Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 3 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ας ξεκινησω την κριτικη με το να περιγραψω τον ευατο μου,
φοιτητης με πολλες εμπειριες στο χωρο λογω δουλειας σπαταλαω τα λεφτα μου στα γουστα.

Ξεκιναμε το γραφειο ειναι ΑΨΟΓΟ ειτε τους μιλας με μηνυματα ειτε τους παιρνεις τηλεφωνο ειναι απειρα εξυπηρετικοι mad respect!
Η Φαση ξεκινησε ετσι εκει που εκανα το ταξιδακι προς την πρωτεουσα με το αμαξι αναγκαστικα περασα μεσα απο την συμπρωτεουσα για μια εξυπηρετηση σε μια θεια μου, καθως ημουν που ημουν επαιζα λιγο με το κινητο με την ιστοσελιδα τους, μη τα πολυλογω ψηθηκα κ εστειλα μηνυμα ειχε 2 κοπελες διαθεσιμες, ως νεος και εγω απλα θελω την εμπειρια και παιρνω την αλεξανδρα για 30 λεπτα( απο προηγουμενες εμπειριες ποτε δε τελειωνα 2η φορα μεσα στην ωρα, δικο μου λαθος πιστευω )
Πηγαινω σε γνωστο ξενοδοχειο με ονομα που θυμιζει διακοπες, (ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε) ανοιγει την πορτα η κοπελα ντυμενη με μπλουζα κ σορτσ κ απο πανω ενα σα νυχτικο( θα ηθελα να ηταν με εσωρουχα η κατι πιο σεξυ αλλα τελως παντων δε κολλαω εκει )
Μπαινω μεσα μιλαμε (αφηνω μονος μου τα λεφτα γιατι δε θελω να ερθω σε δυσκολη θεση να μου τα ζητησει ) και μου δινει μια πετσετα και με στελνει για μπανιο.
Μπαινω κ γω για μπανιο ενταξει ολα καθαρα δε εχω παραπονο πετσετα αχρησημοποιητη, οσο κανω μπανιο φανταζομαι οτι οταν βγω θα ειναι ηδη ημιγυμνη και ισως να αυνανιζεται( μου εχει τυχει με αλλη κοπελα του ιδιου γραφειου και μ εμεινε πολυ στο μυαλο) βγαινω με την σκεψη με το λαβαρο ορθιο αλλα τζιφος ερχεται διπλα μου καπως αμηχανα αλλα οκ το καταλαβαινω δε με ξερει ολα καλα με θεωρω εμφανίσιμο ομως και ποσους φοιτητες συνανταει κ αυτη στην δουλεια μ βγαζει την πετσετα την αφηνω χαιδευει το λαβαρο κ μου δινει κατι πεταχτα φιλια λαιμο κ στομα( γενικα ειμαι αγαπουλης αρα θελω κ την γλωσσα στο φιλι που δε την εβαλε αλλα δε το ζητησα κιολλασ αρα δικο μου λαθος)
Συνεχιζουμε στο στοματικο τιποτα το ιδιαιτερο ενα μετριο στοματικο, διαβασα μια αλλη κριτικη οτι βαζει δοντια, δε ισχυει αλλα δε ειναι και τιποτα το τρομερο
Α επισης ξεχασα να αναφερω οτι για καποιο λογω μου εβαλε να ακουω coldplay yellow paradise πολυ περιεργο δε ξερω τι φαση ειχε καψει το μυαλο μου
Συνεχιζουμε στην μαχη ηταν η μονη που μου εδωσε την σταση που ηθελα παντα να κανω και αλλες μου λεγαν ποναει κ παραμυθια, αυτη με πλατη σε μενα κ γω ξαπλωμενος, το πηγενε χαλαρα με ρυθμο του τραγουδιου επιταχυνε μετα ξανα χαλαρα οπου και τελειωσα, τελειωσα μεσα προφανως με το κρανος της μαχης παντα!
Ευγενικοτατη μιλησαμε λιγο απλα δε ειμαι πολυ της ομιλιας ετσι πηγα για μπανιο ευχαριστησα και εφυγα.
Ο μονος λογος που δε θα την ξαναεβλεπα ειναι γιατι οπως λεει κ το ονομα ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 11, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
51
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, piko, ilarionas και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2022
@O EMPEIROS Έχω αρκετές απορίες

- Ποια γούστα έβγαλες όπως ανέφερες?
- Που κατέληξες δεν μας είπες?
- Δεν μπορώ να καταλάβω αν πέρασες καλά ή όχι... Μήπως γούστο σου είναι να μην περνάς καλά και έτσι φτιάχνεσαι? Χωρίς παρεξήγηση, εγώ δεν κρίνω...
Αν γουστάρεις κάποια πράγματα και για να βγάζεις γούστα, ξεκίνα με το να τα επικοινωνείς στις κοπέλες. Και αυτές θα ξέρουν τι θες και εσύ θα το παίρνεις εφόσον συμφωνήσουν.
review reaction 3 review reaction 1 srek7, hornyasfuck
05 Ιανουαρίου, 2022
Επίσης επειδή κάτι δεν έγινε σε σένα δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει απαραίτητα.

Μιλάω για το δόντι στην πιπα.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2