Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 19 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά το χθεσινό και αφού φεύγω τελικά Τρίτη πρωί, είπα ας ρίξω μια ζάρια μπορεί και να πετύχω την HELENA. Στα ονόματα που μου έστειλε το πρακτορείο, το μάτι μου βρήκε την HELENA. Με συνοπτικές διαδικασίες κλείστηκε η συνάντηση.
Σύμφωνα με τα τεφτέρια μου την έχω πάρει το μακρινό Σεπτέμβριο του 2020 για 7 ώρες, χωρίς να θυμάμαι απολύτως τίποτα Όταν λέμε τίποτα, τίποτα, ολική διαγραφή μνήμης, το μονό που ξέρω ότι σίγουρα συντεθήκαμε. Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Τέτοια κοπέλα πως την ξέχασα; δεν μπορεί να πέρασε τόσο απαρατήρητη; Έχω μια καλή μνήμη, ακόμα και στις αδιάφορες ή μέτριες κάτι θυμάμαι, πως μπορεί να μην θυμάμαι τίποτα;

Ο τίτλος τις κριτικής θα μπορούσε να είναι ένας από τους παρακάτω:
Helena total eclipse
Total recall
Hangover with Helena
Helena in black (από το Men in Black που σου σβήνουν την μνήμη )

Εμφανίστηκε στην ώρα τις. Σικάτι με μπότες, ένα ολόσωμο, ζαρτιέρες και τα απαραίτητα αξεσουάρ, ομολογούμενος στην πένα Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες σχετικά με την εμφάνιση τις κοπέλας, ομολογουμένως ελκυστική, έχει έναν αέρα, μια αυτοπεποίθηση, επαγγελματίας. Σοσιαλ καλό, είχαμε να πούμε αρκετά, μνήμη ελέφαντα έχει αφού μου είπε τι έγινε εκείνο το βράδυ του Σεπτεμβρίου του 2020. Έτσι μου έφυγε η απορία, το απόλυτο τίποτα.
Όσο στο ζουμί τις υπόθεσης.
φιλία με γλώσσα δεν (μπορεί να μην με γούσταρε)
πρωκτικό δεν (δεν είχε μάλλον διάθεση, υπόσχεση για άλλη φορά)
Μάλλον στο τέλος αυτού του τουρ, και εμφανίστηκε κάποια κόπωση, ή δεν γούσταρε ή δεν ήταν στην ήμερα τις, δεν είχε διάθεση για πολλά πολλά, τυχαίνουν, είναι μέσα στο παιχνίδι. (θα πουν κάποιοι απαράδεκτο, μα αφού είναι επαγγελματίας, κλπ). Δεν μπορούμε να περιμένουμε την φουλ απόδοση κάθε μέρα
Ένας γύρος με μια στάση και τελείωμα στο στόμα, μιας και δεν είχε πρωκτικό εκεί πλέον πάει η αυτοσυγκέντρωση μου, και γενικά ότι υπολόγιζα είδα να βυθίζεται, μου βγήκε μια απίστευτη κούραση των τελευταίων ημερών, εξάλλου σε λίγο έρχεται και το ταξί να με πάει στο αεροδρόμιο (03:20).
Ελπίζω την επόμενη φορά να την πετύχω στην μέρα τις γιατί θα ήθελα να δω τι μπορεί να κάνει και μέχρι που μπορεί να το φτάσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 17, 2022
Διάρκεια
6 ώρες
Κόστος
890€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
86
Likes:
7.564
Πόντοι:
17.356
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, koukoskoukou, piko και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2022
@kamikaze73 μην το δένεις κόμπο ότι είναι κούραση... μπορεί και να ξενέρωσες και να μην το κατάλαβες με την αρνητικότητα της σε πολλά πράγματα όπως ανέφερες...
review reaction 1 hornyasfuck, kamikaze73
18 Ιανουαρίου, 2022
Φίλος Δίχως παρεξήγηση, 6 ώρες λες και ένα μπαλάκι ... την υπόλοιποί ώρα αφού δεν έκανε τίποτα από όσα δήλωσε τι κάνατε παίζατε UNO....
review reaction 1 review reaction 3 Skinias, piko, miraculous mandarin
18 Ιανουαρίου, 2022
Τετοιους θελουν τα κοριτσια! Εχεμυθα,αβιαστα που λενε.Ετσι κ της βαλει λιγο δαχτυλακι ο επομενος θα τιναχτει στο ταβανι η κοπελιτσα Κεφάλι σε τοίχο!
18 Ιανουαρίου, 2022
Αυτό πάντως με μερικές που δεν φιλάνε στο στόμα αλλά περνουνε τα φλοκια στο στόμα μου, να είναι σαν αυτούς που τρώνε πιτογυρα αλλά πίνουν κόκα κόλα zero γιατι δεν παχαινει..
review reaction 1 Aragorn135, hornyasfuck, el greko και 5 άλλα μέλη
18 Ιανουαρίου, 2022
εγω αν την ειχα για 6 ωρες θα την ειχα στειλει για συρραφη μητρας
review reaction 3 kamikaze73, hornyasfuck
18 Ιανουαρίου, 2022
δεν θυμάσαι τίποτα γιατί είναι για μέτρια πράγματα .... Ούτε εγώ θυμάμαι κάτι και την είχα πάρει πριν ένα μήνα ... Ευτυχώς που κρατώ σημειώσεις ...

