Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 15 10
Call-Girls 28688
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Συνάντηση Παρασκευή βράδυ στην Αγία Παρασκευή. Ήρθε στην ώρα της και με το που μπαίνει ζητάει τα χρήματα (280 για 2 ώρες). Μου λέει έχει ζέστη - άνοιξε το παράθυρο και τα στόρια (????). Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμος και έδωσα τόπο στην οργή.... Της προσφέρω ποτό - παραγγέλνει ουίσκι κόλα. Μου λέει πάω για μπάνιο.... δεν πιστεύω να καπνίζεις μαριχουάνα !!!!!! Της λέω όχι, μόνο Καρέλια... Μετά απο 15 λεπτά (????) βγαίνει από το μπάνιο και έρχεται δίπλα μου. Κάνω να την αγκαλιάσω φέρνοντας το χέρι μου στον αυχένα της, μου λέει όχι.... τη ρωτάω αν φιλάει, μου λέει όχι. Της λέω κάλεσε τον οδηγό σου - φεύγεις τώρα. Μου κάνει: όχι εντάξει, φιλάω (?????). Κάνω να γδυθώ και μου λέει: πολύ μεγάλο, δεν θα μπορέσω.... μόνο στοματικό !!!!!! Της λέω έφυγες τώρα και παίρνω τηλέφωνο το γραφείο. Από το γραφείο μου είπαν οτι ενω είχε περάσει μισή ώρα, θα έπρεπε να πληρώσω για μία ώρα. Τους είπα οκ αλλά δεν θα ξαναπάρω κοπέλα από το γραφείο τους. Σημειώνω οτι μια εβδομάδα νωρίτερα είχα πάρει στον ίδιο χώρο την Πέγκυ για 2 ώρες και πέρασα σούπερ. Λοιπόν φίλοι μου, συγνώμη που σας κούρασα. Η τύπισσα ειναι ο,τι χειρότερο έχουν δει τα ματάκια μου απο θέμα συμπεριφοράς. Μια κουτοπόνηρη βλαχούλα που έρχεται μόνο για να πάρει τα φράγκα, ενώ δεν δίνει "φράγκο" για τον πελάτη. Πλήρωσα 140 για μία ώρα και 7 ευρώ για το ουίσκι το οποίο το ήπιε κιόλας.... και δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Τα πιο άκυρα λεφτά που έχω πληρώσει ever. Και επειδή κάποιοι μπορεί να σκεφτούν ότι εμφανίστηκα από το πουθενά για να βλάψω τη συγκεκριμένη, ενημερώνω οτι γενικά δεν γράφω κριτικές. Και το αποφάσισα γιατί όντως σε εμένα η συμπεριφορά της ήταν τρισάθλια. Μήπως και σωθεί κάποιος "συνάδελφος". Και φυσικά είμαι πολύ καχύποπτος για τις μέχρι σήμερα κριτικές της κουτοπόνηρης βλαχούλας......... Καλή Χρονιά σε όλους !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 07, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
93
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 missak 43, Johnny_Castle, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιανουαρίου, 2022
Προσωπικα οταν δε γνωριζω μια κοπελα αποφευγω να κλεινω μεγαλα προγραμματα.
Το μισαωρο το εχω ως στανταρ για "ραντεβου γνωριμιας".
Αν το σκεφτεις ειναι οτι καλυτερο και συμφερει τους παντες.
Ειναι σχετικα μικρο τα χασιμο αν κατι "στραβωσει"απο την αρχη η στη διαρκεια.
Το να βασιστεις σε φωτογραφιες και κριτικες που εχουν σε μεγαλο βαθμο το στοιχειο της υποκειμενικοτητας εχει πολλα ρισκα.
Κολλητος μου φιλος στον καφε,τα λεμε,μου προτεινει να παρω καποια με την οποια περασε σουπερ...την κλεινω λοιπον και εγω περασα μετριο κακά!
Και μετα του τα χωνα σε επομενο καφε χαχα
Γιατι αλλα θελει ο ενας αλλα ο αλλος...
Σε γενικες γραμμες οι κριτικες για μενα ειναι απλα ενας απο τους καποιους παραγοντες που θα λαβω υποψη για να κλεισω μια κοπελα:Αν πχ βλεπω μαζεμενες πολλες αρνητικες κριτικες τοτε το ξανασκεφτομαι.
Αν οι αρνητικες κριτικες βασιστηκαν σε κριτηρια που εμενα δε με ενοχλουν τοτε τις αγνοω πχ η κοπελα δε φιλαγε στο στομα(μη σου πω το βαζω στα θετικα)
Η κοπελα εκανε στοματικο με προφυλαξη ενω λεει στις υπηρεσιες OWO.Προσωπικα κλαιν.
Αν ομως εχει μοχθρηρη και παραξενη συμπεριφορα τοτε ναι τα λαμβανω υποψη μου.
Στις θετικες κριτικες απλα κραταω μικρο καλαθι και προσπαθω να αντλησω
-ποσο οι φωτογραφιες ηταν αντικειμενικες
-πως ηταν στα τεχνικα μερη προσφορας απολαυσης προς εμενα πχ αν εκανε καλη πιπα η αν εκλεβε στις στασεις κτλ
Αδιαφορο με αφηνει αν εχυνε ποταμια στο γλυφομουνι και αλλα τετοια οσκαρικα σκηνικα.

