Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Και τι θέλεις απο μια τέτοια συνάντηση; Ένα φρέσκο, ευγενικό, καθαρό, όμορφο, ευδιάθετο κορίτσι να σου χαρίσει μια ώρα έρωτα. Ε, η Adrianna είναι ακριβώς αυτό. Σε κερδίζει με το που θα μπει στο δωμάτιο. Είναι βασικό, ξέρετε, μετα απο τόσες και τόσες συναντήσεις, να μπαινει η κοπέλα στο δωμάτιο με ηρεμία, φυσική ευγένεια και αυτοπεποίθηση για αυτο που είναι. Όταν νιώθεις από τα πρώτα δευτερόλεπτα οτι θα παει καλα η συνάντηση όλα έρχονται πιο εύκολα.
Η κοπέλα είναι καλύτερη απο κοντά απο οτι στις φωτογραφίες. Όμορφη, με χειλάκια σαρκώδη και ζουμερά. Ντύσιμο αυτο που πρέπει για την περίσταση, φορεματακι κοντό κι εφαρμοστό να τονίζει τα σωματικά της χαρίσματα. Πέρασε στο μπάνιο και μετα άλειψε το σωμα της με κρεμουλα αρωματική και παρφουμαρίαρτηκε. Παίχτηκε ένας γύρος σεξ, με πίπα όπως τη θέλω: ρουφηχτή, στριφογυριστή, βαθιά, με μπάλες μέσα, σαλάκια και ηχητική επένδυση. 69 για αρκετά λεπτά και αμοιβαία απόλαυση: χόρτασα φαγωμα μπρος πίσω συστήματος και γλουτών. Εκείνη απο πάνω στη συνέχεια και ήταν σαν να είμαστε καιρό εραστές/ πάθος φιλάκια, αναστεναγμοί, στη συνέχεια αεροπλανικη αλλαγή στάσης για ιεραποστολικό και βιδωτό με πόδια στους ώμους.
Ξανά μπάνιο, λίγο Σοσιαλ στο χαλαρό και ενα υπέροχο full body massage στο υπόλοιπο της συνάντησης για χαλάρωση και εμπέδωση της όμορφης συνεδρίας σε όλο το κορμί.

Αξίζει και με την πρώτη ευκαιρία θα την ξαναδώ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.048
Πόντοι:
1.431
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, Marcus77, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού