Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 20 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Περάσανε τα Χριστούγεννα και ο άγιος των γιορτών δεν επισκέφτηκε τον Ζεμπού να του φέρει δώρο. Κάνω υπομονή να έρθει η Πρωτοχρονιά. Ούτε τότε. Το γάλα με ένα σκασμό κουλούρια που είχα αφήσει κάτω από το δέντρο, δεν ξέχασε να τα καταβροχθίσει ο χοντρός όμως. Αποφάσισα να κάνω δώρο μόνος μου στον εαυτό μου. Μήνυμα στην Καίτη και της ζητάω να μου ετοιμάσει όμορφα και ωραία την Flory και να μου την στείλει. Αναγκάστηκα να κατέβω μέχρι την ρεσεψιόν και ακόμα πιο πέρα. Μέχρι, κυριολεκτικά, έξω από το κτήριο. Εκεί την άφησε να περιμένει η καρακάξα, υπάλληλος του ξενοδοχείου. (Λεπτομέρειες για την συμπεριφορά της ξενοδοχοϋπαλλήλου έχω αναφέρει σε σχετική κριτική μου)

Καλοχτενισμένη, όμορφα μακιγιαρισμένη, ντυμένη με ένα λευκό φουστάνι και ένα δερμάτινο μπουφάν. Μύριζε ωραία, κάθε ματιά της αφύπνιζε πλήρως όλες τις αισθήσεις μου. Την πλησίασα να την φιλήσω, ανταποκρίθηκε αμέσως και μου έδωσε ένα ζεστό και βαθύ φιλί στο στόμα. Φιλί σαν εκείνο που θα σε αρπάξει μια γυναίκα και σε φιλάει τόσο έντονα, λες και δεν υπάρχει αύριο. Αυτό που μετά θα θέλεις λίγα δευτερόλεπτα να έρθεις ξανά σε επαφή με τον κόσμο. Το έχω ξανά γράψει. Γυναίκα που δίνει με περίσσιο ζήλο τα χείλη της, μην την φοβάστε. Το μαγικό ταξίδι μόλις είχε ξεκινήσει, και ήμασταν ακόμα στον ανελκυστήρα του ξενοδοχείου.

Φτάσαμε στο δωμάτιο. Ξεκινήσαμε πάλι με βαθιά φιλιά και σιγά σιγά της αφαιρούσα το λευκό φόρεμα και όλα όσα φορούσε. Το στήθος σιλικόνης έχει ωραία αισθητική και στην όψη η αλλά και στην αφή. Οι ρώγες ανταποκρίνονταν στα παιχνίδια που της έκανα με την γλώσσα. Την ξάπλωσα ανάσκελα προς την άκρη του κρεβατιού. Γονάτισα μπροστά της. Με πρόλαβε και πήρε η ίδια την κατάλληλη θέση. Το θέαμα ενός πολύ όμορφου σε σχήμα αιδοίου με προσκαλούσε να το γευτώ. Την έγλειφα την χάιδευα ενώ της έβαζα και δάχτυλο μέσα στον κόλπο της. Το σώμα της δονούσε με τον πιο γλυκό, τον πιο ζωτικό σπασμό. Έκανα παύσεις χρησιμοποιώντας μόνο χέρι και δάχτυλο και αυτή ανασηκωνόταν και μου χάριζε βαθιά φιλιά στο στόμα.

Με το ίδιο τρόπο, ανάσκελα ξάπλωσα και εγώ. Η ίδια με βαθιά γλωσσόφιλα στο στόμα, στον λαιμό, και χουφτώματα στον μικρό Ζεμπού, κατέβηκε να τον πάρει στο στόμα της. Διέκρινα όντως μια έλλειψη τεχνικής αλλά όχι κάτι αποκρουστικό, ώστε να με αναγκάσει να την σταματήσω. Ο ιδιαίτερος ενθουσιασμός της να με ικανοποιήσει ήταν αρκετός να με κρατάει όρθιο.
Κάναμε σεξ σε ιεραποστολική στάση και σε cow.

Μιλάει τέλεια την Αγγλική, ευχάριστη παρέα στο διάλλειμα, άψογη επαγγελματίας. Το γραφείο αλλά και η ίδια ενώ ουσιαστικά δεν είχαν και ευθύνη, αναπλήρωσαν τον χαμένο εικοσάλεπτο χρόνο της καθυστέρησης. Η συνάντηση έγινε την δεύτερη μέρα του μήνα. Με ενημέρωσε ότι σε δυο τρεις μέρες θα κάνει παύση λίγες μέρες για ξεκούραση και προσωπική της φροντίδα. Η Flory είναι και πάλι διαθέσιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της προς πάσα ενδιαφερόμενο. Θεώρησα σωστή στιγμή να της αφιερώσω την κριτική μόλις γυρίσει μιας και ούτε την ίδια θα βοηθούσε τότε, ούτε και τους συναδέλφους αναγνώστες. Την κέρδισε και της αξίζει, να την πάρει την στιγμή που πρέπει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
25.345
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, OUROBOROS, Don Pornos και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2022
"ΔιάλειΜΜα!"= "διά"+"λείπ-ω"+"μα" Τό'χω ξαναγράψει καί σέ ἄλλη κριτική. Ἀλλά "πρός πάντα (ΠΑΝΤΑ) ἐνδιαφερόμενο". Τὸ "πᾶσα" εἶναι θηλυκό: "ἀνά πᾶσα στιγμή"
review reaction 3 review reaction 1 james034, Zebu, Jack Skellington
19 Ιανουαρίου, 2022
Όταν ο ζεμπούδιος βρίσκεται σε οίστρο πηδάει και με δύο μ και με ένα, και με διάλειμμα και
με διάλειμα και με διάλλειμα και με διάλυμα Πλατύ χαμόγελο
Μόνο για κανά κοψίδι δεν ανεβαίνει τελευταία...
Έλα ρε, έχω πάρει έξοδο Γιούπιιι!
J
john100
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Zebu
19 Ιανουαρίου, 2022
καλη ειναι αλλα στυγνη επαγγελματιας.....
πηδιεται μονο οταν πληρωνεται....καταλαβες τί εννοω
review reaction 1 Johnny_Castle, paparovicz
20 Ιανουαρίου, 2022
@roughfucker

Ποια κοπέλα της δουλειάς πηδιέται χωρίς να πληρωθεί;
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, paparovicz
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4