδες φορές για χημείες, άλγεβρες και ότι είχε πανσέληνο σήμερα οπότε δεν ήταν και η μέρα της κορασίδας. Κεφάλι σε τοίχο!

Συμπέρασμα:
Όταν μιλάμε για έσκορτ, πρέπει να υπάρχουν κάποια στάνταρντς... και στα περισσότερα ήταν στον πάτο. Με ενόχλησαν πολλά, αλλά τα παρέβλεψα λόγω καλής μου διάθεσης όπου και μου χάλασε.... λάθος μου. Η συμπεριφορά της θύμισε υπηρεσίες μπουρδέλου, σε αυτό συμφωνώ. Είναι λές και η άλλη σου κάνει τη χάρη να γαμηθεί μαζί σου, τέτοιο ύφος είχε στο μεγαλύτερο μέρος του ραντεβού. GFE δεν είναι καθώς σε βάζει σε πρόγραμμα και δεν θέλει να δοκιμάσει τίποτα και με 0 στα αγγλικά... απλά δεν... GFE με αγριάδες θα μπορούσε ΑΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ εκτός από αυτά που θέλει να κάνει... δεν μιλάμε για PSE ούτε καν. Κατά το σεξ είχε αρκετή συμμετοχή και ειδικά cowgirl όπου κανόνιζε η ίδια τι θα κάνει και πως. Μου ανέβασε τις ελπίδες κατά τη διάρκεια αυτή και τις δύο φορές αλλά μάταια. Της είπα 3-4 φορές αν δεν θέλει να κάνουμε σεξ, μπορεί να φύγει... δεν γουστάρω να γαμάω κάποια αν δεν θέλει, το αγνόησε και κάθησε με κουτοπονηριά για να πάρει τα λεφτά. 15-20 λέπτο σεξ, χωρίς να τελειώσω και χωρίς να με έχει ικανοποιήσει καθόλου και λέω στον εαυτό μου καλά μαλάκας είμαι? Χμμμ; Δεν ενδιαφέρθηκε αν ήμουν ικανοποιημένος και αυτό τα λέει όλα, έκανε κάτι αηδίες με φιλιά στο τέλος για να ροκανίσει χρόνο καθώς είχε καταλάβει πόσο ξενερωμένος ήμουν. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ, απλά θέμα συμπεριφοράς.. απλό, ότι αρπάξει ο κώλος της. Το χειρότερο είναι που ενημέρωσα γενικά από εδώ και από εκεί με αποτέλεσμα να σπαταλήσω 2.5 πολύτιμες ώρες ακόμα από τη ζωή μου να μιλάω στα τηλέφωνο για τη φόλα που έζησα, που εν τέλει κανείς δεν έβγαλε συμπέρασμα αν έφταιγα εγώ, αυτή ή και το γραφείο μαζί. Χμμμ; Νομίζω φταίειη Milena και αυτός που την είχε κλείσει.... γιατί μπορούσε να έρθει 21.15, κάτι ανέφτικτο για μένα σήμερα. Εμμμμ

Σίγουρα έφταιγε η καλή μου διάθεση που δεν την ξαπόστειλα από την αρχή, όπως είπε και κάποιος πρέπει να τις βλέπεις σαν κρέας και αν δεν σου αρέσει πας στην επόμενη, άλλωστε αυτές σε βλέπουν σαν πορτοφόλι. Άλλοι είπανε πολλά χειρότερα που δεν χρειάζεται να αναφέρω, εν τέλει μάλλον πολύ τις σέβομαι και δεν το αξίζουν οι περισσότερες.

Επανάληψη:
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ και αυτή μέχρι να παγώσει η κόλαση. Έρχονται και νομίζουν ότι αξίζουν τα 140 ευρώ.... που εν τέλει αυτό που ήθελα ήταν το ελάχιστο.... δλδ να με τελειώσει ώστε να δικαιολογήσει αυτά τα 40ευρώ , αλλά ούτε αυτό.

ΥΓ1. Βαθμολογία αρκετά υψηλή και αρκετά δεν έγραψα γιατί τα έχω ήδη ξεχάσει....
ΥΓ2. Τέτοιες στιγμές επιβάλλεται ρεπό από το συγκεκριμένο γραφείο, αλλά και γενικά...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.489
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, stadeos, linear και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2022
Στο ειπα κατ ιδιαν στο τηλεφωνο και εγω και ο topscorer που πιναμε καφε παρεα
το λαθος ειναι αποκλειστικα δικο σου και κανενος αλλου
δεν θελω να επεκταθω
G
geroksouras
review reaction 1 redb, hornyasfuck
21 Φεβρουαρίου, 2022
@geroksouras σίγουρα εν τέλει που δεν τη διαόστειλα από την αρχή και κάθομαι και δίνω ευκαιρίες καθώς τις σέβομαι αρκετά και λόγω του επαγγέλματος τους.

Ξεχάστηκε ήδη και δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αφού πρωϊνές ώρες πήραμε καθαρόαιμα έσκορτ και γεύτηκα ξανά τη Cindy... παίζει να ερωτεύτηκα Χαχαχα!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2