Αυτα σε γενικες γραμμες φιλε μου!
T
troubaman
review reaction 1 hornyasfuck, james034
09 Ιανουαρίου, 2022
Επειδη εχω περασει με την συγκεκριμενη κοπελα, μια χαρα ειχα περασει. Εσυ ουτε καν γαμησες και την βγαζεις κομοδινο. Κατι δεν παει καλα εδω.
review reaction 1 hornyasfuck, james034
09 Ιανουαρίου, 2022
βασικα δεν επρεπε να της δωσεις ουτε 1 ευρω, ειδικα εφοσον δε τη γαμησες
review reaction 1 Johnny_Castle, hornyasfuck, papaphilips
09 Ιανουαρίου, 2022
αν τα πραγματα εγιναν οπως τα περιγραφεις δεν επρεπε να σωσεις φραγκο φιλε,παντως λιγο περιεργη η συμπεριφορα που περιγραφεις,η συγκεκριμενη γκομενα εχει φαει απειρες πουτσες τοσο καιρο που ειναι,ποσο μεγαλη την εχεις δηλαδη κ σου ειπε μονο πιπα;
review reaction 1 HoneyVoskos, hornyasfuck
09 Ιανουαρίου, 2022
το σχολιο ειναι για το γραφειο.....για ποιο λογο να πληρωσει ο πελατης απο τη στιγμη που σας ενημερωνει οτι υπαρχει προβλημα με τη συμπεριφορα και τις παρεχομενες υπηρεσιες της κοπελας?θα ηταν πιο τιμιο να ζητησετε συγγνωμη και να προσφερετε την δυνατοτητα στον πελατη να αντικαταστησει τη κοπελα.....συμπεριφορες τυπου νταβατζη ηρθε θα πληρωθει ανηκουν στον προηγουμενο αιωνα.....
φιλε συναγωνιστη κακως εδωσες χρηματα....αν δε παρεχουν τις υπηρεσιες που αναφερουν στο σαιτ δεν πληρωνεις....αν η κοπελα εχει θεμα και δε γουσταρει μπορει να φυγει....με το ζορι δε γινεται τιποτα.....το δικο σου ξενερωμα ποιος θα το αποζημιωσει????δεν ειναι εποχες για να χανεις την οποια καλη διαθεση μας εχει μεινει....
review reaction 1 HoneyVoskos, Johnny_Castle, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
09 Ιανουαρίου, 2022
σε αυτα τα φραγκα πρεπει να γραφεται κριτικες.
δεν ειναι 10-20 ευρα απλα, που δεν τρεχει και τιποτα στην τελικη.
μαλακια που πληρωσες εφοσων εισαι εμπειρος οπως λες.
καλη συνεχεια οπως και να'χει.
review reaction 1 Johnny_Castle, hornyasfuck, srek7
09 Ιανουαρίου, 2022
Tetsuo, όταν λες ότι κατι δεν πάει καλά, εννοείς με εμένα ? Από την πλευρά μου ειναι τα πάντα άψογα με κάθε κοπέλα που συναντώ. Και απο θέμα εμφάνισης, και καθαριότητας, αλλά και συμπεριφοράς. Τα χρήματα που τα ζήτησε νε το που μπηκε στο δωμάτιο τα ειχα αφήσει στο κομοδίνο στην πλευρά της. Έτσι κάνω με όλες. Και αμέσως τη ρώτησα τι θέλει να πιει. Αφού την ξέρεις όπως λες....... σε ρωτησε αν κανεις μαριχουανα ??????? Πήγες να την αγκαλιάσεις και σου είπε όχι ????? Σου είπε ότι δεν φιλάει ?????? Σου είπε οτι λόγω μεγέθους θα σου κάνει μόνο στοματικό ????? Μήπως δεν λένε για την ίδια ????? Ή μήπως τρέχει κάτι άλλο ?????? Αφού την ξέρεις όπως λες, ρώτα την τη βλαχουλα να σου πει !!!!!!!
09 Ιανουαρίου, 2022
Ρε φίλε Λούτσε...
Έχεις γραφτεί απ'τον Ιούνιο, έχεις πάει λες με κορίτσια του χώρου -και καλά- αλλά κριτική δεν έχεις γράψει! Και στην 1η κριτική σου θάβεις ένα κορίτσι που σε γενικές γραμμές φαίνεται να μην είναι αυτό που περιγράφεις, ειδικά στην συμπεριφορά!

Επίσης, ενώ πέρασες τόσο χάλια, ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ, γιατί έβαλες 3 στην συμπεριφορά και στην διάθεση για σεξ και όχι 1???

Κατα τ'άλλα φτάινε οι προμότορες...ενώ εσύ ας πούμε φαίνεσαι "καθαρός"! Για πες μας, γιατί να σε πιστέψουμε????
Εμένα μου φαίνεται ότι είσαι το ακριβώς αντίθετο και για κάποιο λόγο θες να θάψεις την κοπέλα. Κάτι σου έκανε και έβγαλες το φτυάρι κ κάνεις το ίδιο κακό με τις ψεύτικες προωθητικές κριτικές!!

Καπέλο
review reaction 1 Ικτίνος, hornyasfuck
09 Ιανουαρίου, 2022
ρε καρντασι οι 7-8 κριτικες βγαζουν ματι πως ειναι προμοτορικες μονο εσυ δεν το καταλαβαινεις. Πλερωνε για να μαθεις ομως και μη γραφεις αμα δε γαμεις γιατι που ξερεις μπορει με το που γδηνοτανε να τηνε πιανε η σεληνη και να την ακου να σκουζει ολο το τετραγωνο
10 Ιανουαρίου, 2022
Δεν σε πιστεύω ρε φίλε. Πρώτη κριτική , μηδέν μηνύματα ! Μέλος από τον Ιούνιο.

Μιλάς για προμότορες !!!
Η κοπέλα έχει 20 κριτικές σύνολο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με 70% + να λένε ότι είναι βαθμολογία 7-9 στα 10...!!
Απορώ ποιος σε πιστεύει. Κάποια έμπειρα μέλη παρασύρθηκαν.
Ειδικά το γραφείο αποκλείεται να σου ζήτησε λεφτά μιας ώρας ενώ έκατσες μισή ώρα και δεν πήρες τις υπηρεσίες που αναγράφονται.
Κάτι τρέχει με εσένα.
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2