Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 42 10
Call-Girls 103599
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Θετική εμπειρία και ξεκινάμε. Από την είσοδο στο δωμάτιο μου έκανε καλή εντύπωση γιατί είδα περιποιημένο και καθαρό χώρο. Με τα Αγγλικά οκ άνετη είχα καλη επικοινωνία. Ηλικία περίπου όσο δηλώνει άντε δύο χρονακια παραπάνω. Στην εμφάνιση το σώμα της είναι όπως στις φωτό αδύνατο.Συγκριτικά με Κέλυ σχεδόν κοντά χωρίς τις βυζάρες. Αντίθετα έχει πιο μικρό βυζί αλλά κωλαρα υπερατου. Ειδικά όταν την έβλεπα να περπατά ξυπόλυτη και να κουνά τον στρογγυλό κώλο της αμέσως μου γινόταν πέτρα. Θηλυκό με τα όλα του.Αν ειχε στο μενού αναλ θα γινόταν πάταγος...Μιλαμε για απίστευτη κωλαρα.Στο βασικό μέρος τα έδωσε όλα. Στην πίπα αν δεν την σταματούσα θα συνέχιζε για όλη την ώρα της συνάντησης. Ανέβηκε άνετα από πάνω μου και έδειξε να το απολαμβάνει αφού δεν ξεκόλλησε το βλέμμα της όση ώρα κουνιόταν και στο πισωκολητό όταν της τον έχωνα έβαζε αντίσταση για να βρίσκω πάτο. Έφυγα γεμάτος από την συνάντηση άλλωστε γι αυτό πληρώνουμε για να ξεχαρμανιάζουμε και ξεφεύγουμε από τα καθημερινά. Πάμε για τα επόμενα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 11, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
38
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, arwstaki10, kamikaze73 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2022
Παρότι δεν συμφωνώ για το πόσο γκομενάρα είναι, σίγουρα τιμά τα χρήματα που δίνεις. Την είχα πηδήξει στο προηγούμενο tour της και έφυγα ικανοποιημένος.
review reaction 1 hornyasfuck
13 Ιανουαρίου, 2022
Συμφωνώ.
Βελούδινη επιδερμίδα.
Κορμάρα κωλαράκι super !!!
Έτσι!
05 Απριλίου, 2022
κωλαρα υπερατου!!!!!
τι μου θυμησες τωρα...
review reaction 2 review reaction 1 Annapurna, Υπουργός
06 Απριλίου, 2022
Σινεμπουρδελιαρηδες μην με καυλωνετε ετσι με την κωλαρα της. Την Παρασκευη εχω ραντεβου μαζι της και δεν βλεπω την ωρα να χωσω ολη τη μουρη μου μεσα στον κωλο της!!!
review reaction 3 Annapurna
06 Απριλίου, 2022
Πίπα κώλος, κώλος πίπα !!! Έτσι!
review reaction 1 Υπουργός
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5