Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 12 10
Call-Girls 35319
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπέρα παίδες,
Όντως ο τίτλος της κριτικής πολύ πιασιάρικος αλλά ήταν κάτι που μου είπε η Άννα στο τέλος και μου έμεινε...
Η κοπέλα, αν φερθεις σωστά και σε συμπαθήσει, βγάζει ενέργεια και γούστα. Όλη η συνάντηση μας είχε μια "δυναμική", η οποία με πήγε στο επόμενο level καυλας. Ξέρετε, αυτή η αίσθηση του πως σε κάνει να νιώθεις, η οποία δεν περιγράφεται και εύκολα...
Και εκεί έχω καταλήξει μετά από ένα (μικρο) αριθμό συναντήσεων που έχω κάνει στο escorting. Στάσεις, εμφάνιση (επιβεβαιωνω ότι έχει γραφτεί) ΟΚ εννοείται ότι παίζουν μεγάλο ρόλο αλλά την "γευση" απο ένα σημείο και μετά, άλλα πράγματα στην αφήνουν. Ξέρω ότι πολλοί θα καταλάβουν τι εννοώ..
Για αυτό λοιπον και για την συγκεκριμένη κοπέλα θα πω ότι όποιος φερθεί ανθρώπινα, σωστά και είναι και τυχερός στην χημεία, θα περάσει μοναδικά. Εγώ τουλάχιστον έτσι πέρασα.
Υγεία παίδες, καλά γαμησια....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 06, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, George_1969, monstercock greece και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιανουαρίου, 2022
ρε φιλε, δε μας δινεις καμια λεπτομερεια
review reaction 1 hornyasfuck
09 Ιανουαρίου, 2022
@roughfucker πέρασε καλά, αυτό είπε.
Τώρα για τα περισσότερα απλά συμφώνησε με τους προηγούμενους.
review reaction 1 hornyasfuck, olddog
09 Ιανουαρίου, 2022
Φιλε κατα αρχάς ευχαριστούμε. Μήπως μπορείς να μας πεις τουλάχιστον αν είναι όμορφη, έχει ωραίο σώμα με σωστές αναλογίες κοκ; γιατί αν είναι να παμε να πληρώσουμε και να φέρθουμε όμορφα και σωστά και με ευγένεια για να πηδηξουμε ομορφα υπάρχουν και τα κορίτσια εξω, ξέρεις στα μπαράκια....
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, redb
09 Ιανουαρίου, 2022
Αυτή την φορά απλως ήθελα να γράψω για την αίσθηση που μου άφησε η συνάντηση. Ετσι μου βγήκε, σε αντίθεση με τις άλλες κριτικές μου. Τα σωματικά, εμφανισιακά και "αγωνιστικά" όπως είπα, τα έχουν γράψει οι παρακάτω. Καταλαβαίνω όμως, οπότε δεν θα χαλάσω χατίρι.
Άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου και μου ανοιξε μια κοπέλα εμφανισιακά σε αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες με ελάχιστα κιλά παραπάνω. Dark αισθητική λόγω και των τατουάζ. Προσωπαρα και ματαρες (ειδικά αυτο). Πιπα και γλύψιμο με έντονο και "αγριο" ρυθμο, μαζί με φτυσιματα. Μου είπε ότι της αρεσα και γούσταρε μαζί μου. Ζήτησε μπατσακια στον κωλο της και τα βυζια της. Εκει πήγαινε και το επομενο επίπεδο καυλας που έγραψα. Δεν ξέρω αν θα το κάνει με άλλους, σου λέω εγώ τι έζησα.. Ξέρεις πως πάνε αυτά, δεν είναι πάντα στάνταρ.
Στάσεις παίχτηκαν δύο. Στα 4 για αρχή και μετά ιεραποστολικο. Όντως είναι στενομουνα, πολύ όμως! Δεν το περίμενα αν και το είχα διαβάσει!
Η κατάθεση έγινε μέσα στο προφυλακτικό. Μπανακι και σπίτι γεμάτος και ικανοποιημένος. Ελπίζω να βοήθησα φίλε μου.
D
Don_Panos
review reaction 1 hornyasfuck, redb, olddog και 1 ακόμα μέλος
10 Ιανουαρίου, 2022
Ανδρονικε,
Για να σου απαντήσω, θα ξαναπώ ότι εγώ συνάντησα την κοπέλα των φωτογραφιών, με λίγα κιλά παραπάνω, τα οποία της πήγαιναν. Αυτη είναι η δικια μου ματιά, το τονίζω. Από και πέρα όμως, αν είναι όμορφη ή όχι.... φίλε μου γούστα είναι αυτά. Αυτό που αρέσει σε μένα μπορεί να μην αρέσει σε εσένα. Και τόσοι άλλοι παράγοντες για το αν θα περάσεις καλά ή όχι σε ένα ραντεβού. Οπότε η γνώμη και σκέψη μου είναι η εξής, την οποία και ακολουθω: βλέπω τις φωτογραφίες της κοπέλας, κοιτάω το σύνολο των κριτικών, μιλαω με το γραφείο και στο τέλος απλώς ελπίζω να πάει καλά το ραντεβού. Τόσο απλά. Αν τύχει και δεν πάει, δεν πήγε, στο πρόγραμμα είναι και αυτό.
D
Don_Panos
review reaction 1 andronikos3
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5