Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 23 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την κοπέλα την επέλεξα λόγο λίγων επιλογών . Είχα άλλη στο μυαλό μου για repeat αλλα μια ψυχη από την κοινότητα μου είπε να αφήσω τα "ξινα" περυσινά σταφύλια και να πάω για νέες περιπέτειeς για το καλό της χρονιας. Πάλι καλά τον άκουσα. Επιλογές λίγες , Μόνο κάτι πλαστηκές είχαν απομείνει, κάτι βρωμούσες, κάτι google translate. Ετσι κατέληξα στην Anjelina. Στην αρχή είχα τις επιφυλάξεις μου λόγο κριτικών.

Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της χαρμα οφθαλμών. Την πέρνεις και πας βόλτα! Ωραίο ντύσιμο, ωραίο μακιγιάζ, ορεξάτη ευγενική. Ηλικία γύρω στα 30 με 1 παίδι. ¨Οτι περιγράψαν οι προηγούμενοι συναγωνιστές ισχύει. Καλό κορμί για 30αρα μαμα, γύρο στο 1,65. Μερικά επιπλέον κιλά υπάρχουν αλλα δεν ενοχλούν εμένα τουλάχιστων. Στήθος για όσκαρ πλαστικής χειρουργικής. Συνήθως τα σιχαίνομαι αλλα εδώ έχουμε να κάνουμε με πολύ καλή δουλειά. Είναι και καινούρια ,2 μηνων μόνο . Ωραίο δερμα απαλό αν και με τα σημαδιά της γέννας ορατά στο πίσω σύστημα. Ωστόσο για εμένα αυτά είναι λεπτομέρεις.

Στο σοσιαλ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο χωρίς ωστόσο να είναι και ασχημα , Τ μέτρια αγγλικα, είναι επαρκή για την συνάντηση αλλα χρείαζονται βελτίωση. Δεν μπουρδολογεί ενώ ήταν πάντα φιλική και ευγενική.Καπνίζει ηλεκτρονικό και πίνει αλκοόλ.

Στον αγώνα η κοπέλα είναι καθαρά GFE. Ωστόσο ιδρώνει την φανέλα και την τιμά! Φιλί ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, βρήκαμε χημεία αμέσως και σε μέγιστο βαθμό.

Μου άρεσε που δεν βιαζόταν, είχαμε βάλει στην smart tv και Εnigmα να παίζει και άρχισε κάτι λικνίσματα κατι τριψίματα κατι γλυψηματα χαμουρέματα σε αργούς ρυθμούς! Ο Aισθησιασμός χτυπησε κόκκινο!!!!
Στοματικό καλό αν και εχω δει και καλυτερα. Στο σεξ με χρήση λίγου τζελ δεν είχε πρόβλημα με το μέγεθός με την προυπόθεση ότι ξέρετε τι κάνετε. Στην αρχή γλυκά και αργα με τον ρυθμό να ζωντανεύει προοδευτικά σε πιο δυνατούς. Δεν είναι για πολλα ζόρια όμως. Με εμένα η κοπέλα ήταν πολύ δοτική σε σημείο να γαμάω πολύ ώρα ιεραποστολικα και να μην θέλω να αλλαξω με τίποτα. Στο τέλος πεταξα το λαστιχο και της τα δωσα στο στόμα όπου τα πήρε δίχως να βγάλει κίχ. Πρώτος γύρος με τα προκαταρτικά 45 λεπτα. Δευτερός γύρος μιας και είχε περάσει και ή ώρα ήταν μικρότερος με προκαταρτικα΄και ένα καλο 69 μέχρι τέλους.

Συνοψίζοντας η κοπέλα είναι must gia GFακηδες και αγαπούληδες άνω των 40 κλπ.. Δεν κάνει για εκκολαπτόμενους Rocco Sifredi και για πιτσιρικάδες των 3 γύρων την ώρα.

Υ.Γ Τωρα που το σκέφτομαι μην πάτε, αφήστε την για μένα!!!!!

Καλή χρονιά

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
16.314
Πόντοι:
16.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, gpd, elpotero και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιανουαρίου, 2022
Κατά τα άλλα, ξεχρέωσε και το νέο αναβαθμισμένο βυζί της για όσους τη θυμούνται Χεχε!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, srek7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1