Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 14 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ειναι αυτο που λεμε αυθεντικη πορνη, ξερει τι κανει και γιατι το κανει, δεν μπερδευει την δουλεια με τον ερωτισμο της αλλα δινει ρεστα στο προγραμμα το οποιο ειναι pse αλλα οχι εντελως σκληρο.
Εμφανισιακα το μονο που μπορει να μειωσει την ομορφια της στο σωμα ειναι τα τατουαζ τα οποια ειναι ωραια αλλα επισκιαζουν κατα καποιον τροπο τα φυσικα της καλλη. Με καλυτερη ματια βλεπεις μια κορμαρα. Το βυζι καλο και απο σχημα και απο μεγεθος, ο κωλος επισεις πολυ ωραιος, το δερμα ακομα νεανικο και οι καμπυλες καυλωτικες.
Δεν προσπαθει να κλεψει ουτε σε χρονο ουτε και σε υπηρεσιες.
Ξεκιναει με τσιμπουκι το οποιο εξελισσεται σε πραγματικα προστυχη πιπα με φτυσιματα και εξαφανισεις μεσα στο λαρυγγι. Δεν ειναι για αυτους που τελειωνουν γρηγορα εκτος και αν δε σας πειράζει στα πρωτα πεντε λεπτα να εχετε ηδη τελειωσει μια φορα.
Καταπληκτικη η συμμετοχη της στο σεξ. Στηνεται πολυ ωραια και με το σωμα της αλλα και με το στομα της λεει σκισε με τωρα. Δεχτηκε αυτο που εγω λεω ξεμουνιασμα αλυπητο και δεν εβγαλε ουτε δακρυ ουτε και παραπονεθηκε. Αντιθετως μπηκε στον ρολο της και το μουνι της εβγαλε μια καλη ποσοτητα μουνοχυμα που μου γεμισε την ηβικη περιοχη.
Πλυθηκαμε και οι δυο και στον δευτερο γυρο την αφησα να ειναι εκεινη το αφεντικο. Απο πανω κινειται με χαρη, τα βυζια της ακολουθουν κυματιζοντας αρμονικα και οι ματιες της που ελεγαν σε σκιζω ηταν η προστυχη καυλα.
Ηταν απολαυση και δεν πηρα μερος καθολου εγω παρα μονο ο πουτσος μου που εμεινε καυλωμενος μεχρι να χυσω. Ιδρωσε η κοπελα και πηρε τα λεφτα της με κοπο πραγματικο. Δεν με ένοιαξε καθολου το αντιτιμο που εδωσα, πηρα υπηρεσιες επιπεδου…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, geroksouras, Kontopodis και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού