Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ο τίτλος προφανής, θα συναντήσετε μία κοπέλα που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει από την Ρωσοουκρανία, καθώς η κοπέλα είναι Ελβετή. Καλά ναι, παπάρια μάντολες, εάν αυτή είναι Ελβετή, εγώ είμαι ο Πάπας. Και ο Μαραντόνα. Και ο Τζόρνταν. Όλα μαζί. Δεν ξέρω από που είναι, αλλά Ελβετή δεν είναι, πόσο μάλλον από Ζυρίχη που ισχυρίζεται. Ένιγουέϊ που λένε και στο χωριό μου (Κοζάνη, τι Λωζάνη τι Κοζάνη, χιόνια η μια και χιόνια ή άλλη και εγώ Ελβετός είμαι τελικά), δεν έχει τόσο σημασία από που είναι, γιατί καταρχήν είναι ωραία γκόμενα, τσολιάς, οκ στα 30 μπορεί και 35 πλας, μην το ξεχνάτε αυτό. Θα δείτε ότι διαφημίζουν οι φωτογραφίες, ειδικά στο πρόσωπο, ενώ το κορμί, είναι λίγο άτεχνο, υπάρχει και λίγο κοιλίτσα, ε....τα πόδια δεν λές ότι είναι και της Ζιζέλ, αλλά γενικά ένα περήφανο μουνί μιλφόνι φάση. Αγγλικά μία χαρά, συμπεριφορά επίσης αψογη και πάμε να δούμε τι λέει στον αγώνα. ΟΚ, καταρχήν τα δουλεύει τα φράγκα της, ε...σόρυ ευρώ ήθελα να πω, αλλά δυστυχώς λίγο απόμακρη η φάση και επιπλέον υπάρχουν κενά σε θέματα τεχνικής. Επειδή όμως ότι κάνει το κάνει πρόθυμα και φαίνεται ότι θέλει να σε ικανοποιήσει, τα προηγούμενα συγχωρούνται. Επανάληψη ίσως, επειδή είναιν διαφορετική και περήφανο μιλφόμουνο και όχι για τις επιδόσεις της στο σεξ. Μπορεί και όχι επανάληψη τελικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.258
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kamikaze73, Annapurna, hornyasfuck και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιανουαρίου, 2022
Ἑγώ εἶμαι σίγουρος ὅτι εἶναι Ἑλβετή... Δές καί τὴν κριτική μου καί τὸν διάλογο ποὺ ἀκολούθησε κάτω ἀπό τὴν κριτική μου... Ἁπλῶς ἐδῶ ἐπαναλαμβάνω ὅτι μιλᾶ Ἀγγλικά ΑΚΡΙΒΩΣ σὰν τὸν ΕΛΒΕΤΟ τεννίστα Ρότζερ Φέντερερ! Ὅσο γιά τὸ σέξ, συμφωνῶ καί διαφωνῶ, ἀλλά αὐτό εἶναι ὑποκειμενικό...
31 Ιανουαρίου, 2022
@horny, δεν έχω άποψη για τα αγγλικά του φέντερερ (δεν τον έχω ακούσει να μιλάει), αλλά τα γερμανικά και γαλλικά....τα μιλάει όπως ο ταμτάκος (σαν και εμένα δηλαδή). Υποψία μου αρχική ήταν ότι είναι ουκράνα, λόγω ύψους και κοψιάς όμως, προς βαλκάνια την κόβω και ειδικότερα από την μπασκετομάνα. Όχι ότι έχει σημασία, απλά κουβέντα να γίνεται!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2