Έχει καταφέρει με την τσαχπινιά της να φτιάξει ένα "όνομα" και όντας επαγγελματίας με το σκέρτσο και τον ανεβαστικό της χαρακτήρα καλύπτει τις μέτριες υπηρεσίες, φιλιά με κόφτη, πίπα μέτρια, χάδια ΟΚ γλύψιμο επιτρέπει αλλά δεν αφήνεται και στο πρωκτικό παρόλο τις γνώσεις και την εμπειρία της δεν ήταν η εμπειρία της DIVA π.χ. από Αγγέλους. Ακόμη και στον χαρακτήρα παρόλο που ήταν άνετη και ευχάριστη δεν απέφυγε τις χαζές προσωπικές ερωτήσεις/ παρατηρήσεις ... είχε μάλιστα δηλώσει με αυτοπεποίθηση αφού την πείραξα για το δασκαλίστικο look με τα γυαλιά ότι θα μου κάνει μάθημα έχει πολύ κέφι γιατί είχε μόνο 3 ραντεβού και ξεκίνησε με τις υποδείξεις να μην μείνω μόνος γιατί μεγαλώνουμε κλπ κλπ Κεφάλι σε τοίχο! .... φαντάζου να μην ήταν ξεκούραστη ... Σπασίκλας
review reaction 1 hornyasfuck
19 Ιανουαρίου, 2022
Λοιπών ας ξεκινήσω με τα απλά και βασικά.

Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα 'ρθεις.
Αρκετοί που έγραψαν μάλλον ή είναι πριν από τα πρώτα άντα ή το πολύ να πλησιάζουν τα δεύτερα. Όταν περάσουν την 5ή δεκαετία τα ξανά λέμε.
Το να μπούμε στην κονταρομαχία, τι γαμήσαμε, με πόσο, πότε, άστε το καλύτερα, Κλείνω αυτό το κεφάλαιο λέγοντας μόνο, ότι έχω προλάβει τα πρώτα χρυσά χρόνια τις πτώσης του ανατολικού μπλοκ αρχές του '90 τότε που με την ψωλή κάρφωνα πρόκες σε τοίχους!
Επειδή εκεί που είμαι (όσο και ας ταξιδεύω εντός και έκτος Ευρώπης) δεν με παίρνει να κάνω καμία μαλακία για πολλούς και διάφορους λόγους, όταν επιστέφω στην τρώγλη μου θέλω να κάνω ότι θέλω, όποτε θέλω, χωρίς να σκέφτομαι. Δεν έχω καμιά υποχρέωση (συγγενείς, οικογένεια, παιδιά, σκυλιά, διατροφές, 1ου, 2ου βαθμού συγγενείς, τίποτα από αυτά).

- Κάποιος έγραψε για "ναρκοτικουλια"
Το εκλαμβάνω σαν ένα κακόγουστο αστείο Μακριά! Όποιος θέλει να ζήσει, με πλήρη άγνοια των πιθανών κινδύνων που μπορεί να τύχουν, θα έχει την περιπέτεια τις ζωής του με απρόβλεπτα αποτελέσματα.... ( ένα απλό παράδειγμα, να σου έρθει γεμάτη μέχρι τα αυτιά και να παραπατήσει και να πέσει πάνω σε καμιά τζαμαρία.... δεν αναφέρομαι καν στην πιθανότητα να την ξύνουν από το πεζοδρόμιο μετά από πτώση)

- Κάποιος έγραψε εάν παίζαμε "UNO"
Όχι παίζουμε κανένα strip chess, μιας και αρκετές ξέρουν σκάκι, σχολής ανατολικού μπλοκ γαρ.

-Για όσους αναρωτιούνται για το " δεν θυμάμαι"
Ας ξαναδιαβάσουν όλη την κριτική προσεκτικά. Δεν θυμόμουν την πρώτη συνάντηση το 2020, για αυτό είπα αφού την πέτυχα ας την πάρω να δω. Νομίζω είναι ξεκάθαρο τι έχω γράψει.

- Κάποιοι ότι χαλάω την αγορά.
Εάν χαλάει η αγορά με έμενα που είμαι στην Ελλάδα συνολικά το πολύ 40 μέρες τον χρόνο και παίρνω καμιά 30αρια εσκορτια, τότε σκεφτείτε καλύτερα τι κάνετε τις επόμενες 325 μέρες και κατάντησε έτσι; Η αγορά έχει χαλάσει κάποια χρόνια μετά την κρίση, όταν τα 220+ που δίναμε, σταματήσαν και έτσι έπεσε κατακόρυφα και η ποιότητα. Λαμπρό παράδειγμα μια που ήρθε και μετά την πρώτη μέρα εξαφανίστηκε (στο τσακ μου ξέφυγε) γιατί μάλλον σκεφτικέ ότι "σιγά μην ξεπατωθώ για 140" (λιγότερα φυσικά εάν υπολογίσουμε τις κρατήσεις). Νομίζω ότι συμφωνούμε σε αυτό το κομμάτι. Εδώ και χρόνια δε υπάρχει εσκορτ/συνοδός πλέον στην Ελλάδα, απλά είναι λίγο καλύτερα σε ποιότητα, από τότε στα πέτρινα χρόνια τις έντυπης χρυσής ευκαιρίας που σου ερχόταν ότι νάνε....

- Όσο για το Longdates που αναρωτιούνται γιατί ένα ή δυο μπαλάκια μόνο.
Πλάκα έχει και κάποιοι θέλουν να συμπληρώσουν τα κενά, κοινώς τσαμπάσης, κουτοπόνηρος, συνεταίρος χωρίς να συμμετέχει στο κεφάλαιο.
Έχω ξαναγράψει ότι εγώ σε μια ώρα δεν μπορώ να πετάξω δυο μπαλάκια, σοσιαλ, ψυχανάλυση, να την ρίξω ένα μουνογλυφι, να κάνω και ένα ντουσάκι, στο ενδιάμεσο να απολαύσω από το κρασί, αφού πούμε και μια μαλακία και λιποθυμήσει από τα αστεία μου, να δοκιμάσω πέντε διαφορετικές στάσεις, αφού την περιφέρω σαν επιτάφιο σε όλες τις γωνιές του δωματίου τις και φυσικά να βγάζω, βάζω τα ρούχα μου σαν τον σούπερμαν.
Στα νιάτα μου ναι, πρωί άλλη, βράδυ άλλη, και ένα γρήγορο στο ενδιάμεσο για κολατσιό.
Τα χρόνια περνούν και θα το καταλάβουν αρκετοί. Το δικό μου ένα μπαλάκι διαρκεί όσο δίωρο ραντεβού, χωρίς βιασύνες, αργά, βασανιστικά και απολαυστικά.
Όσο για το πρωινό μπαλάκι, είναι το ποιο απολαυστικό, αφού είναι ώρα για πρωινό με μια κούπα μονοποικιλιακου καφέ από την Κολομβία, το οποίο συνοδεύεται με σκραμπλ εγκς με έξτρα πρωτεΐνη (δεν γράφονται όλα στις κριτικές).
Και που να έγραφα ΠΣΚ με εσκόρτια, σε κανένα νησί.....
Ναι, έχει αρκετά longdates, τα οποία, όποιοι τα κάνουν δεν κάθονται εδώ να γράφουν κριτική και να τους κράζουν.

