Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 31 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα και από μένα είναι καιρός σιγά-σιγά να ανεβάζω τις κριτικές μου.
Συνάντηση με την Εύα λοιπόν αρχές Δεκεμβρίου ότι και να πω για την κοπέλα είναι λίγο περίμενα δύο μέρες βέβαια για να κλείσω ραντεβού αλλά έκλεισα όλα OK με το γραφείο και πήγα.
Με υποδέχτηκε με ένα μαύρο κορμάκι και τακουνάρες χαμογελαστή. Έκανα το μπανάκι μου και ξεκινήσαμε, πρώτος γύρος αναγνωριστικός πολύ καλή πίπα με σάλιο και στα του αγώνα άψογη με αλλαγή στάσεων δείχνοντας να το γουστάρει εντάξει δεν μπορώ να πω και εγώ πάω πάντα περιποιημένος ξυρισμένος και τα λοιπά οπότε λογικά και αυτό μετράει. Επίσης ποτέ δεν πάω αγριεμένος.
Αυτό μετράει νομίζω στις κοπέλες και έτσι σου ανοίγονται πιο εύκολα οπότε το ευχαριστιέσαι και περισσότερο. Τελείωμα πάνω στην κωλάρα της μπανάκι και δεύτερη γύρα που της ζήτησα κώλο αν και μου είπε ότι είναι μεγάλος, επειδή από ότι κατάλαβα το γούσταρε ζήτησε να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά στο δεκάλεπτο όμως το σιγά έγινε απίστευτο σφυροκόπημα και μπρούμυτα και στα τέσσερα κι αυτή από πάνω και στο τέλος όρθια στον καθρέφτη εκεί Τελείωσα όταν έπεσε στα γόνατα στο πρόσωπο της. Μετά χαλαρή κουβεντούλα και τρίτο μπαλάκι μέσα στο δίωρο που βγήκε σχεδόν ακριβώς. Σε γενικές γραμμές θα την ξανασυναντούσα σίγουρα γιατί δε φέρνει και πολλά αξιόλογα πράγματα το γραφείο οπότε καλύτερα πιστεύω να πηγαίνεις σταθερά βέβαια το κόστος είναι τσιμπημένο αλλά το ευχαριστήθηκα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
330€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 monstercock greece, piko, Leviathan

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού