Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 15 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα , αν και έχει ξαναγίνει συνάντηση με την εν λόγω κυρία αλλά Αθήνα, δεν θα αναφέρω διαφορές και ομοιότητες γιατί έχει περάσει καιρός από τότε. Αρα ας μιλησουμε για το τωρα.
Καταρχας, δεν μου αρεσει να το ριπιτινγκ , απλως μια συζητηση σε νημα περισσοτερο με ιντριγκαρε να παω απλα για να σπασω την παρθενια στις κριτικες για την συγκεκριμενη ,παρα το τι καιγομουν να παω σε αυτην.Καποιος ρομαντικος θα λεγε , για την ομαδα ρε γαμωτο, αλλα ενταξει δν εγινε και καμια θυσια και εφοσον δν εφαγα και σφαιρα, ας πουμε οτι παμε να βοηθησουμε τους μελλοντικους που θα κανουν την επιλογη αυτη. Τωρα στα του εργου.
1.Το γραφειο τα γνωστα , εχουν παρει το κολαι και ρολαρει πολυ καλα η διαδικασια.
2.Εμφανιση,ο ορισμος της μουνιτσας, ξανθο μαλλι , μπλε ματι, απειρακτη , ουτε μια ουλη , μια ραγαδα κατι τσπ, μετριο ανασθημα, και πολυ μικρη μυτη κατι που προσωπικα με αρεσει πολυ αλλα μικρο βυζακι σχεδον ανυπαρκτο που επισης εμενα ειναι το στυλ μου και κωλαρακι τοσο οσο.Πετιτ με μια λεξη.
3.Ενδυμασια, μια ρομπιτσα και τπτ αλλο, γενικα δν εχω ζητησει ποτε να βαλουν βγαλουν κατι για να γινει παιχνιδι , εμφανιστηκε ετσι οπως θελω δλδ με το βρακι και παμε στο γλυκο.
4.Πολυ γλυκια πιπα,καθολου δοντι,γλωσσαρισμα στο κεφαλακι για αρκετα λεπτα και σχεδον καθολου χερι.Γλωσσοφιλα πολυ δυνατη, με φιλουσε σαν τρελη πιο παθιασμενα απο τι εγω . Αν και δν μαρεσει ττο 69 της ζητησα να το κανουμε γιατι μοσχομυριζε ολοκληρη και μ ζητησε διακριτικα οτι δεν θελει γιατι μετα δν μπορει να φιλησει. Οχι οτι με χαλασε κλαιν,ετσι κι αλλιως δν ειναι και στα τοπ μου η συγκεκριμενη σταση.
5.Στα του σεξ , εβαλε τζελ,δοκιμασα να μπω ετσι αλλα παραηταν στενη οποτε μην πω οτι εγω της το δωσα να το βαλει για να μην εχω αχ και βαχ, ξεκινησε απο πανω, ντογκι , λιγο στο πλαι και ττελος ιεραποστολικο που εδωσα πολυ εντταση και ανταποκριθηκε,τελιωμα στη σακουλα και μπανιο.
6.Δευτερος γυρος παιζει να την εχωνα περιπου 25 λεπττα νον στοπ σε καποια φαση χτυπαει ττο ξυπνητηρι ειχα γινει μουνι απο τον ιδρωτα μπας και τελιωσω και αυτο που πραγματικα δν μ το χει ξανακανει καμια ποτε και εβερ, μου εβαζε τα χερια πανω στο μετωπο μ και σκουπιζε τον ιδρωτα σαν να ηταν ο προπονητης μου τυπου, παμε μην το παρατας. Το αναφερω γτ γενικα ιδρωνω αρκετα και οι αν και αδυνατος και σχεδον ολες γυρναν φατσες και γενικα ξινιζουν, η συγκεκριμενη θα την ελεγες ιδρωτολατρη*αν υπαρχει αυτη η λεξη*χαχαχα.Μου φανηκε πολυ στοργικο απο την μια και απο την αλλη αν κ ειχε περασει ο χρονος καθισε υπομενετικα να μεχρι να τελειωσω χωρις να πει καμια κριντζια ,τελειωσε ο χρονος κττλπ.Εν τελει μετα απο 10-15 λεπτα απο το περας του χρονου συναντησης τελειωσα στο στηθος της και πολυ διακριτικα πηγε μπανιο.
