Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Call-Girls 72068
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αν και ο τίτλος θα μπορούσε να είναι "τα κορίτσια του Πρόεδρου"

31 Δεκεμβρίου, ώρα 10:30. Αθήνα, ο καστανάς ελπίζει να ξεπουλήσει την πραμάτεια του, στα καταστήματα επικρατεί κινητικότητα, στην Αθηνάς, στην κεντρική αγορά, ο Πακιστανός χασάπης με τα σπαστά Ελληνικά διαφημίζει τα κρεμασμένα κρέατα που περιμένουν την πελατεία τους, ώρα 11:00 γωνία Πεσματζογλου και Σταδίου, ένα κινητό έχει πάρει φωτιά, στην προσπάθεια να κανονιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να "κολλήσουν" οι κοπέλες, για το βραδινό DUO,....

Δίστιχος δεν μου έκατσαν κάτι DUO που θα μπορούσαν να ήταν καλά (σύμφωνα πάντα με τις αρρωστημένες φαντασιώσεις ενός γεροξεκούτη )

Η Rony, με χαρακτηριστικό στρογγυλό πρόσωπο, και σχιστά μάτια, χαρακτηριστικό τις καταγωγής τις (Ταταρα, Κεντρικής Ρωσίας, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες να πλήξετε)
Κορμί όπως έχουν περιγράψει, σφιχτό με κάποια ελάχιστα γραμμάρια που περνάνε απαρατήρητα, ομολογούμενος καλό βυζί, και ακόμα καλύτερος κώλος, όλα στην θέση τους.

Γελαστή, πρόσχαρη, ευδιάθετη, ομιλητική (αναγκαστικά, γιατί το έτερο μισό του DUO δεν το έχει με τα Αγγλικά αλλά καταλαβαίνει) κάνα δυο τρις τέσσερις .... λεξούλες, προτάσεις, στα Ελληνικά, με ομολογούμενος καλή προφορά. Προσοχή τι προτάσεις τις μαθαίνετε γιατί κανένας ευέξαπτος που δεν έχει χιούμορ μπορεί να τα πάρει στην κράνα!

Βασικά καλό για στήσιμο στα 4 και σφυροκόπημα.

Αφού χαβαλεδιάσαμε, στο πάρα κάτι, ήθελαν να μπουν στο νέο έτος με τον παραδοσιακό τρόπο στα μέρη τους.... Βλέποντας τον Πρόεδρο τους να απευθύνει τον πρωτοχρονιάτικο μήνημα στους υπηκόους του...

Τέλος πάντων, μετά από τα τυπικά (σαμπάνιες, βασιλόπιτα) λέω να ξεκινάμε, γιατί μας έχει μπει το νέο έτος, ας κάνουμε και το ποδαρικό μπαινοντας και εμεις καπου. Πάμε παρέα και τα τρία μας για ένα ντουσάκι, και μετά δρόμο για το κρεβάτι.

Χημεία μεταξύ τους στο κρεβάτι (δεν γνωριζόντουσαν αφού έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία) δεν πολύ είχαν,
Κάποια στιγμή η ποιο παιχνιδιάρα Betty πήγε να χαδέψει την Rony, και αυτή τις κόβει την φόρα λέγοντας, "κάτσε δεν είναι αυτό Λεσβιακό σόου" (Μαλάκας έμεινα!)

Τις πέρασα από κάνα δυο γύρους με γλειψίματα (ευτυχώς δεν το χρεώνουν έξτρα ) με την Betty να το ευχαριστιέται φουλ αλλά χωρίς να τελειώνει, ενώ η Rony να το ευχαριστιέται και να τελειώνει.

Κάποια στιγμή λέω ας το παίξω Πασάς στα Γιάννενα.

Η ρουτίνα πήγαινε κάπως έτσι.
Ανάσκελα εγώ, στο πρόσωπο μου η Betty να κοιτάζει προς τα έμενα και να την γλύφω, κάτω η Rony να με πιπονι, να τις κάνω σήμα να βάλει προφυλακτικό, και να αλλάζουν θέση, να γαμάω την Betty και να γλυφό την Rony, πριν τελειώσω να σταματάω την Βetty, να βγάζω το προφυλακτικό, να σκουπίζει η Betty τον στύλου με υγρομάντιλο, και να ξεκινάει την πίπα η Βetty, μέχρι το σημείο να τις πω να σταματήσει πριν τελειώσω να βάλει το προφυλακτικό και να καθίσει η Rony για γαμήσει, και να ξεκινήσω την ρουτίνα ξεκινώντας το μουνογλυφη στην Betty. Αυτή η ρουτίνα πρέπει να πήγε πάνω από κάτι ώρες με ένα ενδιάμεσο φρεσκάρισμα.
Ξανά με την ρουτίνα και κάποια στιγμή που έχω καρφώσει την Betty την γυρίζω σε ιεραποστολικό (μου είχε πει μέσω τις Rony ότι τις αρέσει το Dominant σε ιεραποστολικό) εκεί λέω ας το δοκιμάσω κόντεψε να παραδώσει το πνεύμα εις Κυρίων...
Δίστιχος από την μια δεν πρόλαβα να τις στήσω στα 4 και να τις σφυροκοπήσω, από την άλλη μου άρεσε αυτό το πάσας στα Γιάννενα στιλ....

Όλα τα καλά να έχουν την κακιά συνήθεια τελειώνουν έτσι και αυτό το DUO τέλειωσε με ανάμικτα συναισθήματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 31, 2021
Διάρκεια
6 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
840€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
86
Likes:
7.606
Πόντοι:
17.356
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, olddog, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιανουαρίου, 2022
Αν σου είπε "αντε γαμήσου μαλάκα" της το έμαθα εγώ! Σορρυ μαν!
review reaction 3 taeyeon, hornyasfuck, redb και 1 ακόμα μέλος
02 Ιανουαρίου, 2022
Το θέμα είναι, νομίζει ότι είναι πληθυντικός " άντε γαμηθείτε μαλάκες "
review reaction 3 hornyasfuck, redb, srek7
02 Ιανουαρίου, 2022
@kamikaze73
Χρείαζεται και άλλο φροντιστήριο!
review reaction 3 kamikaze73, hornyasfuck, redb
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3