Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μόλις έχω βγει από τη συνάντηση και παρότι σπάνια γράφω αμέσως μετά, αυτή τη φορά θα το πράξω.
Δεν είχα διαβάσει κριτικές, αλλά για πρώτη φορά άκουσα την πρόταση της Νικόλ στο τηλέφωνο και μου βγήκε 100%. Τα κορίτσια στους Αγγέλους έχουν ανάγει το customer service σε επιστήμη και το πρακτορείο έχει ανέβει στην εκτίμησή μου τα μάλα.

Η Σόνια λοιπόν μου προτάθηκε ως η πιο έμπειρη και αποτελεσματική, από τις λιγοστές σε σχέση με άλλες εποχές επιλογές που υπήρχαν διαθέσιμες. Λέω πάμε, έχω καλές εμπειρίες μαζεμένες με το πρακτορείο κι έτσι δεν το ψείρισα.
Η κοπέλα άνοιξε στην πένα (τακούνια, ελαφρύ βάψιμο, εσώρουχα γαμώ, πεντακάθαρο δωμάτιο) λέω από μέσα μου καλά ξεκινάμε. Είναι μακράν πιο όμορφη από τις φωτογραφίες που δείχνουν περισσότερο μια Ρωσίδα χωριάτα πάρα μια περπατημένη νεαρή μιλφ με πολύ καλά αγγλικά και θητεία καιρό στο Λονδίνο. Άνετα την έπαιρνα ταξιδάκι και θα έβγαζε και λίγα γούστα μιας και δεν είναι απλή γκόμενα, έχει δυναμική.

Δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες, μιας κι είναι πάρα πολύ πιο όμορφη (όχι δεν έχω πιεί) και έχει μπλε ματάρες και πολύ καθαρά και κανονικά δόντια (σε αντίθεση με πολλές).
Δεν θα αρχίσω με τις χημείες και τα τέτοια γιατι ως ψυχίατρος λέω να κρατήσω τη σοβαρότητά μου και να μην υποπέσω στο παράπτωμα της μεταφυσικής (όχι δεν είναι χημεία Χαμόγελο με γλώσσα)

Στο πρόγραμμα η Σόνια τα σπάει. Σου έρχεται με λίκνισμα, χορεύει πάνω σου να σε κάνει να θες να την αρπάξεις, βγάζει ερωτισμό και τρίβει τα -φυσικά 3άρια να σημειωθεί- βυζιά της πάνω σου και όπου άλλου θες, με μεγάλη μαεστρία.

Πίπα καταπληκτική, δάχτυλα όχι, νύχια στα πόδια άβαφτα αλλά περιποιημένα και καθαρά οκ, κοιλίτσα αλλά who cares, και δυνατά μπράτσα και κώλο, ο οποίος, ό,τι και να λέμε είναι πολύ κουκλί για το σουλούπι της κι ας είμαι του petite γενικά. Δεν το περίμενα, δεν της το είχα, με εξέπληξε.

Όπως και με εξέπληξε και το γαμήσι, το οποίο ήταν αισθησιακό, ήταν PSE, ήταν ό,τι ήθελα εγώ κι ας περνούσαν πολλά από το χέρι και το κεφάλι της, πρωτοβουλίες, αποφάσεις, γενικά η φάση είχε συνάντηση και συμμετοχή, συνεργασία και συμφωνία.
Κοιτάω τι γράφω και λέω πάει χάζεψα, αλλά μετά το σφόλι το προχθεσινό στο στούντιο που πλήρωσα τα ίδια περίπου λεφτά για 25 λεπτά αερόπιπας και ασυνεννοησίας, λέω Άγγελοι και πάλι Άγγελοι με χιόνια και με ζέστη.

Αυτά από εμέ....δικό σας συνάδελφοι....καλά να περνάτε.Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 26, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
monogamous
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
751
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paparovicz, piko, ΦΑΚΙΡΗΣ και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2022
3αρια φυσικά βυζιά; Στο site αναφέρει σιλικόνης.
review reaction 1 hornyasfuck, George Mitsibonas
27 Ιανουαρίου, 2022
Το ξέρω, είναι λάθος. Τα τσέκαρα, τη ρώτησα, μου το επιβεβαίωσε ότι είναι φυσικά. Αφού έψαχνα για τομή και τίποτα. Ή ειναι φυσικά ή ο πλαστικός έχει βρει τον τρόπο να κάνει μαγικά.
review reaction 1 Γιώργος Παπ.
29 Ιανουαρίου, 2022
Σημ. για οσους δεν τους αρεσουν τα τατου. Η κυρια εχει αρκετα που στις φωτο δεν εμφανιζονται ή καλυπτονται απο τα ρουχα.
review reaction 1 George Mitsibonas
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3