Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πηγαίνοντας προς την συνάντηση με την Μάγια, αφού έχω διαβάσει τις κριτικές των συναγωνιστώνη σκέψη που κυριαρχεί είναι πως αφενώς πάω να συναντήσω ένα σκυλί του πολέμου, αφετέρου το σκυλί μπορεί και να σε δαγκώσει... Πίστευα πως θα συναντήσω μια γυναίκα που χάριν της εξωτερικής της εμφάνισης θα έχει καβαλήσει το καλάμι, θα με κυττάει αφ' υψηλού και θα μου κάνει χάρη που θα κάτσει να γαμηθεί μαζί μου... Γι΄αυτό στην αρχική μου επικοινωνία με το γραφείο είχα άλλωστε ζητήσει την Τόρι που μου φαινόταν πιό διαχειρίσιμη, αλλά τελευταία στιγμή επειδή ξενύχτησε καιέπρεπε να ξεκουραστεί βρέθηκα στα νύχια της Μάγιας....
Πως λέμε καμία σχέση! βρήκα μια πρόσχαρη, όλο χαμόγελα κοπέλα, κορμάρα μπαμπάτσικη με υπέροχο δέρμα, λίγο στρογγυλοπρόσωπη και με φουσκωμένα χειλάκια αλλά και με υπέροχα μάτια! Άκρως επικοινωνιακή και με άμεσους τρόπους κατάφερε να με κάνει να αισθανθώ άνετα από την πρώτη στιγμή. Δεν κλέβει, είναι εκεί για να γαμηθεί και να σε ευχαριστήσει, άψογη στην τεχνική της και παιχνιδιάρα, με τα γλωσσόφιλα της, τις ωραιές πίπες της και με μια άνεση να ξεδιπλώνει την κορμάρα της στον αγωνιστικό χώρο με εξαιρετική θηλυκότητα... δεν μπορώ να πω GFE αλλά δεν φτάσαμε και στο PSE... κάπου ανάμεσα... παίχτηκαν δύο μπαλλάκια στην ώρα και αυτό χαρη σε αυτήν που επέμενε να μου τρίβεται συνεχώς.
τρία μόνο σημεία που δεν είναι τέλεια για μένα... η σιλικόνη, καλούτσικη δουλειά αλλά σαν το φυσικό δεν έχει... η απουσία τελειωτικού στο στόμα που μου δήλωσε πως δεν το θέλει άρα κακώς αναγράφεται στις υπηρεσίες, και τέλος το ύψος που σίγουρα δεν είναι 1,76 αλλά μερικά ποντάκια πιο κάτω... 1,72-1,73...
Μια καλή συνάντηση με ένα πολύ άνετο και όμορφο κορίτσι που έχει και τον τρόπο του να σε κάνει να θές να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί της.
Κάποια στοιχεία αρνητικά που έχω διαβάσει σε άλλες κριτικές δεν τα είδα, και βέβαια μπορεί να μην είναι τελικά η απόλυτη πορνοκατάσταση στα τοπ 5 γαμήσια της χρονιάς αλλά επουδενί δεν φεύγεις ανικανοποίητος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
clonarius
Ανώτερος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
19.362
Πόντοι:
5.946
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, olddog, xagnostos2006 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2022
Φίλε να ρωτήσω σκουλαρίκι στη σιγά είχε όπως στην φωτογραφία ή όχι ;
review reaction 1 hornyasfuck
17 Ιανουαρίου, 2022
τι είναι η σιγά?
σκουλαρίκια είχε στις ρώγες στο στήθος και στην μύτη...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2