Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 19 10
Call-Girls 29354
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα συναγωνιστές, θα σας διηγηθώ μια από τις εμπειριες που είχα με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Πρώτα από όλα θα ήθελα να αναφέρω για την εξυπηρέτηση του γραφείου που για ακόμα μια φορά ήταν άψογη.
Σχετικά με την εμφάνιση της κοπέλας θα συναντήσετε ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτογραφίες το σώμα της είναι άψογο καθώς όπως μου είπε στη χώρα της ασχολείται με το pole dancing. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο και αφού πήρα τον αριθμό δωματίου περνάω από το σχετικό έλεγχο στη ρεσεψιόν για πιστοποιητικά, κατευθύνομαι στο δωμάτιο της κοπέλας με τη διάθεση και την όρεξη να είναι στα ύψη καθώς γνώριζα από πριν τι θα συναντούσα. Μου ανοίγει τη πόρτα και αφού λέμε τα γνωστά και πληρώνοντας το αντίτιμο ξεκινάμε βαθιά φιλιά τα οποία μοιράζει απλόχερα.
μετά από λίγο με σταματάει για το καθιερωμένο ντουζ. Βγαίνοντας από το ντουζ μόνο με τη πετσέτα συνεχίζουμε τον αγώνα από εκεί που τον αφήσαμε όπου η κοπέλα ήταν περισσότερο θερμή. Η αρχή έγινε στα όρθια στο τοίχο όπου μετά από λίγο περάσαμε στο γραφείο που έχει το δωμάτιο όπου πέρασε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου, χωρίς να μπορώ να κρατηθώ άλλο κατευθυνθήκαμε στο κρεβάτι όπου η κοπέλα εκστασιασμένη πέταξε τις γόβες και αφέθηκε στη δική της περιποίηση όπου αφέθηκε ολοκληρωτικά. Χωρίς να αντέχω περάσαμε μπαλονάκι και ξεκινήσαμε τον αγώνα αρχικά ιεραποστολικά όπου στη συνέχεια καταλήξαμε σε doggy με προτροπή της κοπέλας όπου ήρθε και η πρώτη κατάθεση. Ακολούθησε ένα μικρό διάλειμμα με ντουζ και από τους δυο και με προτροπή της κοπέλας ξεκίνησε ένα ερωτικο μασάζ το οποίο κατέχει απίστευτα με τα χέρια της για αρχή συνέχισε σε body to body με το στήθος της να περνάει από όλα τα σημεία του σώματος μου, εκεί ήταν η στιγμή για δεύτερο ημίχρονο με ένα απίστευτο στοματικό και εναλλαγή αρκετών στάσεων με κατάληξη η κοπέλα να κρατάει αντίσταση με τα πόδια της στο τοίχο όπου έγινε και δεύτερη κατάθεση. Η κοπέλα συστήνεται για Gfe εμπειρία και για αγαπουληδες αλλά προσοχή μη βγάλει νύχια και αφήσει σημάδια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 206162
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Μαϊ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
305
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, gpd, piko και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Φεβρουαρίου, 2022
αμήν και πότε να βρούμε πάλι καμία να μπήξει νύχια από τη κάβλα και τι στο κόσμο Εμμμμ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1