Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλή χρονιά σε όλο το bou!Παρόλο που οι παλιοί και τακτικοί εσκορτακηδες ξέρουμε ότι οι πιθανότητες για ok συνοδό από golden είναι ελάχιστες διαβάζοντας τις κριτικές και αφού μου έβγαζε κάτι πρόστυχο είπα να κάνω σεφτέ μαζί της για το 22.Ερχεται με κάτι πολύχρωμες αρβύλες σαν αυτές του ράδιο αρβύλα και ζητάει απευθείας μπάνιο.Παει επιστρέφει με πετσέτα τυλιγμένη και αμέσως λέει money.Αφου εισέπραξε και το χρήμα με αρχίζει σε φιλιά με κλειστό στόμα και γλώσσα μόνο όταν έβγαζα εγώ.Στηθος σιλικόνη μέτριο μίνι κοιλουμπα σώμα ζουμερό νταρντανα όχι χοντρή.
Στην πίπα βάζει χέρι και λίγο δόντι μπάλες δεν εγλυψε δάχτυλα δεν δέχτηκε.
Στο σεξ είχε βάλει την κασέτα με ένα μονότονο συνεχόμενο dadadadadada όπως το σουξε της εποχής χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τατατατατα χαχαχα!Ακολούθησε σε όλο το δωμάτιο χωρίς να δυσανασχετησει η κωλάρα στα 4 όρθιο ήταν ωραία φάση!Στο ημίχρονο πάει για μπάνιο μου λέει αν γίνεται να της παραγγείλω χυμό άντε λέω να στο κάνω και αυτό.
Μπάνια τέλος αραζει στην καρέκλα βγάζει και ενα ηλεκτρονικό και μου δείχνει την καρέκλα για να κάτσω κιεγω.Παιρνω χαμπάρι ότι πάει να ροκανίσει χρόνο και πάει με το πάσο της και της λέω σήκω γιατί θέλω να κάνουμε πράγματα και ο χρόνος τελειώνει.Σηκωνεται ξαπλώνει και εκεί που την έγλυφα βαριόταν μια κοιταζε την τσόντα στην tv μια το ταβάνι την σηκώνω και αφου σφυροκοπησα αλλα δεν τελείωνα δεύτερη φορά μου λεει το κλασικό "time finish".
Έλα της λέω να κάτσεις δίπλα μου να τον παίξω 5 λεπτά να τελειώσω να το παίξεις μόνος σου απαντά εγώ πρέπει να φύγω και πάει αμέσως στο μπάνιο.Βγηκε φουριοζα να ετοιμαστεί μην την ψάχνει ο οδηγός και πηγαίνοντας να της πω κάτι όσο ετοιμαζόταν μου λέει μην με καθυστερεις πρέπει να πάω στον επόμενο έχω δουλειά.Εν το μεταξύ ήρθε 5 λεπτά καθυστερημένη και έφυγε 10 λεπτά νωρίτερα ενώ ετοιμαζόταν 20 λεπτά πριν την λήξη!!!Έφυγε άρον άρον ενώ στο ημίχρονο απολάμβανε ανέμελη τον χυμό της χωρίς ίχνος βιασύνης.Στελνοντας μετά στο γραφείο και λέγοντας τους τα καμώματα της και την δυσαρεσκεια μου δεν μπήκαν στον κόπο ούτε καν να μου απαντήσουν ενώ πρίν έστειλαν με προσμονή για το δωμάτιο και νωρίτερα να επιβεβαιώσουν το ραντεβού που ειχα κλείσει μια μέρα πριν μην χάσω το "κελεπουρι".

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
steveman7
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
17 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
207
Likes:
10.607
Πόντοι:
30.573
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, TOMCRUISE, Constantinos27 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2022
Ξεπέτα τατατατα τη πρωτοχρονιά με πολλά dadadada.... εγώ αυτό σκέφτηκα από τον τίτλο σου Χαχαχα!
Κρίμα που δεν βγήκε καλά το ραντεβού για πρωτοχρονιά, δεν πέρασες καλά και ούτε τη μισή ώρα πραγματικά δεν χρησιμοποίησες.
Σύνηθες το γραφείο αυτό να βάζει ραντεβού απανωτά και να μην υπάρχει χρόνος ούτε να πάνε οι κοπέλες στην ώρα τους. Όλα τα γραφεία είναι μέλι-γάλα μέχρι να πάρουν τα λεφτά και μετά ούτε που τους νοιάζει.

Βαθμολογία πολύ υψηλή και η συμπεριφορά του γραφείο πολύ κακή για τη γνώμη μου.
Σκεφτόμουν να πάρουν ΝΙΚΑ, τώρα πολύ δύσκολα να κάνω τη κίνηση με τέτοια συμπεριφορά. Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
13 Ιανουαρίου, 2022
@steveman7 φίλε το γραφείο όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια του βάθους μια του του ύψους δεν υπάρχει μέση Άστα Να ΠάνεΈτσι!
P
paparovicz
review reaction 1 redb, Bartender 74, hornyasfuck
14 Ιανουαρίου, 2022
μια του υψους και μια του βαθους ???
τι λες ρε παπαροβιτς ???
πότε ειδες εσυ το υψος ??
μια ζωη στον πατο ειναι
review reaction 3 redb, paparovicz
14 Ιανουαρίου, 2022
εγώ πάλι όταν διάβασα τον τίτλο σοθ σκεφτηκα το....οντιρλαντά Ντιρλανταντά... Ναι! Πλατύ χαμόγελο Πλατύ χαμόγελο Πλατύ χαμόγελο
review reaction 3 redb
15 Ιανουαρίου, 2022
@roughfucker σχήμα λόγου εννοείτε ότι είναι συνέχεια στον πάτο στατιστικά πάντοτε.
P
paparovicz
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5