Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνια συναντησης ενδεικτικη

Ψαχνοντας για καποιο slim cg με full service επεσε το ματι μου στη Michelle. Βασικα την ειχα σταμπαρει απο καιρο, λογω του ιδιαιτερου παρουσιαστικου της, ειδικα το προσωπο. Η συννενοηση εγινε γρηγορα και σε μιση ωριτσα ηταν στη πορτα μου.
Απο το πρωτο "γεια" και το στυλ της καταλαβαινεις οτι εχεις να κανεις με κατι "διαφορετικο", θα εξηγησω παρακατω..

Αρχιζοντας απο το παρουσιαστικο, πρεπει να τονισω οτι οι φωτο ειναι παλιες. Πρεπει να ειναι αρκετων χρονων, δεν εχει σχεση με το κοριτσακι που βλεπεις στις φωτο.. Ομορφο προσωπο, αλλα καταλαβαινεις οτι εχεις να κανεις με milf γυρω στα 35. Το σωμα της απο την αλλη, αψεγαδιαστο, αδυνατο με απαλο δερμα..made in Latvia . Στηθος μικρο εως ανυπαρκτο (προσωπικα μου αρεσουν τα μικρα) και ρογα..well, δε θυμαμαι να εχω δει τετοια ρογα, μιλαμε σα ρογα απο σταφυλι μεγαλη, ακρως απειλητικη Χεχε!

Συμπεριφορα..Διαφορα εχουν γραφτει οτι ειναι περιεργη, κουβαλαει καποια "τρελα" κλπ. Λοιπον, η γυναικα εχει τον αερα του escort που εχει γραψει πολλα χιλιομετρα και μπορει να σε "διαβασει" και να σε κανει ο,τι θελει. Προσπαθει να επιβαλλει το ρυθμο της, να περασει οπως αυτη γουσταρει (δε θυμαμαι ποσες φορες τονισε οτι "this is who i am και σε οποιον αρεσω"), μπορει να σου μιλαει με τις ωρες αν την αφησεις και γενικα εχει εναν "αερα" και μια εντονη προσωπικοτητα και ενεργεια που αν δε μπορεις να συντονιστεις θα ξενερωσεις. Προσωπικα μου αρεσουν τετοιες γυναικες γιατι δε με κανουν να βαριεμαι, αρκει να υπαρχει ενα balance μεταξυ social και service, γιατι κουραζει. Στη τελικη να πηδηξουμε θελουμε και να περασουμε καλα. Να τονισω οτι τα αγγλικα της ειναι εξαιρετικα, ενω μιλαει και λιγα ελληνικα. Επισης, πινει ουσκι μονο, μη της παραγγειλετε κατι αλλο. Τελος, τονιζει οτι προτιμα συναντησεις στο δικο της χωρο, με την ανεση της, τα κερια της κλπ. Μεχρι και μουσικη δικη της βαζει, τοσο στα μετρα της θελει να το φερνει. Αυτο, καλο η κακο το αφηνω στη κριση του καθενος..

Στα του αγωνα, ειναι πολυ καλη, στοματικο μαεστρικο, εντονοι ρυθμοι και το γουσταρει. Ειδικα στα 4 ειναι πολυ ωραια η θεα και το anal ηταν απολαυστικο, δεν εχω παραπονο. Επισης απολαμβανει πολυ τη περιποιηση με τη γλωσσα, βαζει και απο μονη της δαχτυλα, τριβεται, γουσταρει να τελειωσει. Απο τια πιο απολαυστικα γλυψειματα που εχω κανει (που γουσταρω πολυ γενικα)

Αλλα θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερα και να εχουν παιχτει παραπανω γυροι αν δεν την ειχα αφησει να επιβαλλει τον ρυθμο της (απο περιεργεια πιο πολυ για να τη "διαβασω"). Αλλα και αυτη δεν το επιδιωξε. Και εκει ειναι το φαουλ για εμενα, σε σχεση με αλλες κοπελες που δε σε αφηνουν σε ησυχια και σε "ξεζουμιζουν".. Οκ, ευχαριστα περναμε, αλλα service comes first. Φαινεται οτι της αρεσουν πιο πολυ τα long dates παρα οι ξεπετες, σα να βγαζει ενα "i am too old for this shit, θα περασω οπως θελω"..

Anyway, περασα καλα, ηταν μια ενδιαφερουσα συναντηση, αλλα θα κραταγα μικρο καλαθι σε ενδεχομενο δευτερης συναντησης. Δε πιστευω δηλαδη, οτι θα εχει διαφορετικη συμπεριφορα, επειδη διαβασα καποια σχολια σε προηγουμενες κριτικες εκφραζοντας τη απορια μηπως θα ειναι αλλιως κλπ. Αλλα επειδη ειναι περιεργο τυπακι και θελω να τη "τσιγκλισω", ΑΝ μου περισσευουν μπορει να τη ξαναδω, για πιο περισσοτερο χρονο την επομενη φορα. Αναλογα τα κεφια...

Οποτε..κρινετε και πραττετε αναλογως

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
zardoz
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
795
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, TOMCRUISE, monogamous και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού