Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με τη Venera στο χώρο της. Πάω να δείξω το πιστοποιητικό στη Reception και ο ευγενικός κύριος μου λέει εσάς κύριε σας έχω ξαναδεί δεν χρειάζεται. Λέω μας έμαθε η Reception αλλά το γραφείο μας ξέχασε και μου στέλνει τη διεύθυνση του ξενοδοχείου που το επισκέπτομαι από τότε που άρχισε να λειτουργεί, για να μην πω από τότε που το φτιάχνανε γιατί επισκεπτόμουν το διπλανό που μετά τη φωτιά αραχνιάζει!

Ανοίγει την πόρτα μια νεαρή γυναίκα με πιτζάμες, μέσα από τις οποίες το έμπειρο μάτι διέκρινε ένα καλοσχηματισμένο κωλαράκι. Η εμφάνιση αυτή δεν σε προϊδέαζε για το τι θα ακολουθούσε.

Πρόσωπο κλασικό ανατολικής Ευρώπης, στρογγυλό, νεανικό, με ωραία χαρακτηριστικά, σκούρα μπλε μάτια και ένα μόνιμο χαμόγελο. Ψηλή σχετικά γυναίκα με σώμα σφιχτό, γυμνασμένο, χωρίς περιττά κιλά και ωραίο κωλαράκι. Βυζάκι όχι μεγάλο, φυσικό και στη θέση του. Στην εμφάνιση κάλλιστα θα μπορούσα να έβαζα 9 και 9 αλλά δεν ήθελα να ανέβει πολύ ο μέσος όρος γιατί τα καλύτερα έπονται. Το μόνο αρνητικό για εμένα στην εμφάνιση ήταν κάποια μεγάλα tattoo κατά τα άλλα σώμα μοντελέ και αψεγάδιαστο. Επικοινωνία στα Αγγλικά ικανοποιητική αλλά η φωνή είναι κάπως μπάσα και όχι τόσο αισθησιακή. Ίσως πάλι να είμαστε υπερβολοκοί και να ζητάμε πολλά!

Το δυνατό της σημείο όμως ήταν η διάθεση για sex και η συμμετοχή. Σχεδόν με το που τελείωσε ο πρώτος γύρος δεν με άφησε σε ησυχία. Ήρθε και αρπάχτηκε από πάνω μου με χάδια και φιλιά. Δεν άργησε να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος με συμμετοχή που δεν είχα ξαναζήσει. Τις έλεγα να κάνουμε ένα διάλλειμα και έλεγε συνέχεια I like your dick και έσπρωχνε για βαθύτερη διείσδυση στο καλοσχηματισμένο και στενό νινάκι της. Με έγλυφε, με φίλαγε, με δάγκωνε περισσότερο ίσως από όσο θα ήθελα. Πραγματικά ιδρώνει τη φανέλλα και τιμά τα χρήματα που παίρνει. Αυτή την εξέλιξη από την αρχική επαφή με τις πιτζάμες δεν την περίμενα!

Όπως κάθε κριτική, η παραπάνω περιγρααφή αποτελεί τη δική μου υποκειμενική αποτύπωση της δικής μου εμπειρίας με βάση τα δικά μου κριτήρια και τις δικές μου επιθυμίες και προσδοκίες από μια συνάντηση. Εάν τώρα η κριτική αυτή προσελκύσει τα rough μέλη του bou (προς αποφυγή παρεξήγησης δεν αναφέρωμε σε κάποιο συγκεκριμένο μέλος) θα ήθελα να ζητήσω να είστε καλοί μαζί της γιατί είναι τίμια σε αυτό που προσφέρει και είναι και ωραίος τύπος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, THV, Zebu και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2022
Από καθαριότητα για πες τι παίζει, γιατί άλλοι ανέφεραν θέματα....Χμμμ;
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, andronikos3 και 1 ακόμα μέλος
19 Φεβρουαρίου, 2022
Από άποψη καθαριότητας δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό πέρα από το ότι το ντουζάκι που έκανε στο διάλλειμα ήταν σύντομο. Δεν το θεώρησα όμως αρνητικό γιατί νόμισα ότι δεν ήθελε να κλέψει χρόνο.

Σε θέματα καθαριότητας και εγώ είμαι πολύ σχολαστικός, εάν είχα διαβάσει σχετικό σχόλιο θα το σκεφτόμουν πολύ να πάω.
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, redb
20 Φεβρουαρίου, 2022
@redb παλιοφιλε Μακριά φολα μεγάλη η τυπισα πήγα και δεν άγγιξα.Με ελαφρά
A
Antraxinos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3