Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 3 10
Call-Girls 8629
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ας ξεκινήσουμε με το να εξηγήσουμε το τίτλο γιατί το συγκεκριμένο σημείο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συνέχεια της βραδιάς. Θέλω να του σφίξω το χέρι για την καταπληκτική δουλειά που έκανε και να τον χτυπησω για την καταπληκτική δουλειά που έκανε.

Εξηγούμε, εγώ προσωπικά βλέποντας τις φωτό περίμενα να δω ένα κλώνο της Elsa Jean όχι στο τόσο skinny κ με πιο προστυχοφατσα. (αυτό μ εβγαζε) Τελικά αυτό που συνάντησα απειχε, ήταν μια νορμάλ κοπέλα,φοιτητριουλα θα έλεγε κανείς με στρογγυλό προσωπακι. Οχι ασχημη, απλά αλλιώς τα περίμενα.

Στα θετικά , έχει πολύ απαλή επιδερμίδα, ήταν καθαρή(πολύ σημαντικό),καλο στήθος γεμιζε το χέρι κ η ρωγα ανταποκρινόταν στο πιπιλισμα, κωλος καλός για χουφτωματα κ μπατσακια τα οποία αφηνε. Αρκετά περιποιημένη θα ελεγα και προσεγμένη.Φιλια δίνει. Μαλλί μακρύ μέχρι τν κωλο, αλλά παίζει να είναι με εξτενσιον οπότε δεν αφήνει να παίξεις ,μην σ μεινει καμια τουφα στο χέρι. Καλο στήσιμο στα 4 κ αντέχει σφυροκόπημα κ επίσης κουνιέται καλά όταν σε καβαλάει ( με τελειωσε με συνοπτικές διαδικασίες στο 1ο γύρο ). Επίσης οσο ασχολιομουν με τ μουνακι της ο αντίχειρας γλυστρισε μέσα κ δν είπε τπτ. Πίπα ήταν οκ, ήθελε το δικο της τέμπο κ να πάρει τον χρόνο της.οταν μπήκε σε mood άρχισε μονη της τα βαθιά μπουκώματα με γρήγορο ρυθμο.χρησιμοποιει καλά και την γλώσσα.Τελος στο ημίχρονο αφού καναμε τα ντουζακια μας,ηρθε ξαπλωσε στην αγκαλιά μ και απο μονη της ξεκινησε τον 2ο γυρο σχεδόν κατευθείαν.

Στα αρνητικά, δεν ξέρει αγγλικά (που οκ συνηθίζεται, αλλά δεν έγινε κ προσπαθεια με Google για λίγο οικειότητα οπότε σε κάτι παύσεις άκουγες τα αυτοκίνητα απέξω να περνανε) .στην πίπα στην αρχή( μέχρι να δω πως θέλει να το πάει)όσο εδινα εγω ρυθμο κ της γαμουσα το στοματακι έβαζε κόφτη με τα δόντια της π δν είναι κ πολύ ευχάριστο, οπότε αφήστε την να παίξει μπάλα. Θα πιασει ρυθμο.

ΥΓ. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη συναντηση γτ ήταν πρόθυμη σε ολα, αλλά η προσγείωση μ στην πραγματικότητα ηταν αποτομη κ με επηρέασε σε διάθεση κ απόδοση. Και η βαθμολογία είναι επηρεασμένη απο αυτό.

ΥΓ2. Δεν χρειάζεται τόσο φωτοσοπ. Μια χαρά όμορφη μικρή κοπελίτσα είναι, δεν το χρειάζεται. Γενικά θα προτιμούσα να μπορούν οι κοπέλες να ανεβάζουν κ δικές τους τραβηγμένες φωτογραφίες.

ΥΓ3. Ενδείκνυται για πιπινοκυνηγους, είναι όντως μικρη.οχι γ τύπους π ψάχνουν μοντελε κορμια. Επίσης όχι για τύπους με αγριαδες. Δν μ έδειξε ότι το χει για pse.

ΥΓ4. Προς παντρεμένους/δεσμευμένους, προσοχή μαδάει. Θα πάρετε μαζί σας ξανθές τρίχες,μην έχουμε καμία ανακριση στο σπίτι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Michael Scott
Ανώτερος
Εγγραφή:
5 Νοε 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
22.735
Πόντοι:
8.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, mallias20, anon. και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Φεβρουαρίου, 2022
Ο άντρας πρέπει να έχει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου τρία πράγματα. Μωρομάντηλα (για πρόσωπο - το make up αφήνει σημάδια), βαρύ άρωμα (για να καλύπτει τα γυναικεία αρώματα), και βούρτσα σκύλων, αυτή που κολλάνε πάνω της οι τρίχες. Μάθετε μπαλίτσα ρε.....
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
review reaction 1 Ημεδαπος , Roland Deschain
16 Φεβρουαρίου, 2022
Στα πρώτα 2 (✓)
Τώρα βούρτσα σκύλου,μου ξέφυγε. Όσο ζεις μαθαίνεις
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2