Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τηλέφωνο στους αγγέλους και το ραντεβού κλείστηκε. Η Γιάννα στην ώρα της, ωραία ντυμένη. Φόρεμα, κάλτσες και μπότες μέχρι το γόνατο. Κυρίως όμως φορούσε ένα πλατύ χαμόγελο και ήταν πολύ ευδιάθετη. Με το που μπήκε έπεσε στην αγκαλιά μου. Υγρά γλωσσοφιλα και πιασίματα από την αρχή. Μετά συστηθηκαμε. Έβγαλε τις μπότες και το φόρεμα μένοντας με τα εσώρουχα και τις κάλτσες.

Όμορφο πρόσωπο. Στήθος μικρό αλλά ρογα κάγκελο. Σώμα πετιτ, αδύνατο, στεγνό με κοιλιά πλάκα. Εντελώς φλατ. Μοντελάκιδες εδώ είστε. Κωλαράκι στη θέση του.

Έρχεται και κάθεται επάνω μου. Σπάνια το κάνουν αυτό. Ένοιωσα σαν να ήμουν με την κοπέλα μου. Μετά από λίγο μπαλαμουτι με ξαπλώνει και αρχίζει να με φιλάει και να με χαϊδεύει από πάνω μέχρι κάτω. Εκεί αρχίζει την πιπα. Καλή με ελάχιστο χέρι. Την γυρίζω για να απολαύσω το αιδοίο της. Πεντακάθαρο. Όπως και η ίδια μοσχοβολουσε. Παίχτηκαν 3 στάσεις (περίεργο για μένα στον πρώτο γύρο). Στα 4, μετά πίσω κολλητά στο όρθιο μπροστά από τους καθρέφτες και το τέλος ήρθε με αυτή ξαπλωμένη μπρούμυτα να δίνω εγώ απο πάνω αλλά και αυτή να δίνει με τη λεκάνη της. Ταυτόχρονα είχαμε βαθειά γλωσσοφιλα. Μετά τη λήξη ήρθε στην αγκαλιά μου όπου με χαιδευε, με εσφιγγε επάνω της και με φιλούσε στο στήθος. Μείναμε έτσι κανένα 5λεπτο.

Μπάνιο ένας ένας και ώρα για social με την βοήθεια του γκουγκλη.

Αρχίζει ο δεύτερος γύρος με φιλιά και χάδια. Σύντομα αρχίζει την πιπα ενώ έβλεπα το κωλαράκι στημένο στα 4 στον καθρέφτη και έπαιζα με το αιδοίο της. Καποτα και έρχεται από πάνω. Το πήγε πολύ καλά. Το έχει. Όταν κουράστηκε ανέλαβα εγώ όπου ανταποκριθηκε. Γύρισμα σε ιεραποστολικο. Δυνατά καρφώματα από μεριάς μου αλλά και η Gianna δεν έμεινε πίσω. Κρατιωταν από την πλάτη μου και έδινε και αυτή με τη λεκάνη της. Ήρθε το τέλος και από τους δύο μας λέγοντάς μου super good με ένα πλατύ χαμόγελο.

Λοιπόν η κοπέλα συστήνεται για όλους. Μοντελάκιδες, αγαπουληδες και για όσους θέλουν να γαμησουν ένα πετιτ κορμί χωρίς μα και μου. Αντέχει και αναζητά το σφυροκοπημα. Δέχεται σφαλιάρες στο κωλαράκι της. Δάχτυλα δέχεται μπροστά. Πίσω με μέτρο. Έχει δουλεμένη πίσω πόρτα. Στον πρώτο γύρο δεν έβαλε τζελ. Στον δεύτερο λίγο. Είναι στενή. Δείξτε της σεβασμό και θα περάσετε καλά. Στο σεξ μη την λυπηθείτε, αντέχει. Λεφτά στο τέλος.




Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.444
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., roughfucker, kamikaze73 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2022
Πολυ καλη παιδιά, σύμφωνο απόλυτα με Das δεν έχω προλάβει να βάλω κριτική. Φιδισιο κορμί με απίστευτη κίνηση και λικνισμα, θέλει πουτσα συνέχεια και το αναζητά με περίσσεια, δοκιμάστε αφοβα
review reaction 1 hornyasfuck, gpd, das379
03 Φεβρουαρίου, 2022
Για εκεί ήμουν,πήρα Σάντυ,αλλά θα είναι στάνταρ το επόμενο.
review reaction 1 andronikos3, hornyasfuck, das379
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2