Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 48 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τι να πω και εγώ μετά από 30+ κρητικές;
Είναι ο ορισμός της πουτάνας, με την καλή έννοια. Προσπαθεί και θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη. Χωρίς να θέλω να σας το χαλάσω, δεν πιστεύω ότι καυλώνει και γουστάρει όσο δείχνει αλλά σίγουρα το παίζει πάρα παρά πολύ καλά και έχει καταλάβει πόσο αρέσει αυτό. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι γαμιάδες και πουτσαράδες. Μπράβο της.

Την είχα σταμπάρει καιρό αλλά δεν ήμουν ζεστός να την κλείσω για 2 λόγους, ότι κρύβει πρόσωπο και ότι ηλικιακά μου φαινόταν μεγαλύτερη. Που είναι αλλά σε ανεχτό επίπεδο. Εγώ λέω 33+
Μετά από προτροπή 2 συναθλητών (ευχαριστώ!) σε ΡΜ που είπαν τα ίδια λέω δεν μπορεί πρέπει να δοκιμάσω. Και καλά έκανα! Ευτυχώς διαθέσιμη την ώρα που ήθελα, μια μέρα πριν το κλείσιμο και ακόμα καλύτερα μου έτυχε πρώτο ραντεβού.

Εμφανισιακά ότι βλέπετε στις φωτο. Πρόσωπο τίποτα wow, αλλά καλό. Έχει πειράξει τα χείλια αλλά εμένα δεν με ενοχλεί. Δεν είναι ροφός αλλά φαίνεται οτι εχει κάνει κάτι. Βυζι δεν είναι τούμπανο αλλά ωραίο, κρατιέται και ανταποκρίνεται σε φιλία και πασπάλισμα. Κώλος πολύ δυνατός που δέχεται από δάχτυλα, χτυπήματα ως δαγκώματα.
Πολύ καθαρή και περιποιημένη. Από τα ωραιότερα μουνια και κωλοτρυπίδες που έχω δει. Σχήμα, αίσθηση και εικόνα. Μπράβο!!!

Δίνει φιλιά με γλώσσα (εγώ τα αποφεύγω), πίπα φοβερη. Με αίσθηση, με χέρι, χωρίς, με σάλια, χωρίς, DT ότι θέλεις. Γλύφει παντού και το κάνει καλά. Φοβερά φιλιά στο στήθος σαν πραγματική γκόμενα. Στο γαμίση δεν λέει όχι. Της αρέσει το γλείψιμο και τα δάχτυλα (μπρος και πίσω). Υγραίνεται και κάνει ότι το ζει. Έχει ρυθμό, ωραίες κραυγούλες και αναστενάγματα. Πολύ καυλωτικα και αν ίσως ψεύτικα είναι αληθοφανή και σε φτιάχνει πολύ.

Παίχτηκαν 2 γύροι. Στον δεύτερο παρά που ήθελα πολύ μου έπεφτε, χωρίς να φταίει η Jessica. Ίσα ίσα, πάντα να κάνει το extra για να συνεχίσουμε. «δεν σε αφήνω να φύγεις χωρίς να χύσεις 2η φορά.» Βρε κοπέλα έχω μεγαλώσει, όχι εκεί αυτή. Ασταμάτητη! Πίπα, φιλιά, παίξιμο. Τα κατάφερε.
Μου τράβηξε θεϊκή μαλακία στο τέλος και την έχυσα. Φοβερή περιποίηση, σκούπισμα και φιλιά

Σίγουρα είναι για επανάληψη. Η κοπέλα είναι τοπ!!!

Γαμάτε κάνει καλό!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
psexa21
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Φεβ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.409
Πόντοι:
2.380
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, OUROBOROS, olddog και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2022
δε νομιζω να υπαρχει αλλη πουτανα με τοσες κριτικες και διαθεση/συμμετοχη στο σεξ ανω του 9....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1