7.Αν και περιμενα οτι θα μου ζητουσε παραπανω γκαφρα , τελικα μ λεει 150 και επειδη εκτιμησα το γεγονος της ολης συμπεριφορας ττης αφησα και ενα δεκαρικο παραπανω .
8.Τα αγγλικα ττης καλα οχι σε σχεση με αλλες του γραφειο π δν ξερουν καν να χαιρετησουν και γενικα μπορεις να μιλας για ωρες μαζι της , εχει να πει πραγματα, π ειναι και καλο και καλο αλλα υπαρχουν και καποιοι π θελουν και αυτο οποτε εισαι εδω.
9.Κατι που επισης με εντυπωσιασε, ειχα τοποθετησει τα ρουχα μου προσεγμενα πανω στην καρεκλα αλλα σωβρακο καλτσες και παπουτσια φυγαν αεροπλανα. Οταν γυρισα απο το μπανιο μετα την πρωτη εκτονωση, ειχε διπλωσει και το μποξερακι και τις καλττσες πανω στο κρεβατι και τα παπουτσια κατω απο την καρεκλα σωστα τοποθετημενα.Ενιωσα λιγο κοπροσκυλο γτ δν περιμενα οτι θα πηγαινα ποτε σε εσκορτου και θα μ εκανε τσακιση στο σωβρακο αλλα το αναφερω για θετικο προφανως.Κλείνοντας το δεκάλογο.
10.Οντως ειχε πολλα ραντεβου τις προηγουμενες μερες , πραγμα που σημαινει οτι περασε λαος και απο τι μ ειπε δν ειχε ριπιτινγκ , πολλοι διαφορετικοι. Δν με πειθει κανεις οτι δεν πηγε ενας που παρακολουθει-γραφει-γκοσταρει το νημα.Δν θα τη βγαλετε γκομενα , ξυπνατε, ηρθε να τα παρει και να φυγει. Οπως σχεδον ολες. Αυτη η τακτικη δν δινω πληροφοριες και καλα για να εχω εγω τα ινφος μηπως και κανω κατι παραπανω , ελατε τωρα , 2022 εχουμε. Ας γινουμε πιο αλτρουιστες.
Υ.Γ Σημαντικό , δν εδωσα συσταση για ττην προηγουμενη φορα που βρεθηκαμε στην Αθηνα αρα μ αντιμετωπισε σαν πρωταρη , η τουλαχιστον δν μ εδωσε την εντυπωση οτι μ ηξερε.Ασε που ανα χρονο αλλαζω σαν το χαμελεοντα αρα ειναι δυσκολο να με αναγνωρισει καποιος π με βλεπει αραια, πραγμα π το δικαιολογει.

Ελπιζω να βοηθησα .. Ξεκαθαρα γκριν λαιτ ,ειδικα για τους πετιτ gfe λατρεις.Μπαιιιιιι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 24, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Doran_G
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
440
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Weruloa, Stef68, Leviathan και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2022
μυστικος πρακτορ εισαι και αλλαζεις καθε χρονο ?Χμμμ;
review reaction 3 review reaction 1 Wandererwonder, hornyasfuck, Doran_G
30 Ιανουαρίου, 2022
Ερωτεύσιμη
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Doran_G
30 Ιανουαρίου, 2022
Έτσι όπως τα λες πρέπει να είναι καλό ψυχή μπράβο της
review reaction 1 hornyasfuck, Constantinos27, Doran_G
31 Ιανουαρίου, 2022
παπαφιλιπε, οχι αδερφουλη. γενικα αλλαζω πολυ συχνα, απο το μπλειζερ στην φορμα, απο το κασττανο μαλλι στο ξανθο , αλλαζω χρωμα ματιων γενικα να χαμε να λεγαμε αλλα αν με δεις μια περσι και μια προπερσι πρεφα δν θα παρεις.
review reaction 1 review reaction 3 papaphilips, hornyasfuck
20 Σεπτεμβρίου, 2022
με το γλειφομουνι μου τα χαλασες,κριμα την ειχα ψηλα στη wish list μου
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5