Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 18034
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Είμαι παιδί που βαριέται να γράφει κριτικές, αλλά μετά από 2-3 φορές που μου ήρθαν κοπέλες που με έκαναν να ξενερώσω, νοιώθω το καθήκον να βοηθήσω τους συναδέλφους μου, με κάποια κριτική, για να μην πετάνε τα λεφτά άδικα, μιας και δεν πρόκειται για 20-50 ευρώ αλλά από 100 εώς και 160 ευρώ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που γράφουν τις κριτικές τους και μας βοηθούν να έχουμε μια ιδέα για το τι πρόκειται να πάρουμε.

Η Λορένα λοιπόν είναι μια από της κοπέλες που ζήτησα στα γενεθλιά μου, όταν έφτασε μπήκε μέσα και γδύθηκε αμέσως, δεν μιλάει αγγλικά αλλά μιλάει λίγα ελληνικά όπως γράφει στην ιστοσελίδα της. Τύλιξε μια πετσέτα γύρο της για να μπει να κάνει μπάνιο, κάτι που μου φάνηκε αστείο, «τι; Μη τι δουν γυμνή» Χεχε!, της είπα να κάνουμε μπάνιο μαζί, δεν ήθελε, μετά από λίγό μπήκε έξω γιατί το νερό ήταν ακόμα κρύο παρόλο που είχα ανοίξει το θερμοσίφωνο πιο πριν, επειδή είχα πιει κάτι μπύρες δεν θυμάμαι αν πρώτα πήγε να κάνει μπάνιο η αν πρώτα κάτσαμε λίγο στο καναπέ να τα πούμε, τέλος πάντων έκατσε στον καναπέ, με ρώτησε αν μπορεί να καπνίζει, της είπα ναι, είχα μόνο μπύρα να της προσφέρω, αλλά ζήτησε νερό. Όταν τελειώσαμε πήγε να κάνει μπάνιο και τριβόταν καλά, μάλλον είχε να πάει και σε άλλο πελάτη και ξέρει πως πρέπει να κάνει μπάνιο πριν τη συνάντηση, ίσος της έχουν κάνει παράπονο Χεχε!.

Εμφανισιακά είναι όπως τη βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι κοντούλα και αδυνατούλα, με σφιχτό κωλαράκι, κάτι που μου άρεσε, κάνει ότι γράφει στο σιτε, μόνο για το μασάζ δεν ξέρω γιατί δεν της το ζήτησα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 06, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
110€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
tumadre
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
9 Φεβ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
390
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού