Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
που λέει ότι τα "μπαζάκια" τα δίνουν όλα στο σεξ. Οκ, η γκόμενα δεν είναι μπάζο, αλλά για τα δικά μου τα γούστα, το κορμί της έχει περάσει την κόκκινη γραμμή της ογκομέτρησης. Και την έχει περάσει κατά πολύ. Επίσης, το πρόσωπο είναι ιδιαίτερο μεν, αλλά τελικά είναι και αδιάφορο. Τα οποία βέβαια δεν αποτελούν έκληξη εάν μελετήσει κανείς τις φωτογραφίες της. Γιατί δοκίμασα? Η αναφορά ότι είναι κολλητή της μουρλής (Πλατύ χαμόγελοiva), μου έδωσε την ελπίδα ότι αντίστοιχα και η Diana θα ιδρώνει την φανέλα. Το οποίο και κάνει, όχι με την τρέλα της Diva, αλλά το κάνει, πιθανότατα επειδή γνωρίζει ότι αυτό είναι το όπλο της για να σε κερδίσει, καθώς από εμφάνιση, δεν είναι και για γλάστρα του τροχού της τύχης. Περί σεξ έχουν ειπωθεί τα περισσότερα, αναφέρω απλά ότι σου δίνεται σε στυλ γκόμενας πρωτοετούς που γουστάρει τελειόφοιτο, χωρίς όμως να κατέχει ούτε την τέχνη, αλλά και ούτε την τρέλα της κολλητής της. Πάντως φεύγεις χωρίς παράπονο, επειδή σε έχει κάνει να νιώσεις πασάς. Τα αγγλικά άψογα, επικοινωνία άψογη, συμπεριφορά μια χαρά. Επανάληψη όμως όχι, γιατί σε αυτά τα κυβικά δεν ψωνίζουμε αλλά πουλάμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.258
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Dom1, old boy, paparovicz και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2022
Διαβάζω με ιδιαίτερη προσοχή τις κριτικές σου και όσες φορές έχω δοκιμάσει θεωρώ ότι έχεις πέσει μέσα σύμφωνα με τα γούστα μου. Μια μικρή παρατήρηση όμως σχετικά με τη βαθμολογία σου: στη φίλη της έδωσες Μ.Ο. 7,7 και στο μπάζο 8,2. Φυσικά χωρίς την επικοινωνία θα είχαμε 9 & 7,8. Και το 7.8 δεν είναι όμως πολύ για γυναίκα που δε θα ξανασυνατούσες; Τελικά μάλλον είναι ίσως δύσκολο να αποδώσει κάποιος με αριθμούς την αίσθηση μιας εμπειρίας.
review reaction 1 Jack Skellington
12 Ιανουαρίου, 2022
@ΓΠ, όπως τα λες είναι. Διάφοροι παρανομαστές επηρεάζουν τον Μ.Ο. και εκεί παρατηρείται ίσως μία αστοχία του συστήματος. Πάντως, στο σώμα (που είναι και ο λόγος που η λέξη μπάζο αναφέρεται στην κριτική μου), η βαθμολογία είναι 6!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2