Ελπίζω να καλύφθηκαν οι περισσότεροι, δεν θα ξανά αναφερθώ στο θέμα.
Απλά μέχρι να επιστέψω Ελλάδα θα έχω αποφασίσει :
Εάν θα γράφω ή όχι κριτικές;
Εάν θα συνεχίσω να γράφω κριτικές, θα αναφέρομε στις πραγματικές ώρες ή όχι; για να μην στεναχωρώ κόσμο.
review reaction 1 srek7, Aragorn135, protaris2018 και 5 άλλα μέλη
19 Ιανουαρίου, 2022
Λοιπών ας ξεκινήσω με τα απλά και βασικά.
Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα 'ρθεις.
Αρκετοί που έγραψαν μάλλον ή είναι πριν από τα πρώτα άντα ή το πολύ να πλησιάζουν τα δεύτερα. Όταν περάσουν την 5ή δεκαετία τα ξανά λέμε.
Το να μπούμε στην κονταρομαχία, τι γαμήσαμε, με πόσο, πότε, άστε το καλύτερα, Κλείνω αυτό το κεφάλαιο λέγοντας μόνο, ότι έχω προλάβει τα πρώτα χρυσά χρόνια τις πτώσης του ανατολικού μπλοκ αρχές του '90 τότε που με την ψωλή κάρφωνα πρόκες σε τοίχους!
Επειδή εκεί που είμαι (όσο και ας ταξιδεύω εντός και έκτος Ευρώπης) δεν με παίρνει να κάνω καμία μαλακία για πολλούς και διάφορους λόγους, όταν επιστέφω στην τρώγλη μου θέλω να κάνω ότι θέλω, όποτε θέλω, χωρίς να σκέφτομαι. Δεν έχω καμιά υποχρέωση (συγγενείς, οικογένεια, παιδιά, σκυλιά, διατροφές, 1ου, 2ου βαθμού συγγενείς, τίποτα από αυτά).


- Κάποιος έγραψε για "ναρκοτικουλια"
Το εκλαμβάνω σαν ένα κακόγουστο αστείο Μακριά! Όποιος θέλει να ζήσει, με πλήρη άγνοια των πιθανών κινδύνων που μπορεί να τύχουν, θα έχει την περιπέτεια τις ζωής του με απρόβλεπτα αποτελέσματα.... ( ένα απλό παράδειγμα, να σου έρθει γεμάτη μέχρι τα αυτιά και να παραπατήσει και να πέσει πάνω σε καμιά τζαμαρία.... δεν αναφέρομαι καν στην πιθανότητα να την ξύνουν από το πεζοδρόμιο μετά από πτώση)

- Κάποιος έγραψε εάν παίζαμε "UNO"
Όχι παίζουμε κανένα strip chess, μιας και αρκετές ξέρουν σκάκι, σχολής ανατολικού μπλοκ γαρ.

-Για όσους αναρωτιούνται για το " δεν θυμάμαι"
Ας ξαναδιαβάσουν όλη την κριτική προσεκτικά. Δεν θυμόμουν την πρώτη συνάντηση το 2020, για αυτό είπα αφού την πέτυχα ας την πάρω να δω. Νομίζω είναι ξεκάθαρο τι έχω γράψει.

- Για όσους ρωτούν για την περιγραφή, ναι έχουν δίκιο λείπει η παρακάτω παράγραφος.
Σαν εμφάνιση είναι πολύ κοντά στην περιγραφή των προηγούμενων κρητικών σε ύψος και κιλά (μπορεί να έχει κανένα κιλό παραπάνω αλλά είναι κατανεμημένο ομοιόμορφα) το πρόσωπο καλό αλλά μάλλον έχει κάποια σπυράκια ή ακμή τα οποία είναι στοκαρισμένα με μεικ απ, τίποτα το αποκρουστικό. Οπίσθια ακόμα στην θέση τους, το στήθος τις φωτογραφίας. Όσο για των αγώνα όπως έγραψα δεν παίχτηκε τίποτα τρελό, κάποια "επαγγελματικά ηχητικά εφέ" τα οποία όλο και ποιο συχνά τα ακούω από κοπέλες του χώρου. Πίπα καλή, με προσεκτικά φτυσίματα και προσοχή (τουλάχιστον γλιτώσαν τα σεντόνια και δεν έγιναν όλα μπουρδέλο) πάντως πάλι φτάσαμε στα 3/4 και με προτροπή παίχτηκε λίγο dt, με τα γνωστά ελαφρά δάκρυα. Δεν φτάσαμε στο 69 για να το πάρει όλο μιας και είχα ψιλοξενερώσει. Εάν κάποια στιγμή την ξανά πετύχω έχω υπ όψων για κάνα δυο αεροπλανικά που θέλω να δοκιμάσω. Η μονή στάση που παίχτηκε ήταν αυτή από πάνω μου, στην οποία όταν ήρθε και η άρνηση του πρωκτικού είχα πλέον πλήρως ξενερώσει.

- Κάποιοι ότι χαλάω την αγορά.
Εάν χαλάει η αγορά με έμενα που είμαι στην Ελλάδα συνολικά το πολύ 40 μέρες τον χρόνο και παίρνω καμιά 30αρια εσκορτια, τότε σκεφτείτε καλύτερα τι κάνετε τις επόμενες 325 μέρες και κατάντησε έτσι; Η αγορά έχει χαλάσει κάποια χρόνια μετά την κρίση, όταν τα 220+ που δίναμε, σταματήσαν και έτσι έπεσε κατακόρυφα και η ποιότητα. Λαμπρό παράδειγμα μια που ήρθε και μετά την πρώτη μέρα εξαφανίστηκε (στο τσακ μου ξέφυγε) γιατί μάλλον σκεφτικέ ότι "σιγά μην ξεπατωθώ για 140" (λιγότερα φυσικά εάν υπολογίσουμε τις κρατήσεις). Νομίζω ότι συμφωνούμε σε αυτό το κομμάτι. Εδώ και χρόνια δε υπάρχει εσκορτ/συνοδός πλέον στην Ελλάδα, απλά είναι λίγο καλύτερα σε ποιότητα, από τότε στα πέτρινα χρόνια τις έντυπης χρυσής ευκαιρίας που σου ερχόταν ότι νάνε....

- Όσο για το Longdates που αναρωτιούνται γιατί ένα ή δυο μπαλάκια μόνο.
Πλάκα έχει και κάποιοι θέλουν να συμπληρώσουν τα κενά, κοινώς τσαμπάσης, κουτοπόνηρος, συνεταίρος χωρίς να συμμετέχει στο κεφάλαιο.
Έχω ξαναγράψει ότι εγώ σε μια ώρα δεν μπορώ να πετάξω δυο μπαλάκια, σοσιαλ, ψυχανάλυση, να την ρίξω ένα μουνογλυφι, να κάνω και ένα ντουσάκι, στο ενδιάμεσο να απολαύσω από το κρασί, αφού πούμε και μια μαλακία και λιποθυμήσει από τα αστεία μου, να δοκιμάσω πέντε διαφορετικές στάσεις, αφού την περιφέρω σαν επιτάφιο σε όλες τις γωνιές του δωματίου τις και φυσικά να βγάζω, βάζω τα ρούχα μου σαν τον σούπερμαν.
Στα νιάτα μου ναι, πρωί άλλη, βράδυ άλλη, και ένα γρήγορο στο ενδιάμεσο για κολατσιό.
Τα χρόνια περνούν και θα το καταλάβουν αρκετοί. Το δικό μου ένα μπαλάκι διαρκεί όσο δίωρο ραντεβού, χωρίς βιασύνες, αργά, βασανιστικά και απολαυστικά.
Όσο για το πρωινό μπαλάκι, είναι το ποιο απολαυστικό, αφού είναι ώρα για πρωινό με μια κούπα μονοποικιλιακου καφέ από την Κολομβία, το οποίο συνοδεύεται με σκραμπλ εγκς με έξτρα πρωτεΐνη (δεν γράφονται όλα στις κριτικές).
Και που να έγραφα ΠΣΚ με εσκόρτια, σε κανένα νησί.....
Ναι, έχει αρκετά longdates, τα οποία, όποιοι τα κάνουν δεν κάθονται εδώ να γράφουν κριτική και να τους κράζουν.
review reaction 1 review reaction 2 srek7, Annapurna, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
19 Ιανουαρίου, 2022
@kamikaze73 Γράφε ἐσὐ καί ὅσοι ἐνδιαφέρονται νά τὶς διαβάσουν (π.χ. ἐγώ μεταξύ πολλῶν ἄλλων) θά τὶς διαβάσουν.... Ὅσοι θέλουν νά σέ κράξουν, ἄς σέ κράξουν καί ἄν δέν κράξουν ἐσένα θά κράξουν ἄλλον... Μή σκοτίζεσαι!
review reaction 1 kamikaze73, srek7, WRAIOS και 1 ακόμα μέλος
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9