Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 21 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ορέξεις ο μικρός και μπήκα στο Site των αγγέλων για να δω τι καλό υπάρχει.
Κοιτάζω κάνα 2 κοριτσάκια, στέλνω δεν είναι διαθέσιμα και μου προτείνουν μερικά που είναι διαθέσιμα για ικανοποίηση.
Κοιτάω το κορίτσι μας και λέω ας δοκιμάσουμε να δούμε.(ούτε κριτικές κοίταξα ούτε τίποτα)
Έρχεται η κοπέλα στη ώρα της και λίγο νωρίτερα μάλιστα και μπαίνει με με έναν αέρα μέσα δυναμικό, μου πετάει και κάνα 2 ατάκες σε φάση ήρθα να γαμηθουμε και αυτό θα γίνει τώρα όπου με έπιασε απροετοιμαστο.
Εξωτερικά η κοπέλα τι και να λέμε είναι όμορφη, με απαλό και λείο δέρμα, πολύ αδύνατη, με μικρό στήθος και 3 μεγάλα τατουάζ και 3 4 μικρά που δεν με χάλασαν καθόλου.
Το προσωπάκι όμορφο με φουσκωμένα χειλάκια αλλά όλα τα άλλα φάνηκαν φυσικά.
Αγγλικά ξέρει και συνεννόηση ήταν μια χαρά. Έχει δει σίγουρα πολλά ανδρικά όργανα και τα έχει γευτεί κιόλας με όλους τους τρόπους. Μαγκακι θα τοην χαρακτήριζα με κυνισμο που όμως έτσι είναι αληθινή και ούτε θα κάτσει να προσποιηθεί. Ξέρει ότι είναι η πωλήτρια και εσύ ο πελάτης και αν το καταλάβεις και εσύ θα περάσεις καλά.
Ξεκινάμε με φιλιά και χάδια που δεν έκανε καθόλου τσιγκουνιά. Ένα στοματικό που είναι νομίζω το δυνατό της σημείο και ξέρει πως να το χειριστεί, σκουφάκι και έκατσε από πάνω όπου απόλαυσα να χοροπηδάει ενώ εγώ χαιδευα απαλά το κωλαράκι της. Είχα αφήσει τα χέρια σταθερά και όπως ενεβοκατεβαινε ουσιαστικά αυτή άγγιζε τα χέρια μου με το κωλαράκι και μου άρεσε τρομερά, την βάζω εγώ από κάτω όπου έδωσα όσο πιο βαθιά χωρίς να παραπονεθεί καθόλου αλλά και χωρίς να έχει και καμία τρομερή συμμετοχή μέχρι που τελείωσα μέσα της.
Μπανακι κουβεντούλα με πάλι ατάκες κτλ και εκεί ξεκίνησα εγώ να κατεβαίνω για να δω μουνακι, πεντακάθαρο, χωρίς ίχνος τρίχας και απαλό (όπως ο κωλος του μωρού που λέμε) και πραγματικά είχε πολύ ωραία αίσθηση. Αυτό το απόλαυσε και εκείνη γιατί έβγαλε για πρώτη φορά κραυγές, με κλέφτες ματιές που έριξα χαιδευε το στήθος της και είχαμε και μικρούς σπασμούς. Αλλά η επιβαιβεωση ότι της άρεσε ήρθε μετά όταν τον έβαλε στο στόμα της γιατί ενώ η πρώτη πίπα ήταν πολύ καλή στη δεύτερη ήταν εξαιρετική με πάθος, με σάλια να κατεβαίνουν σε όλο μου το πέος μέχρι που κάποια στιγμή είχε γίνει mouthfuck και όχι απλώς πίπα.
Στήνεται στα 4 όπου οπολαυσα την πίσω όψη ενώ έβαλα όση ένταση μπορούσα και τα αρχιδια μου την κοπανουσαν ασταμάτητα στο υγρό μουνακι της. Αλλαγή και ιεραποστολικο ξανά με πολύ ένταση ξανά μέχρι να έρθει το τέλος για δεύτερη φορά την ώρα που έσκασε κλήση γιατί ήταν ακριβώς 1 ώρα.
Μια χαρά είναι το κορίτσι ειδικά αν μπορείς να διαχειριστεις κοπέλα με δυνατή προσωπικότητα


Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 31, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
831
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, TOMCRUISE, olddog και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού