Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 20 10
Call-Girls 40751
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Πιο πολύ παιδεύτηκα για τον τίτλο, παρά για το περιεχόμενο της κριτικής.
Πολύ απλά διότι, το περιεχόμενο είναι η καταγραφή της συνάντησης ή το αποτέλεσμα που σου άφησε.

Με τη λαχτάρα και τη διάθεση να την έχω πάλι στην αγκαλιά μου, σε συνδυασμό με την άκρως επιτυχημένη πρώτη μας συνάντηση, ειδικότερα δε, του αποχαιρετισμού της «θέλω να σε ξαναδώ», βρισκόμουν ήδη σε μονόδρομο.

Η γλυκιά και μοναδική Άντζη μου κανόνισε το ραντεβού ακριβώς όπως το ήθελα, για ακόμη μια φορά. Αυτή η κοπέλα πρέπει να είναι θησαυρός για το γραφείο!
Μετά από χρόνια είναι η φίλη, ο δικός μου άνθρωπος που εμπιστεύομαι και την λαμβάνω πολύ σοβαρά σε όσα μου λέει και με συμβουλεύει. Ψυχολογεί τον κάθε πελάτη και δεν λειτουργεί ως πωλήτρια σε LIDL.

Άνοιξε η πόρτα, χαμογελαστή η Bella, με έκπληξη που με είδε ξανά σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα.
Μου εκμυστηρεύτηκε ότι κοιμόταν γιατί ένιωθε κουρασμένη, ωστόσο με έστειλε πατ κιουτ για ντουζάκι και με περίμενε για τα περαιτέρω στο κρεβάτι.

Από τα φιλιά της ένιωσα ότι δεν θα ήταν τα πράγματα όπως η πρώτη φορά.

Ανέλαβα να τη χαλαρώσω με ένα άκρως ερωτικό στοματικό έρωτα που της έκανα.
Έβγαζε κάποιες άκαιρες κραυγούλες να με πείσει ότι την βρίσκει, αλλά το βλέμμα της ήταν μεταξύ τοίχου και ταβανιού. Ματιές στον εραστή της niet!

Γρήγορα με απώθησε για να μου βάλει λάστιχο (!!!!) χωρίς να ασχοληθεί καν με αυτό που απολάμβανε την προηγούμενη φορά.

Τα πρώτα φίδια εμφανίστηκαν να με ζώνουν. Λέω ΟΚ την έχουν κλατάρει αυτές τις μέρες αλλά την πήρα πρώτο ραντεβού της μέρας.

Της ζητάω πίπα ευγενικά, τη βλέπω να ξεκινάει μηχανικά με το χέρι της να μου πιέζει το πτηνό και το βλέμμα κάτω! Ούτε μια ματιά!

Μου λέει sex απαντώ καταφατικά μήπως αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Με καβαλάει, έντονες κινήσεις άνευ ρυθμού, βλέμμα στο άπειρο…
Προσπαθώ να της πάρω κάποιο αισθησιακό φιλί, όπως πριν από μέρες, αλλά με απωθούσε εντέχνως ή μου έδινε κάποια άγλωσσα.

Έχεις κάποιο πρόβλημα τη ρωτάω ευγενικά, no change position μου απαντά..

ΟΚ , ιεραποστολικό, στεγνή εντελώς, χρήση κάποιου λαδιού και τα φίδια πλέον με είχαν ζώσει για τα καλά. Σε προσπάθεια φιλιού γύριζε το πρόσωπο αντίθετα.

Και σκέφτομαι… Κάνεις pause να καλέσεις το γραφείο, να αρχίσουν τις δικαιολογίες, να χαλαστεί κι η Bella κι εγώ ήδη χαλασμένος..
Λέω μέσα μου άστο μήπως σωθεί η παρτίδα.

Βλέποντάς την από πάνω να κοιτάει στον τοίχο και να κλείνει τα μάτια, ξενέρωσα απίστευτα.
Άλλαξε στάση doggy όπου προσπάθησα να τελειώσω την μαρτυρική τελετή και ενώ είχε στεγνώσει, έριξα λίγο σάλιο πάνω στο καποτίδιο κι εκεί είπε κάτι ρώσικα που δεν τα εξέλαβα κολακευτικά.

Τη ρωτάω για cim μου απαντάει όχι γιατί έχει θέμα με τα δόντια της! (έγινε ακριβώς το ίδιο στην πρώτη μας συνάντηση, αλλά το θεώρησα λογικό να είχε κάποιο θέμα εκτάκτως. Όμως αυτό ξανάγινε και έχω εύλογα την απορία, γιατί δεν αποσύρει από το menu των extra της συγκεκριμένη υπηρεσία;;;)

Πατάω STOP! Τη ρωτάω ευγενικά τι γίνεται; Τι κάνουμε;
Μου απάντησε πάλι ότι ήταν κουρασμένη, της είπα ευγενικά γιατί δεν παίρνει ρεπό και μου απαντάει: This is my problem, not yours. It’s OK if you want leave without pay!

Η στύση μου πήγε περίπατο, η διάθεσή μου στα τάρταρα, χαλάστηκα, ξενέρωσα, ενοχλήθηκα, ένιωσα λες και ήμουν ένας κακάσχημος βρωμύλος και με κατεβασμένα τα μούτρα πήγα να ξεπλυθώ με χρόνο ημιώρου εκείνη τη στιγμή.
Άφησα 50€ στο έπιπλο ( εννοώ το έπιπλο δίπλα στο κρεβάτι…) άνοιξα την πόρτα και της ευχήθηκα καλή τύχη.
Απάντηση καμία, το βλέμμα αλλού!

Ανέφερα λεπτομερώς τι έγινε στο γραφείο, με ρώτησαν αν έκανα σεξ και ήταν στο τσακ να μου πουν να δώσω και τα υπόλοιπα χρήματα. Με άκουσα όμως προσεκτικά, να μάθουν τι συνέβη και δεσμεύτηκαν να με ενημερώσουν τι έγινε, εφόσον θα μιλούσαν με την Bella.

Ακόμη έχω την απογοήτευση, το θυμό και την ξενέρα. Θυμήθηκα και άλλες στραβές που έχω περάσει με κοπέλες του γραφείου, ευτυχώς ελάχιστες σε σχέση με τις πετυχημένες συνεδρίες.

Απάντηση από το γραφείο δεν έχω λάβει έως σήμερα….. Κρίμα!

Θα μπορούσα να γράψω τουλάχιστον διπλάσιο κείμενο με τις απόψεις μου και τα συμπεράσματα, αλλά αφενός θα κούραζα τον αναγνώστη και προφανώς δεν θα ίδρωνε αυτί.

Εξάλλου διαβάζω κατά καιρούς για πολλές φόλες ή στραπάτσα άλλων μελών και διαπιστώνω, ως σημείο των καιρών, τον αρνητισμό και τη διάθεση αρπαχτής από τους περισσότερους-ες.
Δε νομίζω πως αυτή η πολιτική, υπάρχει ελπίδα να αλλάξει και οφείλουμε πλέον να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας.

Bella μου, κανένας δεν σε υποχρέωσε να δουλέψεις ενώ ήσουν «πτώμα».
Στο βωμό του χρήματος δεν φταίνε να υφίστανται τέτοια συντριβή άτομα που σέβονται τον εαυτό τους και σένα. Ένα μήνυμα στο γραφείο για 2 μέρες day off και κανένας δεν θα είχε πρόβλημα.

Επέλεξα να καταθέσω τα γεγονότα όπως συνέβησαν παρά να αραδιάζω τις ιδέες μου και την όποια χολή μου.
Ξέρω ότι δεν θα αλλάξω τον κόσμο, ούτε έχω διάθεση να απολογηθώ τη στιγμή που σέβομαι τον εαυτό μου και φροντίζω να «διεκδικώ» την ειδική μεταχείριση σε κάθε μου ραντεβού.

Εύχομαι να μην περάσει άλλος την άσχημη εμπειρία μου και να γίνουν καλύτερα τα πράγματα γενικότερα για όλους μας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
185
Likes:
11.709
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, George_1969, Stavros(2) και 40 άλλα μέλη

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2022
Πω φιλε,αυτο το this is my problem not yours πρέπει να ηταν μαχαιριά. Ασχημο σκηνικο. Θελω να πιστεύω ότι το γραφείο δν θα την πιεζε να δουλέψει ή αν ηθελε ρεπο να της ελεγε οχι. Εχω ακούσει δλδ απο αλλα κοριτσια οτι στο συγκεκριμένο θεμα ηταν οκ με το γραφείο τους.
review reaction 1 mysterious, hornyasfuck, redb
11 Ιανουαρίου, 2022
Μπορεῖ νά σηκώθηκε ἀπ'τό κρεβάτι, ἀλλά δέν ξύπνησε ποτέ...
review reaction 1 mysterious, piko, redb
11 Ιανουαρίου, 2022
Όσο σκληρό και αν ακούγεται, η ευθύνη είναι δική σου και μόνο! Αφού οι περισσότερες από αυτές είναι μόνο της αρπαχτής, από επαγγελματισμό μηδέν. Στο 1ο ραντεβού το παίζουν γλυκά μαζί με κάποιον μέχρι να τσιμπήσουμε για επανάληψη. Την έχω πατήσει και εγώ με κάποιες ανάλογες "κυρίες".
review reaction 1 mysterious, JOHN-PLAYER-SPECIAL, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
11 Ιανουαρίου, 2022
Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουν λιγότερα ραντεβού τα κορίτσια. Μέχρι 5 το πολύ σε
μια μερα και 1 με 2 ρεπό δεν βδομαδα. Γιατί δεν είναι σε μπουρδέλο να τον ξεπετανε τον άλλο σε 10 λεπτά. Είναι μονόωρα επί το πλείστον και σπαταλάνε πολύ ενέργεια.
Πρέπει να βρεθεί μια λύση . Να γαμάμε λιγότερο και ποιοτικότερα!!
review reaction 1 mysterious, hornyasfuck, Κώστας Λαδάκης και 3 άλλα μέλη
11 Ιανουαρίου, 2022
Άουτςςςς.....σχεδόν πόνεσε η ανάγνωση. Μεγάλη ήττα, ιδίως αν υπάρχουν προσδοκίες λόγω προηγούμενης επιτυχούς συνάντησης. Θα ρεφάρεις τύπε
review reaction 1 mysterious, hornyasfuck
11 Ιανουαρίου, 2022
Εγώ πάντως είχα προσπαθήσει να κλείσω την Πέμπτη και μου πανε οτι ειναι off μέχρι το Σάββατο. Υπέθεσα οτι πήρε ρεπο.
Ευχαριστώ για την κριτική γιατί ήμουν έτοιμος να ξαναστείλω...
review reaction 1 mysterious, hornyasfuck
11 Ιανουαρίου, 2022
@mysterious Ο νόμος πρώτη φορά και η τελευταία επαληθεύεται με την κριτική σου. Μέτα η κατάσταση γίνεται πηδάμε να τελειώνουμε περιμένουν και άλλη στην ουρά.
Μην ψαρωνεται αν σας λένε να ξανά συναντηθούμε το κάνουν για ευνοήτους χρηματικούς λόγους λόγω πίεσης από τα ΔΗΘΕΝ ΓΡΑΦΕΙΑΈτσι!
P
paparovicz
review reaction 1 mysterious, hornyasfuck
11 Ιανουαρίου, 2022
Δυστυχώς τέτοιες φόλες μου έχουν πέσει αρκετές το τελευταίο καιρό...Είμαστε καλοί μαλάκες και δίνουμε 2η και 3η ευκαιρία κατά τη συνάντηση ενώ βλέπουμε ότι η άλλη δεν το έχει καθόλου τότε.
Θέλει πιο ψυχροί να είμαστε γιατί εν τέλει όλα γίνονται για το χρήμα όσο θέλουμε να μην το πιστέψουμε.

Ευθύνη της κοπέλας για ότι έκανε.. ευθύνη δικιά σου που σου έριξε όλα τα ψυχολογικά της πάνω σου και τα δέχτηκες και του γραφείου που δεν έχει στενότερη επαφή με τις κοπέλες να δουν τι γίνεται. Δεν ζούμε σε ουτοπία οπότε αυτά δεν γίνονται.

@Ικτίνος όταν ερχονται 2-3 εβδομάδες, όσα περισσότερα λεφτά να φύγουν, δεν τους νοιάζει ποιος θα περάσει καλά αρκεί να βγάλουν το ποσό που θέλουν. Τέτοιες περιπτώσεις είναι χειρότερες και από μπουρδέλο.
review reaction 1 mysterious, hornyasfuck
12 Ιανουαρίου, 2022
"με κατεβασμένα τα μούτρα "
ότι χειρότερο για έναν άντρα να νιώσει αυτό το συναίσθημα. Το διάβαζα και νόμιζα οτι το επαθα εγώ ρε φιλε. Τι να πω....
review reaction 1 redb, mysterious, hornyasfuck
12 Ιανουαρίου, 2022
@redb: Μου γράφεις ότι φταίω που δέχτηκα τα ψυχολογικά της. Μετά λοιπόν την πρώτη άκρως επιτυχημένη συνάντηση, αφενός ο πήχης είναι ψηλά, αφετέρου η όποια κούραση είναι από μένα ανθρωπίνως δικαιολογημένη έως ένα βαθμό.
Θα ήταν μαλακία μου με το πρώτο απλανές βλέμμα της να φύγω. Δεν ξέρω ειλικρινά τι είχε.. Πιστεύω ότι το γραφείο δεν πιέζει κοπέλες για επιπλέον ραντεβού. Απλά μπορεί να της έλειπε ο γκόμενος και να της βγήκε αποστροφή. Πιο πολύ άγχος έχουν αυτές να μαζέψουν χαρτί σε λίγες μέρες, παρά τα γραφεία που φέρνουν συχνά νέες παρουσίες. προσωπικά θα γίνω ακόμη πιο προσεκτικός σε επόμενες επιλογές.
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2