Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 77 10
Call-Girls 179174
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είδα ότι η Lorena ξαναήρθε και είπα να γράψω αυτήν την χρωστουμενη κριτική.
Να αναφέρω ότι την Lorena την έχω δει περισσότερες από μία φορά. Όσες φορές την είδα πέρασα φανταστικά και για να είμαι ακριβής κάθε φορά ήταν καλύτερη από την άλλη.
Εμφανισιακά η lorena είναι μία όμορφη γυναίκα. Όμορφο πρόσωπο και καλοσχηματισμένη. Όλα φυσικά επάνω της και η βαρύτητα είναι άγνωστη λέξη.
Τα παραπάνω είναι αυτό που θα δεις, η υποκειμενική μου αλήθεια είναι ότι για τα δικά μου γούστα είναι ακριβώς αυτό που θέλω.
Αν ψάχνεις για extreme καταστάσεις τότε η Lorena δεν είναι για σένα όχι γιατί θα κολλήσει κάπου αλλά γιατί αυτά που κάνει, οι υπηρεσίες δηλαδή που δίνει, είναι αυτά που γράφει στον κατάλογό στο site του glamour και τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Δεν κάνει anal, δεν κάνει cim, δεν θα δεχτεί να της φερθείς σαν ζώο, δεν δεν δεν ... Διαβάστε τις υπηρεσίες της πριν πάτε.
ΟΜΩΣ η Lorena είναι γυναικάρα και σε κάνει να αισθάνεσαι άντρακλας και όλα αυτά γιατί έχει ένα μυαλό που δουλεύει με εκατομμύρια στροφές το δευτερόλεπτο για το πώς θα σε κάνει να περάσεις καλά.
Υπέροχη kisser, ναζιάρα όταν χρειάζεται, αγριόγατα όταν το πάθος εκτοξεύεται, ένα πλοίο που σε ταξιδεύει, αυτό είναι η Lorena.
Θα μπορούσα να περάσω όλη τη νύχτα μαζί της και απλά να φιλιόμαστε, γουστάρω τα γλωσσόφιλα και αυτή σίγουρα τη συγκαταλέγω στις top 3.
Ωραίο φυσικό στήθος, κόλος ποίημα, όμορφο καλοσχηματισμένο αιδοίο.
Καυλιάρα γυναίκα αλλά σιχαίνεται την αγένεια. Θα σε ταξιδέψει αρκεί να είσαι ευγενικός μαζί της.
Δεν θα κολλήσει πουθενά, είναι μαγεία σε GFE φάση όμως όταν είναι καυλωμένη, και είναι συχνά, να πάρεις το οξυγόνο μαζί σου θα σε στείλει αδιάβαστο.
Για όσους γουστάρουν να βλέπουν τη γυναίκα να τελειώνει, η Lorena είναι must see από τα πιο όμορφα τελειώματα που έχω δει.
Με σιγουριά μπορώ να πω ότι με αυτήν την ιδιαίτερη γυναίκα έχω περάσει μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της πορνοκαριερας μου και υπό αυτήν την έννοια αισθάνομαι τυχερός που τη γνώρισα.
Συνοψίζοντας θα πω ότι αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες αυτό θα πάρεις, ελάχιστες διαφορές. Δοτική γυναίκα που ξέρει να σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι για να περάσεις όμορφα. Η ζωή είναι όμορφη γιατί είναι γεμάτη από μικρές μοναδικές στιγμές. Εγώ με τη Lorena είχα αρκετές τέτοιες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
10.458
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 linear, Elganador, delipas και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2022
Μου φαίνεται ότι καψουρεύτηκες... δεν είναι κακό, αλλά μετά σκέφτεσαι πόσο αντικειμενική μπορεί τότε να είναι μία κριτική.
Εσύ να περνάς καλά και όλα τα υπόλοιπα δεν μετράνε.
Θα προτιμηθεί στο μέλλον από μένα.
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, Karelis69
12 Ιανουαρίου, 2022
@redb φίλε μου δεν αφήνω τον εαυτό μου να καψουρευτεί, καταλαβαίνω τι λες όμως και την έννοια του σχολίου σου. Η άποψη μου είναι πως καμιά κριτική δεν είναι αντικειμενική. Εγώ όταν διαβάζω μια κριτική την αφήνω να με επηρεάσει στο βαθμό που ξέρω αυτόν που τη γράφει, αφού δηλαδή πρώτα έχω τσεκάρει ότι έχουμε κοινά γούστα.
Να περνάς καλά.
review reaction 1 piko
12 Ιανουαρίου, 2022
Συνυπογράφω μεσιέ. Και ενώ υπήρχαν άλλες επιλογές για να ρεφάρω τη χλαπάτσα της Bella, η Lorena είναι το must be μου πλέον!
review reaction 1 Karelis69
13 Ιανουαρίου, 2022
@mysterious ήμουν σίγουρος οταν την έγραφα ότι θα ταυτιζόσουν. Σε διαβάζω, όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4